חדשה היי מה קורה?? אני רעות, בת 17 ו7 חודשים מחולון חולה על אמינם P: מקווה להשתלב פה חח
M MnM Girl New member 30/12/05 #1 חדשה ../images/Emo9.gif היי מה קורה?? אני רעות, בת 17 ו7 חודשים מחולון חולה על אמינם P: מקווה להשתלב פה חח
חדשה ../images/Emo9.gif היי מה קורה?? אני רעות, בת 17 ו7 חודשים מחולון חולה על אמינם P: מקווה להשתלב פה חח
® ®NuLy® New member 30/12/05 #2 ברוכית../images/Emo24.gif אני גלי בת 15.5 מאזור ירושלים השתלבות נעימה
L Lil M New member 30/12/05 #4 וולקקאאםם רעותייי אני מייקי אני בת 16 אני מפ"ת ואני מאאגניבה בדציבלים של פיל מחרבן. עצוב. רדי ברוכה הבאה בובה
וולקקאאםם רעותייי אני מייקי אני בת 16 אני מפ"ת ואני מאאגניבה בדציבלים של פיל מחרבן. עצוב. רדי ברוכה הבאה בובה
G galileho New member 30/12/05 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני גלי בת 14 מר"ג וברור שתשתלבי כל אחד משתלב בפורום המעולה המושלם והחברותי שלנו יש לך שם יפה יצאתי חנפנית
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני גלי בת 14 מר"ג וברור שתשתלבי כל אחד משתלב בפורום המעולה המושלם והחברותי שלנו יש לך שם יפה יצאתי חנפנית
M MnM Girl New member 30/12/05 #7 חחחחחח תודה חמודות ../images/Emo24.gif חח אני רואה שאני הכי זקנה פה