|חמוס|
צ צלילוש3 New member 28/6/05 #29 כפי שזכור לי בפורום של שייגעצ יש קישור לבלוג של אחת פקצה ומוזכרת שם די הרבה המילה "מושי" (מישו מוכן להסביר לי מזה אומר?!?!?!?).... האם זה אומר עלייך שאת פקצה??? אבל את תעלבי...
כפי שזכור לי בפורום של שייגעצ יש קישור לבלוג של אחת פקצה ומוזכרת שם די הרבה המילה "מושי" (מישו מוכן להסביר לי מזה אומר?!?!?!?).... האם זה אומר עלייך שאת פקצה??? אבל את תעלבי...
E elezrit New member 29/6/05 #32 אוקע.. אז... חח. משומה הרבה אנשים שואלים ת'שאלה הזאת בזמן האחרון.. מושי>>חמודי כזה.. מתוקי..מושי.. מושלם..חחח זה כינוי חיבה כזה... נימ.. מקווהה שהסברתי לך טוב... חח.. וזה לא אומר שאני פאקאצה..חחח זה סתם כמו שתגידי חמוד, או מאגניב רק בצורה מתוקה כזאת...
אוקע.. אז... חח. משומה הרבה אנשים שואלים ת'שאלה הזאת בזמן האחרון.. מושי>>חמודי כזה.. מתוקי..מושי.. מושלם..חחח זה כינוי חיבה כזה... נימ.. מקווהה שהסברתי לך טוב... חח.. וזה לא אומר שאני פאקאצה..חחח זה סתם כמו שתגידי חמוד, או מאגניב רק בצורה מתוקה כזאת...
E elezrit New member 29/6/05 #39 ח>>הפאקאצה המצוי'ה.. שמו קישור לזה בפורום שייגעצ... נימ... חח, כדי שתביני שאני לא פאקאצה.. חחח קראו את זה
ח>>הפאקאצה המצוי'ה.. שמו קישור לזה בפורום שייגעצ... נימ... חח, כדי שתביני שאני לא פאקאצה.. חחח קראו את זה
I IkMfNiY New member 29/6/05 #41 איזו הודעה טיפשית! ../images/Emo42.gif לא שלך, של הרשומה על הפקעצות :X יעל
I IkMfNiY New member 27/6/05 #6 יא, איזה טעם טוב =+= ../images/Emo42.gif יוני, נימרוד =+= ברוכה הבאה -_- יעל
E elezrit New member 27/6/05 #7 חח, תודה../images/Emo9.gif ת'אמת גם עברי לידר, שייגעצ, אינפקציה-(קצת רק ממש תקופה האחרונה) וטיפונת סינרגי'ה..
חח, תודה../images/Emo9.gif ת'אמת גם עברי לידר, שייגעצ, אינפקציה-(קצת רק ממש תקופה האחרונה) וטיפונת סינרגי'ה..
ו ורודה אופטימית New member 28/6/05 #23 ...... ברוכה הבאה למרות שאני בקושי כותבת פה... אבל בכל זאת... תהני...