חדשה קוראים לי סהר, ואני צופה קבועה של טאצ' והפייבוריט שלי מהחמש הוא ג'אי אמממ זהו =)
P Pink Angel1 New member 18/4/05 #1 חדשה ../images/Emo9.gif קוראים לי סהר, ואני צופה קבועה של טאצ' והפייבוריט שלי מהחמש הוא ג'אי אמממ זהו =)
חדשה ../images/Emo9.gif קוראים לי סהר, ואני צופה קבועה של טאצ' והפייבוריט שלי מהחמש הוא ג'אי אמממ זהו =)
K KiShKooSh New member 18/4/05 #2 שלום אני ביקי, ואני אדומה../images/Emo3.gif חחחח אני ביקי וגם אני אוהבת את ג'אי אבל בזמן האחרון יש לי חיבה מיוחדת לטד ואני רוצה שתכירי את בעלי כן כן האייקון... קוראים לו מוטי והוא בעלי כבר כמעט שנה וכל פעם שאני שמה אותו אני כותבת מוטי נעים להכיר
שלום אני ביקי, ואני אדומה../images/Emo3.gif חחחח אני ביקי וגם אני אוהבת את ג'אי אבל בזמן האחרון יש לי חיבה מיוחדת לטד ואני רוצה שתכירי את בעלי כן כן האייקון... קוראים לו מוטי והוא בעלי כבר כמעט שנה וכל פעם שאני שמה אותו אני כותבת מוטי נעים להכיר
ק קוקו המושלם New member 18/4/05 #4 ../images/Emo44.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif גם הפייבוריט שלי הוא ג'אי
D DANGEROUS GIRL New member 18/4/05 #5 שלום..../images/Emo105.gif קוראים לי מוריאלללל חח אני מקווה שתהני בפורום.. חחחח לי יש קטע לצפרדעים.. סיפור ישן וזהו
שלום..../images/Emo105.gif קוראים לי מוריאלללל חח אני מקווה שתהני בפורום.. חחחח לי יש קטע לצפרדעים.. סיפור ישן וזהו