חדשה

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאע אני חושבת שאנחנו הולכות להסתדר XD../images/Emo29.gif

גם אני שונאת את ג'ייקוס. גם אני לא חיבבתי בכלל ואפילו הגעתי למצב שקראתי לה הרבה פעמי "כלבה" או "זונה" במהלך אקליפס XD זה יעבור באמת. אני אישית את T וNM קראתי ממש מהר, את שניהם בשבוע אחד. בNM בכיתי באיזה 2 פרקים לפחות. ואקליפס. אקפילס זאת צרה לדעתי XD לקח לי משהו כמו חודש וקצת לקרוא אותו
כל פעם שג'ייקוב או בלה עצבנו אותי סגרתי את הספר והחזרתי אותו למדף למעלה. שיגע לי תצורה הספר הזה.
צריך לפתוח קבוצת תמיכה לנפגעי ג'ייקוב. בכללי, הסוף של E מדהים. אה כן, ברוכה הבאה, השתלבות מהנה וכול זה
אני ליאת ^^"

YuvalSP

New member
לי יש יומולדת יום לפני אדוארד!!! D: ../images/Emo203.gif

ברוכה הבאה
סוג של ספוילר לאקליפס
- אותי ממש הכעיס באקליפס שאדוארד עדיין סובל את בלה למרות הכל ><

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo58.gifE../images/Emo29.gif

אני במקומו הייתי עוזבת אותה XD כאילו כמה היא יכולה לחשוב רק על עצמה? זה מכעיס רצח שכשהיא "נתנה" לג'ייקוב לנשק אותה, אדוארד ידע מזה ולא כעס. כאילו אני בטוחה שזה אכל אותו מבפנים ושבר אותו.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif ממש כעסתי עליה..../images/Emo58.gifE../images/Emo168.gif

ועליו, במיוחד עליו, על כך שהוא סלח לה בקלות כזו, אני חשבתי שהוא יכעס עליה או אפילו יגיד לה שהוא מאוכזב, או יותר טוב- יילך להרוג את ג'ייקוב
אבל לא, היא נישקה את ג'ייקוב, הורידה כמה דמעות, התחנחנה והוא סלח כמו טטל'ה
XD

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכ"כ!../images/Emo58.gif

ציפיתי לקצת יותר דרמה וכאב מצד אדוארד, לא שהוא ינחם אותה. זה הדבר שהכי הפריע לי בכל 3 הספרים הראשונים (כי את Breaking dawn עדיין לא קראתי) וזה עדיין מחרפן אותי. בלה פוסטמה

OverAndOver

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif |במבה|../images/Emo183.gif

פשוט הטריף אותי!@#$ איך היא יכולה לעשות את זה?! איכ כל כך מגעיל! ג'ייקוב
בלה

YuvalSP

New member
אני מכסימה עם כולכן ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif E ../images/Emo203.gif

זה אחד הקטעים הכי מעצבנים שהיו בכל הספרים- הקטע של הנשיקה >< אבל זה עובר לי...כי אני שנאתי את אדוארד בניו מון.. חחח כן ממש שנאתי אותו
בלה וג'ייקוב נורא עיצבנו אותי באקליפס... >< אבל זה עבר לי
למרות שאני עדיין חושבת שזה היה אחד הדברים הכי..מטופשים שיכולים לקרות!

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gifE

אני חייבת לציין שאני לא קראתי את הפרק הזה. התחלתי לקרוא אותו,ואז הוא ממש עיצבן אותי,וכשהיא אמרה לו לנשק אותה פשוט העברתי ישר לפרק 24. אז כן,אולי אני בהכחשה אבל לא אכפת לי! אני נגד הקיום של ג'קוב. ואדוארד מפתיע אותי כל פעם מחדש,כי הוא אוהב אותה כל כך הרבה,ובאקליפס,זה לא ממש הגיע לה,כי היא התנהגה בצורה נוראית. אבל ברייקינג דון. *SIGH*

Emergency Exit

New member
חחחחחח, סוג של ../images/Emo58.gif, אם זה נחשב בכלל, לE.

אם ג'ייקוב לא היה קיים לא היה אקשן ולא היה אקליפס בכלל.
זה לא שאני בעדו, אבל תסתכלי על הצד החיובי

orw93

New member
נכוןנכון../images/Emo205.gif

ג'יקוב הכי שווה כפרעליו

xXx Lilo xXx

New member
יותר נכון../images/Emo58.gifNM ו- E../images/Emo29.gif

אם ג'ייקוב לא היה גם NM לא היה
איפה היא הייתה כשאדוארד עזב אותה אם החרא הקטן לא היה? (ג'ייקוב אני מתכוונת). עוד בNM לא סבלתי אותו. גאד. אני מודה. בלי ג'ייקוב הרבה דברים היו חסרים בסאגה. אבל הוא סתם דמות שולית ואני אישית לא באה להעליב אף אחד כן פשוט לא יכולה לסבול אותו. המוח הקטן שלו לא עוזר לאף אחד.

orw93

New member
אחח איזה מזל שיש ג'יקוב../images/Emo58.gifNM,E../images/Emo205.gif

1- אם הוא לא היה שאדוארד לא היה, סביר להניח שלא היתה בלה
2- הוא לא חרא הוא פאקינג מושלם 3- הוא לא יכול להיות דמות שולית אם בלעדיו היו חסרים דברים בסאגה. זתומרת, בלעדיו לא היה ספר. דמות שולית זאת אחת כמו ליאה, או אמילי שבתכלס העובדה שהן שם לא משנות כלום. אולי ליאה בסוף אקליפס אבל זהו. 4- ג'יקוב מושלם. תעזבו אותו בשקט

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ליאל,17.5,מרכז. השתלבות/התמכרות [אני רואה שאת זה כבר יש לך בשפע
] מהירה
!

למעלה