חדשה

ליאלצה

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

ליאל, 15, יהוד (כן, איפה שחמי הופיע ביוםעצמאות, והייתה להקה שעלתה לשיר איתו
חח הייתי בין הילדים מהלהקה
וחברה שלי עלתה גם לשיר איתו לבד) קיצר, בינתיים אין לי איזה אלבום שלו או של איפה הילד שהוא מועדף עליי, את הכל אני אוהבת :) ושאלה, מישהו יכול להגיד לי מתי ההופעות הבאות שלו?, כי באתר הרשמי לא רשומות הופעות חדשות. טנקס [: לילהטוב <:

A t z a

New member
ברוכה הבאה ליאל...../images/Emo80.gif

אני דנה השתלבות נעימה

Oyster Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

דנה ואני גם היינו ביהוד...היה מצחיק
אילו אלבומים יש לך?? כרגע לא ידוע על הופעות...כשאדע אפרסם מיד..

ליאלצה

New member
בינתיים יש לי

את גאולה ואת השאר אני מתכננת לקנות מתישהו בקרוב [:

Oyster Girl

New member
תקני בסדר כרונולוגי ../images/Emo54.gif

או שאת חמלה אחרון...ותספרי לנו מה דעתך
אהה, ותבואי לתמונע

ליאלצה

New member
אני אבוא

אני אבוא אם יהיה לי איך ועם מי :) חח אבל אני חייבת לבוא D: אם אפשר עוד פרטים אז זה יהיה נחמד <:

Oyster Girl

New member
תבואי עם חן! ../images/Emo54.gif

מועדון התמונע - רחוב שונצינו 8, תל אביב השעה היא 22:30, מחיר כרטיס 70 ש"ח וטלפון להזמנות - 2649265 - 03. וכמובן, מדובר במופע טריו ולא בהרכב מלא...

chen1litvak

New member
היי

מי קבע שחן הולכת?
כל עוד אין תקציב אין הופעות.. בעיקר לא כאלה שהם בימים חסרי אוטובוסים

Oyster Girl

New member
תזכי בכרטיס ואז תבואי ../images/Emo54.gif

זה ממש לא קשה... ובמוצאי שבת אין אוטובוסים?

ליאלצה

New member
חן את באה~!! ../images/Emo46.gif

את חייבת לבוא נו.. תשיגי כסף, זו לא ממש בעיה (; תעזרי קצת בבית וזה וזה.. D:

chen1litvak

New member
אם ההורים שלך יחזירו אז זה לא בעיה

אבא שלי עושה חרם על ההופעות שמתחילות ב23:00,הוא אמר שאין לו בעיה שאני אלך רק שהוא לא מסיע יותר. ומיכל; אם יהיה חלוקה,בכיף! אם לא,אז הסיכויים קטנים יותר.. ויש אוטובוסים,אבל לא את האוטובוס שאני צריכה שהוא ישיר מקרית עומו ומוריד ממש בתחילת הרחוב של תמונע. יש אוטובוסים לתחנה מרכזית ואז מהתחנה המרכזית צריך מונית שרות לתמונע וזה לא כלכך סימפטי בשבת בלילה..

A t z a

New member
למה? תקשיבי../images/Emo80.gif

את יכולה להסתפק גם ב68, לא רק ב168. 68 מוריד אותך על מנחם בגין פינת יצחק שדה, כך שיש לך 5 דקות הליכה! והאחרון שיוצא מהבקו"ם יוצא בשעה 23:45 אם אני לא טועה... תבואי!

chen1litvak

New member
אני שונאת את 68!!!

החרא הזה עובר דרך בני ברק ובנתיים כל הדוסים שבעולם עולייםםםםם!! אבל לא קשור; ניסיתי כבר איזה 3 פעמים לנסוע ב68 להבין איפה זה מוריד שקרוב כלכך לתמונע כי עוד אנשים אמרו לי לקחת אותו ולא הצלחתי לזהות את המקום בשיט.. והאחרון מהבקו"ם לא משנה כי אני צריכה את זה של 10,אבל האחרון שיוצא מהמרכזית זה כבר בעיה... בכל מקרה זה תלוי באם ליאל תרצה לעשות טיולים בלילות ת"א המפחידים בשביל להגיע לשם, ואם יהיה איך לחזור.. (ליאל שכנעי את שני לבוא ואז היא שוב תעלה לשיר עם חמי
ותגידי לה שאם היא מבריזה גם מההופעה הזאת חבל עליה.)

A t z a

New member
לפני ההופעה תזכירי לי../images/Emo80.gif

ואני אשלח לך מפה עם סימון מדוייק איפה לרדת ועם מס' התחנות שאת צריכה לספור מהרגע שעברת את עזריאלי

chen1litvak

New member
חחח ישמצב שלפני?

יש עוד הופעה שאני מתכננת עליה לפני והמפה נורא תעזור
(ותודה!)

ברוכה הבאה

נשתדל לא לנשוך (חזק). כמו שאמרו, בינתיים לא ידוע על הופעות... איזה אלבומים שלו יש לך?

Lady In Blues

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

נעים להכיר, ליאל, אני אוֹרי. כרגע אין לי מושג על הופעות, אבל כשחמי מופיע הפורום הוא הראשון להתעדכן אז זה רק עניין של זמן. תהני כאן

למעלה