חדשה

O0NoNi0O

New member
חדשה../images/Emo9.gif

אני נעם בת 13 מירושלים ואני חולה על סקראבס, סדרה גאונית. הפרק האחרון ששודר ביס [של שבוע שעבר] היה מדהים
והניתוח של טורק היה כזה יפה! בייחוד שמראים את היד של התינוק, זה כזה חמודי. אבל ממש התעצבנית שהיא שיקרה לג'יי די לגביי ההריון, זאת זכותו המלאה לדעת את זה><"

steelwater

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני יעל, בת 21 וגם מירושלים! ספרי לנו קצת על עצמך! כן, סקראבס סדרה גאונית. קים באמת מעצבנת, אני שונאת אותה...

Angelus

New member
חסל סדר שנאה

יש לה בדיחות טובות.. כמו הקטע עם הפסנתר, או שהיא מספרת לג'יי.די שבזמן הריון המשפחה שלה נוטה לשגעון, וג'יי.די אומר לה שהוא לא הבחין בזה והיא מעיפה אותו וצועקת "I wasn't finished!!"

steelwater

New member
איי הייט הר!../images/Emo46.gif

הקטע עם הפנסתר ממש לא היה מצחיק, אני לא מבינה מה כולכם מוצאים בו, הוא היה די מזוויע. מסכנה האשה שהזוחלים אכלו לה ת'ידיים... אני רק חייבת להודות שהפרק הזה שהיא מרביצה לג'ידי היה אחד הפרקים הטובים והמצחיקים בעונה השישית. כל הקטע שהם הולכים במסדרון והיא מרביצה לו ואז הוא עומד מולה, מדמם, ואומר שיש לו טעם מוזר בפה - זה אחד הקטעים הכי מצחיקים בעולם חחח! היו לי תהיות בנושא שהאם היה שווה להביא אותה, פשוט כי הקטע הזה היה כל-כלך מצחיק, אבל כמה שהיה עצוב לי לוותר על הקטע הזה, הייתי מעדיפה שהיא או לא הייתה קיימת , או שהיו מגלים שהתינוק הוא לא של ג'ידי והיו מעיפים אותה על תחילת העונה.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

את רגישה.. את בן אדם טוב מדי. אמרתי לך את זה בעבר, גם אני לא מחבב את הדמות שלה, והיא סתם לקחה לנו יותר מדי זמן מהעונות האחרונות.. אבל צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. (ומישהו אמר לי לא מזמן שצריך גם לשתות אותה)

hodown

New member
חחחחח נכון באמת מצחיק!!

ראיתי את זה אתמול, ג'יידי הזה ענק. איך, איך אני אמשיך להתקיים בלי עונות חדשות של סקראבס???
האימה

Roncha87

New member
ברוכה הבאה נעם!../images/Emo140.gif

אני רון בת 20 מהצפון. קים ארג, אישה שטן, אין פה הרבה שאוהבים אותה אז את יכול להיות רגועה
השתלבות נעימה

ברוכה הבאה!!

נעים להכיר אני עדי ואני לא נורמאלית כמו שאר החברה פה ! וכן גם אני התעצבנתי על קים ממש! בכללי אני לא אוהבת אותה .. :(

hodown

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

פרק ענק השתלבות נעימה. כיף פה לעיתים קרובות...

למעלה