חדשה

talshoosh

New member
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

היי:) קוראים לי טל ואני בת 13 מהרצליה... שלשום ראיתי את ההצגה "הלהקה" וקרן הייתה מדהימה
ההצגה הייתה מאוד יפה
טוב אז... אני מקווה להשתלב פה

LEEkm

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

את לא בקומונה של מיה דגן במקרה? :-O

talshoosh

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

כן אני מהקומונה של מיה

talshoosh

New member
תווודה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

הרצליה

תומר 10

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo216.gif

אני תומר |הגדש| בת עוד ממש מעט 14 מחיפה אני בטוחה שתשתבלי פה בשמחה ממני תומר (;

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ירדן, בת 12, מאיזור השרון. השתלבות מהירה
אה ו... חזרתי

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifטוב נו...

וואלה, זה היה אחד הטיולים הכי מצחיקים שהיו לי.. [
]. אני יספר רק את הקטעים המעניינים.. אוקיי זה התחיל שגיליתי שכל הילדים האחרים יותר קטנים ממני, בהרבה
והתחלתי להתעצבן.. אז ניסיתי כמה שיותר להתרחק מהם.. לא בדיוק הצליח לי, כי הם כל הזמן עקבו אחרי, כל הזמן
לא נורא.. אח"כ התחלנו לנסוע לצפון, הגענו לצימרים שהיו בקיבוץ משמר האני [טוב, משמר הירדן
].. ואז, שכל הילדים נרדמו, חוץ מאיזה אחת, אבא שלי, דוד שלי וחבר של דוד שלי החליטו שאנחנו ריכים ללכת לקנות שוקולד ועוגות, אז באתי איתם והצתרפה גם הילדה שלא נרדמה, האמהות נשארו בצימרים.. בסוף חזרנו עם איזה 4 סוגים של שוקולד, 2 עוגות וקוראסונים
*אני רוצה לציין שגם אחרי הטיול, שאר המון!*. ביום השני, עשינו ראפטינג בנהר האני [טוב, נהר הירדן
], לקחנו שתי סירות, קצת דומות לקיק רק שבמקום ל-2 אנשים, אפשר להכנס עד 8 אנשים... היה זרם, ואני והמשפחה שלי נתקענו עם הסירה שלנו בכל העצים..
ואז אח שלי ואבא שלי החליטו לרדת מהסירה ואני ברחתי להם, אז הם שחו והצליחו לתפוס את הסירה... פתאום, הזרם גבר, נתקענו בסלע ענק, וכמו בסרטים מצויירים, אח שלי התעופף מהסירה
וזהו. ביום האחרון הגענו לאיזה מקום, לא זוכרת איך קוראים לו, ונכנסנו שם למערה, בתוך המערה היה מן חור קטן כזה, שראו שמש..
אח שלי נעמד מתחת לחור ובום, נפל עליו חרא של יונה
, טרי טרי
ואז חזרנו הביתה
אין לי כוח לספר את כל הסיפורים שבדרך..

נשמע שהיה לך כיף../images/Emo6.gif

שאח שלך התעופף מהסירה הרג אותי
וגם נפל עליו חרא של יונה..איזה מסכן חחח
תביאי קצת שוקולד אם נשאר לך כל כך הרבה

למעלה