orly LOVE efrat
New member
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif
סיימתי לקרוא את הספר כבר לפני יומיים.. ומאז קראתי קצת בפורום כדי לראות מה דעתכם על מה שקרה.. ויש כמה דברים שאני חייבת להגיד- (תתכוננו למגילה) סה"כ הספר באמת מדהים! אבל הסוף כזה עצוב מהרגע שהוא מת ועד סוף הספר לא הפסקתי לבכות..
אבל אני חייבת להודות במשו.. אני די חשדתי שהוא זה שימות.. לא יודעת למה, אולי בגלל העובדה שרולינג בספר הזה נתנה לו יותר "זמן מסך" ונתנה לנו להכיר אותו יותר טוב, וזה שהוא בעצם העביר להארי את רוב המידע שלו על וולדמורט.. אבל בכל זאת במשך כל הספר הדחקתי את זה.. כנראה בגלל שהוא באמת הדמות שאני הכי אהבתי בספר <טוב.. אחד המדמויות שהכי אהבתי..>. ברגע שהוא והארי חזרו להוגסמיד וראו את הסמל ומה-שמה אמרה להם שמישו נרצח נשמתי לרווחה וחשבתי שזה נכון ושדמבלדור לא יהיה זה שימות.. ואז..........
ובאותו היום שסיימתי הייתי ממש בדיכאון.. כי לא האמנתי שזה קרה (אני בדרך כלל לא לוקחת ספרים כל כך קשה
) ורק יום אחרי זה הצלחתי להכנס לפורום לראות מה דעתכם (בעיות באינטרנט
) ואני חייבת להודות שאני מבולבלת.. ועוד לא הצלחתי להחליט אם הוא דמבלדור חי או לא, ואם סנייפ טוב או לא.. כי משני הכיוונים יש סיבות ממש טובות.. אבל רק המחשבה שיכול להיות (אפילו אם סיכוי קטן) שהוא חי כבר גרמה לי להרגיש יותר טוב
אבל יש 2 דברים שמטרידים אותי ומעניין אותי לדעת מה לדעתכם זה אומר- 1.) בספר מתואר אחרי שסנייפ אמר את הקללה דמבלדור "..הוא [הארי] נאלץ להביט בדמבלדור מועף באוויר: לחלקיק שנייה נדמה שהוא תלוי באוויר מתחת לגולגולת הזוהרת, ואז הוא צנח באיטיות, כמו בובת סמרטוטים גדולה, מעל לצה החומה ומחוץ לטווח הראייה." <"המגדל מוכה הברק", עמוד 538> אתם חושבים שיש משמעות לזה שהוא צנח לאט, ולא נפל ישר? או לזה שהוא נשאר שנייה תלוי באוויר? יש מצב שאולי מישו או משו מנע ממנו ליפול? (מקווה שאתם מבינים אותי..) 2.) דמבלדור מספר להארי שמאז שהוא דחה את הבקשה של רידל למשרה אף מורה להתגוננות מפני כוחות האופל לא נשאר ליותר משנה <שדרך אגב זה ממש הפתיע אותי, כי חשבתי שזה ככה רק מאז שהארי הצטרף, לא ידעתי שזה עוד מלפני זה..>.. אם זה ככה, למה הוא סוף סוף נתן לסנייפ את התפקיד? אלה שני דברים שדי מטרידים אותי ואני מצטערת אם כבר העלו את זה.. וואי..רק עכשיו שמתי לב כמה כתבתי
תודה למי שקרא עד הסוף
סיימתי לקרוא את הספר כבר לפני יומיים.. ומאז קראתי קצת בפורום כדי לראות מה דעתכם על מה שקרה.. ויש כמה דברים שאני חייבת להגיד- (תתכוננו למגילה) סה"כ הספר באמת מדהים! אבל הסוף כזה עצוב מהרגע שהוא מת ועד סוף הספר לא הפסקתי לבכות..