חדשה

חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

הגעתי מ-AAR [אם מישהו מכיר אותם פה בכלל] כי המנהל מהפורום פרסם הודעה [מחוץ לשרשור אוף. תודה.] והאמת שבכלל לא ידעתי שיש לניקלבק פורום
[אני אהיה כנה: אני לא אוהבת פורומים. החלון פתיחת הודעה חדשה מעצבן מדי] אז טוב, אני שירי, 16 וחצי, ראשון לציון ואני אוהבת הכי את השירים: Follow You Home If Everyone Cared ואת Feeling Too Damn Good [ככה זה נקרא?
] ומאוד התעצבנתי כשבחרו את צ'אד לאחד מהגברים הלא סקסיים. XD [השיער שלו מגניב! זה גם משהו!]

Damn Regret

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

אריאל,13,חדרה. נאמ, תהני כאן. את מוזמנת להיכנס לטאגליינס ולהסתכל קצת על הפינות וכו'. ויש גם סיכום שבועי מאוד מושקע כל שבוע

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif ברוכה הבאה!

אני ענבר בת 13 מקרית אונו גמאני התעצבנתי שגיליתי את זה.. ואכן שיער מגניב! השתלבות מהירה!

../images/Emo6.gif מה את משרשרת אליי?../images/Emo28.gif

עוד שנייה תכתבי לי "ברוכה הבאה" וכאלה. >< [אלוהים, משהו שהצטרפתי אליו לפנייך!!11] [הייתי בפארמור לפנייך. וחזרתי.]

nse

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

עוד אחת מראשון
אני נטע, בת 16 וגרה ליד מודיעין

Duo Maxwell

New member
Feelin' Way Too Damn Good!

שיר ענק. סיון, בת 13.5 מחור יהודה. ברוכה הבאה לפורום!

ידעתי שהייתה חסרה לי מילה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

וניסיתי כזה לזמזם בשביל להיות בטוחה וידעתי שיש לי יותר מדי זמן לנשום, אז בטח חסר שם משהוXD ותודה

פופו9

New member
ברצינות?!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

שמו את צ'אד ברשימת הלא סקסיים?.. חחחח אוי מסכן.... למרות שהוא ..אה..לא הכי..כל כך, הא.. לא.. המ..הכי אה..הממרמ, נו.. לא חשוב! הוא עדיין סולן של ניקלבאק ולא מגיעה לו ההשפלה הזאת!
טוב חפרתי...
ברוכה הבאה!!!11 אני גיל מהגליל (סתם.. מהדרום)

הוא לא כזה סקסי והכל../images/Emo28.gif

אבל זה היה כזה, במין קטע של "חה-חה, הוא מכוער". לפעמים אני שונאת את "ראש1" 0.0 [אבל זה היה ממשממשממש מזמן.] גיל מהגליל

אבירן171

New member
ברוכה הבאה גברתי.. היום כולם מראשון.... חחח

בכל מקרה, שמי אבירן, מראשון לציון, עוד מעט בן 18.. ברוכה הבאה והתקלמןת מהירה
אם את אוהבת חיבוקים, אז נשלח לך אחד על חשבון הברון
את אמריקאית דחוייה? את אמריקאית? כיף לך.. צרי בבקשה קשר, אני רוצה לשואל אותך משהו.. יש לך אהבה סודית?
אפשר לדעת מי
בברכה, אבירן..

פופו9

New member
גם איפה שאני גרה זה חור...

וגם הרבה פחות מוכר.. אבל לפחות קצת יותר מטופח
.. סתם אי לא יודעת לא נראה לי שהייתי פעם בראשון...חח

../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אמריקאית דחויה זה המשפט של הקומונה של להקה בשם The All-American Rejects. אני לא אמריקאית, אבל זה היה נחמד אם כן הייתי
אין לי אהבה סודית XD זה הפירוש של Paramore שזו עוד להקה שאני חברה בקומונה שלה. וכן, כולם מראשון

אבירן171

New member
מרגע זה הציניות שלי נכנסת לשיפוצים...

אני רואה שאני לא ציני מספיק אז לשיפוצים.. היה באמת נחמד אם היית אמריקאית.. אין לך אהבה סודית? אני לא אהבה הסודית שלך
.... סתם
איפה את מראשון, ואיפה כל השאר מראשון, אם אפשר לשואל? תשובות יתקבלו בכל דרך
בברכה, אבירן..

liatpa123

New member
חחחח אנחנו מאותו חור.../images/Emo29.gif

[מראשון][חחחח אנחנו צמד XD]

למעלה