חדשה

חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

היי,אני RiKuLa בת-13' וחצי מהמרכז
כמוכן,גמאני מאוד אוהבת את לינדזי לוהאן
יש לי כמה שאלות: 1)איפה אני יכולה להשיג את הסרט: Just My Luck
והאם לינדזי מצלמת בימים אלה עוד סרטים
אם כן,אפשר איפה ניתן לקבל מידע על כל סרט
2)איפה ניתן להשיג את הסרט-"אבא מתארס"
(*ראיתי אותו לפני שנים ובכלל לא ידעתי שזאת לינדזי עד שנודע לי לפני כמה זמן*). תודה מראש

LINDSAY15

New member
ברוכה הבאה

אני לידר בת 15 מהמרכז השתלבות נעימה ואת הסרט=Just My Luck הוא עוד לא יצא כאן בקולנוע אז אי אפשר להשיג אותו לינדזי מצלמת סרט חדש אני לא ממש יודעת מה השם שלו

שירלי113

New member
ברוכה הבאה!

הסרט Just My Luck באמת לא יצא בארץ אז אי אפשר לראות אותו פה אבל אפשר לקנות באמזון את הסרט... הנה האתר אם את מעוניינת: תלחצי פה ואת אבא מתארס מראים מדי פעם בטלויזיה...

תודה../images/Emo9.gif

באיזה ערוץ מראים את הסרט
כי ב"יסבבה" הוא לא שודר כבר הרבה זמן

שירלי113

New member
ובקשר לסרטים...

הנה כמה פרטים על הסרטים שצפויים לצאת ללינדזי: -עכשיו היא מצלמת סרט בשם: Georgia Rule והוא צפוי לצאת מתישהו ב- 2007 -עוד סרט שלינדזי צילמה לא מזמן זה: Bobby והוא צפוי לצאת בפסטיבל הסרטים של ונציה(נראה לי) ב-30 בספטמבר...בסרט משחקים איתה גם: אלייז'ה ווד,שרון סטון,אנתוני הופקינס ועוד.. -עוד סרט שלינדזי צילמה לא מזמן זה Chapter 27 שבו היא משחקת לצד ג'רד ליטו היא תשחק דמות בשם ג'וד והסרט הוא על על הארועים שמובילים לרצח של ג'ון לנון... מקווה שעזרתי לך קצת

ETELUSH

New member
היי....../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה ריקי! :] לי קוראים אטל.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני דנה
1.הסרט של לינדזי "Just my luck" עוד לא יצא בארץ אבל אם אין לך סבלנות לחכות שייצא את יכולה לקנות אותו באתרים כמו AMAZONE וכדו' 2.לינדזי מצלמת עוד סרטים:
Bobby-הסרט הזה היא כבר הצטלמה אליו ביחד עם השחקנים:אלייז'ה ווד,שרון סטון ועד רבים ועתיד לצאת בספטמבר
Georgia Rule-לינדזי מצטלמת אליו בימים אלו והיא תשחק נערה עם בעיות שהולכת לגור אצל סבתא שלה(פליסיטי הופמן "עקרות בית נואשות") וככה זה ממשיך...
Chapter 27-סיפור המבוסס על חייו של ג'ון לנון לינדזי משחקת ביחד עם השחקן ג'ארד לטו
A Woman of No Importance
Speechless לעוד פרטים על הסרטים כנסי לאתר של IMDB:כאן 3.בשביל להשיג את "אבא מתארס" נסי ללכת לבלוקבאסטר או לכל חנות וידאו שיש
יכול להיות שיש להם...אם לא תמיד את יכולה לראות אותו ב"יסבבה" הם מראים אותו כל הזמן

LindZiv Cohan

New member
תמיד היו שמים את מתכוונת../images/Emo3.gif

כבר כמה שנים שלא ראיתי ביסבבה
ואת בטח מתבלבלת, תמיד שמים את בובה אמא והמורה הנעלם

ואיי,ת-ו-ד-ה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

"יסבבה" כבר זמן רב לא משדרים את-"אבא מתארס"

LindZiv Cohan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

את הסרט אבא מתארס מראים הרבה פעמים בהוט.. אם אין לך הוט, יש לנו פה הוטניקים שמעדכנים אותנו, אז את יכולה ללכת לחברה או משהו.. לבקש שיקליטו לך.

למעלה