חדשה..

YouR LucK

New member
חדשה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

הממ.. אני חדשה, אני לא צופה קבועה מאוד של אקזיט, אבל אני די אוהבת את התוכנית..
אממננ.. אני יעל, בת 13.5 מר"ג ואין לי מושג מה אני עושה בשעה הזאת ערה.
אגב, לכל אוהבת עופר שכטר, יש עליו כתבה במערב תרבות.
יאללה, תגיבן

SofyTofy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני ירדן וגם אני לא מבינה מה את עושה ערה בשעה הזאת
וגם אני בת 13.5 (מחיפה).

Lucky Charmed

New member
הכתבה המלאה ממעריב- חלק א

ילד טוב, סביבה חרא עופר שכטר, אומנם נוהג להגיד בטלוויזיה משפטים כמו ''ילדים, אל תשלחו לי ציורים, תשלחו לי כוסיות'', אבל נשבע שבחיים זה ממש לא ככה. ניסן שור, תרבות מעריב ''עופר הכוסון מתה עליך. אני חולה עליך, מתה עליך, אתה הבן אדם הכי חתיך ומתוק שראיתי חיים שלי. אני אוהבת אותך אפילו יותר מאשר שאני אוהבת את חבר שלי. אתה מתוק חמוד ומצחיק...... כל גבר היה רוצה להיות כמוך!!!!'' ''עפר הכווווווווווווווווסון הוא הבנאדם הכי פי3ו3י בעולם אנשייייייייייייים! מה עובר עליכם הוא לא הומו לפני שבוע עשיתי אותו אז סתמו ... '' ''לדעתי עופר הוא הבנאדם המושלם. עופר אני חולה עליךךךךךךךךךך! עופר הוא אחד שלא שם על אף אחד וזה מה שמדליק בו חוץ מזה שהוא חתיך ושווה.. ..... אז עופר אני חולה עליך מתה !!'' ''אם למישהו יש תמונות או כל דבר אחר של עופר שכטר אז אנחנו מוכנות לעשות כל מה שתבקשו...'' (מבחר הודעות בפורומים באינטרנט) עופר שכטר הוא מאמי, הוא פיצוצי, הוא חמוד, הוא כוסון, הוא מגניב, הוא משוגע, הוא מטורף, הוא לא שם זין. אני חולה עליו, אני מת עליו, אהיה מוכן לעשות הכל בשביל לראיין אותוווווו. אם הייתי הומו הייתי עושה אותו, אם הייתי בחורה הייתי עושה לו טובה, אם הייתי בן 15 הייתי מקנא בקוצים שלו. עופר שכטר הוא מטר ואסימון של נעורים מרוכזים. הפרצוף שלו הוא פרצופה של מדינת הצעירים. הוא אחד ממנחיה של תכנית הנוער הפרובוקטיזית ''אקזיט'' בערוץ 10 ומגיבורי התרבות החדשים הגדולים של דור SMS-ה. אם המראה שלו לא מעורר בכם חשק להבריז משעת אפס, אזי שאינכם נמצאים בעניינים - בגזרת הילדודס, אין דבר יותר לוהט ממנו. שכטר הוא אליל נעורים שיוצר בדיוק מוחלט ובהתאם למידותיו של קהל היעד שלו - הוא לא מתנשא על מעמדו אלא חוגג אותו בכיף, הוא בן 22 אבל בן טיפש-עשרה אותנטי של ממש. מדובר בארגז של פחיות רד-בול עם ג'ורה של ערס צפונבון, דוגמה מובהקת לקצב המקושקש שבו ישראלים צעירים מנהלים את חייהם. שכטר גדל במושב הדר בשרון, בו הוא מתגורר עד היום אצל אביו. עד לפני כשנה הוא בכלל היה מדריך סנובורד בחרמון ואז התגלה באופן מקרי (עבד עם בחור בשם גלעד שנשוי לאיילת זורר שחיברה אותו עם סוכנת השחקנים לבנה חכים וכו'), הופיע בכמה פרסומות, גילם את דמותו של שחר עדן המרושע ב''משחק החיים'' והתקבל כמנחה ל''אקזיט''. ככוכב טלנובלה היסטרית ומנחה בתכנית טלוויזיה להיטית, נדמה כי בנוף התרבותי כיום, דרכו של שכטר פרושה בדרך לאייקוניזציה. לפני מספר שבועות פורסם כי לרשות השניה לרדיו וטלוויזיה הגיעו תלונות רבות על ''שימוש בשפה בוטה וזולה במיוחד'' במהלך שידורי ''אקזיט''. שכטר היה חתום על כל היציאות, ביניהן: ''ילדים, אל תשלחו לי ציורים, תשלחו לי כוסיות. תשלחו לי את אחותכם הגדולה עם קונדומים''; ''אלי, טחנת אותה, אתה מלך, אתה גדול'' ו''לא רוקנתי את הביצים שלי כבר חודשיים''. לפיכך, קיוויתי כי אולי ייאות שכטר לרוקן עלי קצת מהביצים שלו, אלא שהוא התגלה כבחור זהיר ונחמד, אפילו חמודון, וסירב בתוקף לאשש את מעמדו כילד השובב של תכניות הילדים והנוער: ''זה צד באופי שלי שב'אקזיט' משתלט עלי והופך להיות כל כולי. בחיים האמיתיים יש לו מקום כשאני שותה קפה. כשאני לא שותה קפה אני בן אדם שקול ומחושב''. - איך זה להיות כוכב נוער? ''זה אחלה, זה כיף, זה מחזיר אותי לתקופה הזאת. אני הייתי שמח לחזור לתקופה הזאת, זה נותן לי להיות חלק מהנוער, אני נשאר צעיר. אני מודע למה שקורה סביב התכנית, יש די הו-הא סביבה. זה מגניב. זה מיוחד. לפעמים זה קצת קשה - יש חתימות וחיבוקים. היו דברים יותר אגרסיביים: הייתי באיזושהי מסיבה, משכו אותי לכל מיני כיוונים, קרעו ממני קצת דברים, קצת שערות, קצת צמידים, קצת חולצות''. - ומהמגע שלך איתם, אתה יכול להגדיר את המאפיינים הכלליים של הקהל שלך? ''קשה להבין את הנוער. הוא לא יחידה אחת, כל אחד חי את הסרט שלו, באזורים שונים בארץ מתפתחים שונה. בסך הכל הנוער מאוד מודע לעצמו ויודע מה הוא רוצה. פתאום ילדים בני חמש עושים מה שאתה עשית כשהיית בגיל 20 והגיל כל הזמן רק יורד. הם מתבגרים יותר מוקדם, מה שאני ידעתי בגיל 18-19 היום ילדים בני 14 יודעים. הם מודעים לכל מיני דברים סביבם, ליחסי מין, לסמים, להכל. דברים שאני בכלל לא ראיתי, לא ידעתי מהם. הם יודעים הכל. אני חייתי בבועה, כמעט בכל ההתבגרות שלי, ביזבזתי זמן על מי יודע מה, על לברוח מבית ספר ולא לעשות כלום ולראות טלוויזיה''. - ומה הנוער עושה היום? ''אני מקווה שהוא מבזבז את הזמן שלו על דברים יותר טובים, אני מקווה שאם הוא מבריז מבית ספר אז הוא עושה את זה למטרה טובה ולא כדי להבריז. אתה לא יכול להילחם בגיל ההתבגרות - זה חזק ממך. אני הייתי נוראי בגיל ההתבגרות, התגברתי על זה ואיכשהו יצא ממני משהו. אני מניח שגם מהם ייצא. אתה לומד מכל הטעויות שאתה עושה, כל הדברים הרעים שאתה עושה, כל הדברים שנופלים עליך''.- בתכנית אתה מדבר המון על זיונים. ''זה הכל בצחוק. אין שום עניין לפגוע או לדחוף אנשים לעשות דברים שהם לא רוצים. אנשים אומרים שאם אנחנו צוחקים על מין, אז אנחנו אולי מעודדים את זה. זה לא ככה. כולם מתעסקים ב'מתי אני אעשה את זה בפעם הראשונה' וכאלה. ההורמונים משתוללים בגיל הזה, לא שאחרי זה הם מפסיקים להשתולל, אבל בגיל הזה זה מתחיל. אין מנוס מלהתעסק בזה. זה מה שמעסיק אותם. אתה יכול להגיד להם 'לא לא לא, נו נו נו' ואז הם יברחו ממך כמו מאש או ללכת איתם יד ביד ואחרי זה להגיד להם משהו מבלי שהם ישימו לב''. - מה אתה מנסה להעביר? ''אני, למשל, עשיתי את זה בפעם ראשונה בגיל 18. הם שומעים את זה, אז הם יכולים להגיד 'או.קיי, עופר עשה את זה פעם ראשונה בגיל 18? אז אין לי מה למהר, אני לא חייב לרוץ. הוא עשה את זה בגיל 18, גם אני יכול לעשות את זה בגיל 18'. עוד דוגמא - אני לא מעשן, יכולים לקחת דוגמא ממני''. - אבל בני נוער בימינו כן מעשנים ועושים סמים ומזדיינים. ''באופן אישי, בסך הכל אני בן אדם מאוד רגיל, אני די פשוט. אני לא חיית מסיבות שכזו. אני אוהב לבלות מדי פעם. אבל אני לא רוצה להטיף להם כי זה יגרום להם לצאת נגדי''. - אתה שמרן? ''יש דברים שכן. אני גבר של בחורה אחת, אבל לא יותר מדי. אני מוכן לקבל דברים שונים ושכל אחד יעשה מה שטוב לו ושזה יוביל אותו לכיוון הנכון''. - רגע, אז אתה שם זין או לא שם זין? ''אני עשיתי הרבה טעויות כשהייתי צעיר. כל הדברים שניסיתי ועשיתי וגרמתי ונגרמו לי, בעצם הם אלה שגרמו לי לגדול ולהתפתח כבן אדם''.

Lucky Charmed

New member
חלק ב

- איזה דברים רעים? ''הכל. רבתי עם כל העולם והתנגשתי עם כל העולם ואמא שלי נפטרה לי בגיל ההתבגרות וברחתי מהבית. עשיתי הרבה דברים רעים. לא משנה. הדברים האלה גרמו לי לגדול כבן אדם. היום אני לא אעשה את הדברים האלה. אני תמיד מתחבט בשאלה הזו - האם הנוער צריך לעבור את הדברים האלה כדי לגדול כמוני''. - אבל איבדת את הבתולים שלך רק בגיל 18, למען השם.''אני בטוח שאני לא מורד לפי הסטנדרטים של היום, אבל אז הייתי מורד''. - אילו מודלים תרבותיים היו לך?''לא יודע אם היו כאלה. אהבתי מאוד סרטי מאפיה ודברים כאלה, סרטי שכונה, סרטי עבריינים, כנופיות. הייתי רואה את 'התפוז המכני' ואומר יאללה בוא נלך להרביץ לזקנות, אבל לא עשיתי את זה אף פעם. סתם, הייתי רואה סרט, קצת מושפע וזהו''. - אתה איש מסיבות? ''אני מחשיב את עצמי כוורסטילי. כבן אדם שיכול גם ליהנות ממסיבה, גם מלשבת בבית קפה, גם מסרט וגם משיחות נפש לתוך הלילה ושיחות אינטלקט עמוק עם אנשים מבוגרים ממני. אני מנסה לנצל את הזמן בצורה הטובה ביותר''. - קצת רוחני? ''אני רוצה לעשות מדיטציות, ויפאסנה זה משהו שמעניין אותי, למצוא שקט נפשי עילאי כזה. מה שכן, כשאני גולש אני מרגיש כמו במדיטציה''. - בבית ספר היית מהמקובלים?''בגדול, כן. זה היה תלוי במצב הרוח שלי. לפעמים הייתי כולי בהוויה החברתית ולפעמים התבודדתי. אין לי שום דבר מוחלט בחיים, הכל מאוד נזיל. בכלל, החיים האלה נזילים''. - בתור כוכב ילדים ונוער, איפה אתה ואיפה עודד מנשה, למשל? ''אני חושב שעודד פונה לילדים, חבר'ה יותר צעירים, גיל 8-10. וזה ידוע בערוץ הילדים הכל יותר בועתי. אין שם קללות, לא נכנסים שם רוע או רעל או דברים כביכול אסורים. כמו בועה כזו, אוטופיה. אצלנו זה יותר ריל-לייף כזה. ב'אקזיט' אנחנו מתגרים בחוקים, כי אצלו הערוץ ממלכתי וכאן יש אלמנט של סכנה, של להשחיל דברים. האמת שבערוץ 10 התכניות הן קצת פחות מיינסטרים. שי ודרור, יאיר ניצני. אבל זה לא שאני רומז שהערוצים האחרים לא בסדר''. - נורא חשוב לך להיות בסדר עם כולם, אה? ''כן, מאוד. אני לא רוצה לפגוע באנשים, פגעתי במספיק. הגיע הזמן שאני ברינג פיס טו דה וורלד. יש לי את הקטע הזה שאני רוצה להיות בסדר עם כולם ולהיות חבר של כולם''. - אבל אתה מקלל הרבה. ''נראה לי לא הגיוני להיעלב ממילה גסה. אם היא מכוונת אליך אז ניחא, אבל מילה זרוקה באוויר? זה בסך הכל מילים. אני לא בא ואומר 'חבר'ה, בוא נדבר כל היום בגסות ורק נקלל'. אישית אני לא אוהב לשמוע קללות כל היום''. - הנה, עד עכשיו עדיין לא קיללת בראיון. ''נכון, לא קיללתי שנייה. כי לא היה לזה שום פוינט שאני אקלל פה''. - אז אתה כן משחק דמות בטלוויזיה. ''אני לוקח צד באופי שלי ונותן לו להשתלט אלי. אני מקצין אותו כי אני חושב שלא היה מעניין לראות את שאר הצדדים. אני לא בא לעשות תכנית פוליטית או לשבת עם אנשים ולהיכנס איתם לשיחות נפש כי אני פשוט חושב שבפורמט הזה הם פשוט לא היו נהנים מזה ופשוט מעבירים הלאה. היום קשה להחזיק אותם מול המסך''. - אתה משדר שאתה פרוע. ''אבל גם שאני בסדר. אפשר לשלב הכל''. -מי שרואה אותך חושב שאתה מה-זה משוגע. ''יש בי צד משוגע, אין פה מה להסתיר. אבל כמו שיש בי צד משוגע, יש בי גם צד מרצה וטוב. אני יכול להיות הכי מטורף ומצד שני הכי בסדר. הכל אצלי הולך בקיצוניות - או שאני הכי מטורף, או שאני בסדר, או שאני שקט, או שאני עושה המון רעש. אתה יודע, מטורף''. - מה מטורף, סמים אתה עושה? ''לא''. - אני חושב שאתה משקר.''אז אתה טועה, טועה בגדול (מחייך). זה לפעמים נראה ככה, אבל לא. לעומת זאת, אני שותה אלכוהול''. - וואו. ''מטורף, אה? הולך על הקצה''. - אתה שופט את הקהל שלך באיזושהי צורה? ''תשמע, לא חסרים דברים שאני אומר 'בואנ'ה, מה קורה פה?'. אבל אני ממש לא יכול לחנך אותם''. -אתה נוהג לשלוח אס-אם-אסים? ''כן, למה לא? אחלה דבר. עד לא מזמן לא שלחתי, פשוט עכשיו קיבלתי אפשרות בטלפון לשלוח, אז סוף כל סוף אני שולח. מה זה רע? מה העניין? בסך הכל SMS. זו קידמה, אין מה לעשות. אתה מבין, זה העניין במדינה שלנו, שאנחנו בוחשים בהכל. אנחנו רק מחפשים כל הזמן מי רע ומי רקוב ומי עושה ככה וככה. ברגע שאנשים יפסיקו לבחוש ברע, אז יהיה טוב. הדברים הרעים קורים כי אנשים חושבים איפה הם ירוויחו עוד קצת כסף, איפה הם חושבים עוד קצת על עצמם. העולם הזה שייך לכולם בסך הכל. אף אחד לא החליט שזה שלי וזה שלו - צריך להבין שכולם באו לכאן כדי להעביר את החיים שלהם בצורה הכי טובה ובצורה הכי כייפית שיש. כולם רבים כאן - זה שלי וזה שלי. - איפה בוחשים לך? ''אנשים פשוט מחפשים איפה רע. למה לא לחפש מה טוב בנוער שלנו? בוא נסתכל בטוב. אני לוקח את 'באדולינה' כמצע לתפיסת העולם שלי. בוא נסתכל מה טוב במדינה שלנו, בוא נסתכל על הדברים הטובים, מה טוב בנוער שלנו''. - ''באדולינה'' מהווה בשבילך נקודת התייחסות? ''בוודאי, בוודאי, איזשהו מסר לחיים''. - באיזה קטע? ''בכל הקטעים. בקטע של אם אתה רוצה, אתה יכול להיות המלך של עצמך ושל העולם, אתה רק צריך להאמין בעצמך והכל יקרה לך. צריך להאמין בדברים טובים ויקרו לך דברים טובים''. - גם בישראל? ''במדינות אחרות לא קיים הקטע הזה שיש פה במדינה. אין אקשן, כל הלחץ הזה והטירוף. אנשים חיים בצ'יל''. - אבל העניים והמסכנים והערבים לא חיים בצ'יל. ''אני יודע שהם לא חיים בצ'יל. אבל אם אני ואתה חיים בצ'יל, למה הם לא יכוליםלחיות בצ'יל? מה ההבדל ביננו? למה הם לא יכולים לחיות בצ'יל? זה עניין דבילי. אנחנו החלטנו שזה שלנו פה וכולם להיזהר מאיתנו ואני אומר - הכל פה בצ'יל יכול להיות. כולנו בני אדם. האדמה הזאת לא שייכת לא לי ולא לך ולא להם ולא לאף אחד. בסדר, יש פה אדמה, התיישבנו, וואלה - אי אפשר להנות? אי אפשר לחיות בכיף? למה כל הזמן לחפש את הדברים הרעים? אי אפשר לפתור את זה כמו ילדים גדולים? זה לא הגיוני''.

SofyTofy

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif נוסף למאמרים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

תודה רבה, את יכולה למצוא את זה כבר עכשיו במאמרים..

למעלה