חדשה

30SecondToEarth

New member
חדשה../images/Emo70.gif

הי נעים מאוד אני חדשה קוראים לי גלוריה ואני בת 12 וחצי מקווה להשתלב!

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifוולקאם../images/Emo24.gif

אני שיר, בת 13, ויש לי אוניברסיטה, חיי לילה, פתוחים לעסקים ועונות. איזה תוספות יש לך? :]

30SecondToEarth

New member
חחח טוב

קודם כל תודה רבה לך! רק יש בעיה אחת סתם נכנסתי לפורום והחלטתי להצטרף אין לי שום סימס ואין לי מושג איך להשיג ואיפה..תוכלו לעזור?? רק אל תנדו אותי! XDD

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifבבקשה:]

אם אין לך סימס אז סבבה.. אני אישית מאוד ממליצה לך^^ ואני חושבת שכולם פה בפורום יסכימו איתי.. אם את רוצה לקנות ולהתחיל לשחק את יכולה לגשת לחנות מחשבים רגילה, כמו באג, פוינט, פריק וכו' ולבקש מהם את המשחק. אם את רוצה מדריכים למשחק את יכולה למצוא בסימיל [www.simil.co.il] ובפורום. כל בעיה ושאלה אנחנו נשמח לעזור^^

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifעוד משו-

המשחק עולה 200 ש'ח, אבל אני חושבת שבטויס אר אס הוא עולה יותר.. קיצר, תקני בחנות מחשבים רגילה, שם זה יהיה הכי זול, אם את רוצה לקנות:)

30SecondToEarth

New member
מספר שאלות XDD ^^

תודה ויש לי כמה שאלות ^.^ אה, מה המחיר של זה ואם אפשר להוריד את זה באיטרנט ואיך?

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif

עניתי לך על המחיר, הכי זול זה 200 שקל. ובקשר להורדה באינרנט - מאוד מאוד עדיף שלא, גם בפורום אסור לדבר על זה ולשאול שאלות על זה, ובכלל זה לא חוקי. זהו:)

THE ILLEGAL ONE

New member
הנה

"לגשת לחנות מחשבים רגילה, כמו באג, פוינט, פריק וכו' ולבקש מהם את המשחק"

MiRi XD

New member
ברוכית:}

מירי,11,חדרה:} לי יש את כול התוספות של הסימס+סימסיטי+שני המשחקים מסדרת "Life Stories".. השתלבות נעימה גלוריה:}

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifהי../images/Emo70.gif

אני דשה בת 14, מחור בצפון יש לי את כל התוספות+2 מיני תוספות השתלבות נעימה

asias1

New member
שלום גלוריה :)

ברוכה הבאה לפורום 577. בבקשה קראי את חוקי הפורום שנמצאים במאמרים. לכל בעיה עם הפורום את מוזמנת לשלוח לי מסר :) גלישה והשתלבות מהנה. אסף.

למעלה