חדשה

30SecondToEarth

New member
חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הי שמי גלוריה ואני בת 12 וחצי... אמממ... אני מקווה להשתלב מהר בפורום ולהכיר את שאר השירים של הלהקה... בינתיים אני מכירה מספר שירים כמו MONSOON ,READY SET GO, SCREAM ושריי ועוד כמה...

Simple Dani

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

דאני, בת 14 מיבנה
השתלבות כיפית ומהירה בפורום 3>

animfanatic

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה ומהירה אני תהילה (13.5). את כבר תכירי את כל השירים שלהם בעל פה זה בטוח....

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifברוכה הבאה+../images/Emo207.gif

אפרת,13.5 גבעתיים. השתלבות וזה.. עכשיו ה
- אי אפשר לומר שאנחנו היחידים ששרים בשפה שאנחנו לא מבינים. תראו! http://www.youtube.com/watch?v=COu_khs4id0 מה שמצחיק,זה שהיא באמת שרה טוב!

30SecondToEarth

New member
שאלה....

רשמתי שאלה אבל זה כמה שאלות.............. 1. ראיתי תמונה של ביל עם שרשרת של סמל הלהקה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה אם בכלל אפשר 2. אילו עוד מוצרים של הלהקה אפשר להשיג..לא דעת בגדים או משו כי ראיתי חצאית וז'קט של הלהקה אבל אני לא יודעת אם זה אמיתי 3. אני נכנסת לאתר של קרנג כדי להצביע ללהקה על הלהקה הטובה ביותר של שנת 2007 אבל היום האתר לא עובד, מישו יודע למה..? זהו חפרתי XDD בבי

ברוכה הבאה+ תשובה

אז קודם כל, לחדשה ברוכה הבאה והשתלבות נעימה
^_^ ו.. בקשר לשאלה השנייה ששאלת אני יודעת שיש גם תחתונים, פוסטרים, מדבקות, מערכת שעות, סיכות, עגיל לטבור עם תמונה של ביל ניראלי ו.. יש עוד מלא מלא מלא דברים בתומר בדיזינגוף [ אמא הבטיחה לי שופינג שם שבוע הבא איזה כיף לללי XD ]

30SecondToEarth

New member
חחחח XDD

תודה על התשובה, ושיהיה לך שופינג נעים!!! יש לי כבר סיכה שלהם, דיסק ופוסטר..... תגניבי לי משו מהחנות חחחחחחחחחחחחחחחחחח ><

ElinorLahav

New member
יאאאאאאאאאאאאאי אני ואמא שלי פה מתות מצחוק !

יאאו חחח XD היא לא אומרת טוב את המילים

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

טללולוXD

New member
שלווווווווווםD:

ברוכה הבאה, אני טלל, כמעט 13, ירושלים.
השתלבות מאאאאאאאאאאאגניבה!

SpongBobit

New member
כמעט 13 ?../images/Emo2.gif אני רק ביום הראשון של כיתה ח'

הייתי בת 13 XD

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifפאק אני טיפשה XD

ישנתי היום צהריים וההורים שלי כמובן רוצים להשתטות אז הם באו אליי והם העירו אותי למחצה כזה ואמרו לי "דור תסגרי את הארון, קר לנו" ואני כמו מטומטמת קמה לסגור את הארון, מקבלת מכה בראש ונופלת XD

למעלה