חדשה...........................

חדשה........................... ../images/Emo53.gif

אני בעצם די נואשת אתמול עברתי החזרה הוחזרו שני עוברים בהתחלקות של 4 ו5 תאים האם משמע הדבר שאין סיכוי להריון בהתחלקות כזו? האם אתן מנירות משהיא שנכנסה להריון עם התחלקות בנונית כשלי ? אודה בעד תגובה מהירה אני בבית מכרסמת ציפורניים

באאבו

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif לזמן קצוב..

היי עדי, אין לי, לצערי תשובה לגבי מה ששאלת, כי אני עדיין טירונית בענין של IVF, אבל אני מניחה שכבר המיודעות והמנוסות כאן ירעיפו עליך תשובות ועידודים.. שיהיה בהצלחה, באבו

TWEETY =^.^=

New member
היי עדי ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

אני מאחלת לך שהות קצרה אצלנו והריון מהיר כייפי ומשעמם. אין לי נסיון ב-IVF כך שלא יכולה לעזור,,,,אבל מיד תקבלי מבול של עזרה מבעלות הנסיון

יש סיכויים מצויינים להריון

ההתחלקות ביום של ההחזרה לא אומרת עדיין כלום. אני מכירה טיפולים בהם הוחזרו עוברים בחלוקה "גרועה" ושיצא מהם הריון. אני מכירה גם טיפולים שבהם הוחזרו עוברים מצויינים ושלא יצא מהם כלום. כל מה שאת יכולה לעשות זה לכסוס צפורניים במשך השבועיים של ההמתנה לבדיקת הדם, קצת לטפס על הקירות ולקוות לטוב. שיהיה
חנה

אושרת@@

New member
בהחלט יש סיכוי

אפילו בעובר אחד יש סיכוי!עוברים טובים נחשבים גם תאים של 2-4 ואפילו עוברים שאינם "נראים טוב" יכולים להתפתח להריון תקין! אז מה שנותר לך לעשות זה לחכות בסבלנות מורטת עצבים עוד שבועיים פחות יום וחצי
להחזיק 8000 אצבעות (שאין לך) ולקוות שזה יצליח... ולי נותר רק לאחל לך הרבה הרבה
ברוכה הבאה לפורום - עוד תגלי שזה יעביר לך את השבועיים האלה הרבה יותר מהר ממה שחשבת

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הי עדי, מקווה שתהיה אצלנו לזמן קצרצר והופ תעברי לפורום הריון אחדי טיפולים. אני מאחלת לך ולעוברים השתרשות חמימה צמיחה וגדילה. הרבה הרבה הצלחה נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לשבועיים הבאים
שני עוברים של 4-5 תאים, זה פוטנציאל לשני ילדים שיבכו לך סימולטנית באמצע הלילה. למשי החזירו עוברים במצב פחות טוב, ונקלטו שלושה (לפחות החשש הזה לא מאיים עליך
) תכרסמי ציפורנים בשלווה, אני יכולה לתת לך גם כמה שלי- אלה שעוד לא נשברו
נשמח להראות לך את פורום הריון בעוד שבועיים. נועם

ברוכה היוצאת חדשה ../images/Emo45.gif

לא בטוחה שהייתי ברורה הכוונה נקווה שתקלטי במהרה ותצאי לך לפורום השכן תמיד טוב שיש שכנים טובים... בהצלחה כחלחלת

GALITDOL

New member
ברוכה הבאה

אני שאלתי את השאלה של ההתחלקות בפורום הרופאים אז התשובה היתה (כי אני לא יודעת להעביר קישורים) שביום עד יומיים מהשאיבה ההתחלקות ל4-2 תאים ביום שלאחר מכן 5-8 תאים לא ברור לי באיזה יום החזרת? אני החזרתי כ 40 שעות לאחר השאיבה 2 עוברים בעלי 4 תאים כ"א והרופא אמר שהם עוברים טובים. אם הם היו באמת טובים (ומסורים לאימם ) אני יידע רק שבוע הבאאא בהצלחה

iris2210

New member
../images/Emo13.gif צ´ט

מי רוצה ולא עייפה לדבר בצ´ט. אני לא יכולה ללכת לישון

החדשה מאתמול ../images/Emo91.gif

אני רוצה להודות לכולן על התמיכתכן מאתמול אני רוצה היום לשאול את כול המטופלות ביחידת ההפוריות של תל השומר איך ניתן לבקש רופא מסויים שיבצע את פעולת החזרה והשאיבה מי עובר על התיקים בזמן הזריקות ? האם כול פעם רופא אחר ? שאלה אחרונה מי מכן יכולה לספר לי על ד´ר שולמן . ד´ר לונטל

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. אין לי תשובות בשבילך, אבל העיקר שיהיה בהצלחה. שבוע טוב נועם

קצת באיחור, אבל בכל זאת.

את מדברת על יחידת ה- IVF (פוריות זו מרפאת הפוריות ושם אין שאיבות). לא נראה לי שאפשר לבקש רופא ספציפי כי מבצע מי שנמצא באותו היום בבוקר (בתה"ש הכל בבוקר, חוץ מביקור רופא=התיעצות וקבלת פרוטוקול, שגולש לצהריים). מי עובר על התיקים? שוב, מי שנמצא באותו היום. אני חושבת שפרופ´ דור מעורב גם כן (שמעתי ממישהי שהלכה אליו פרטי, שהוא זכר ששנה קודם היא פתחה תיק בתה"ש והוא קרא את התיק שלה. היא לא טופלה אצלו בזמנו ובכלל לא התחילה שם טיפול, וחזרה רק אחרי שנה, אז כנראה שהוא קורא.) לא מכירה את שולמן ולונטל. את בטוחה שהם ב- IVF ??? (קשה לי להאמין שלא נתקלתי במישהו מהצוות עד היום. אולי את מתכוונת למרפאת פוריות?)

../images/Emo50.gif עדי ../images/Emo50.gif

נסי להרג ולהשאיר קצת צפורניים לכרסם בהריון. אני ממליצה על הרבה עשייה - כל דבר שישיח את דעתך וספרי לנו שאת בהריון.

למעלה