חדשה

go zy

New member
חדשה../images/Emo41.gif

היי בנות, אני חדשה צופה בכן כבר חודש אבל רק עכשיו אזרתי אומץ... קודם כל תודה על המידע הרב שאני מקבלת מכן, עד לפני חודש לא ידעתי מה זה חום השחר. ואם כבר מדברים על זה אז יש לי שאלה-אני ביום ה-25 למחזור והחום שלי נע בין 36.5 ל-36.6 מהיום החמישי בערך שבו התחלתי למדוד, הפסקתי גלולות לפני חודשיים וקיבלתי מחזור ראשון אחרי 27 יום, מהפסקה שעשיתי לפני כמה שנים אני זוכרת שהראשון הגיע בזמן ואת המחזור השני לא קיבלתי והלכתי לרופא שנתן לי כדורים לזרוז המחזור, אני דיי מודאגת וחוששת שאותו סיפור חוזר על עצמו ואולי פשוט אין לי ביוץ? מצטערת שזה ארוך... תודה

ברוכה הבאה!

לגבי חום השחר אני לא מומחית אבל יש כמה פרמטרים מאד חשובים כמו מדידה בשכה מדוייקת מדחום מדויק (עדיף של 2 ספרות אחרי הנקודה) ביום ה25 אמור היה כבר להיות ביוץ אבל הכי טוב שתצרפי את הגרף והמומחיות יעזרו לך...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמע שלא היה ביוץ עדיין. אם את יכולה להעלות גרף זה יכול לעזור לנו לראות מה קורה. בד"כ אחרי גלולות הגוף "משתגע" והמחזורים יכולים להיות מאוד ארוכים. אם את מודאגת מזה, כדאי שתתייעצי עם רופא. אני רוצה לספר לך שבהריון הקודם שלי בייצתי ביום ה-34, ואף הצלחתי להכנס להריון באותו ביוץ. כך שאולי הביוץ בכל זאת קרוב.

blue4u2

New member
גוזיייייייי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ובהצלחה, אני לא מבינה בחישובי חום השחר....אז סליחה ואל תהססי להיות שותפה אקטיבית ולכתוב גם "ארוך"....בשביל זה אנחנו פה

go zy

New member
תודה והנה הגרף..

תודה על התגובות, אני מקווה שאני אבייץ מתישהוא בקרוב (הבעל כבר עייף....)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לדעתי את מערבבת בין שני דברים. מחזור שלא מגיע בגלל הגלולות ואי ביוץ. הדברים לא חייבים להיות קשורים אחד לשני. זה שלא קיבלת (כנראה בגלל הגלולת) זה לא אומר שאין לך ביוץ. אם את ביום ה 25, זה עדיין מוקדם לכל הדעות להלחץ. יכול להיות שלא הייתה עלייה בטמפ' בגלל מדידה לא נכונה, או שבגלל שהחודש יקח למחזור יותר זמן להגיע כי הגוף עדיין רווי הורמונים ... מה דעתך לשלוח לכאן את הגרף שלך, אולי בכל אופן נזהה ביוץ?
ותראי, בכלל בלי לשים לב כתבתי יותר ארוך ממך - אז מבחינתי את יכולה לכתוב כמה ארוך שאת רוצה
פונג שעדיין לא הבינה מה הקטע הזה של להתנצל על האורך...

פּוֹנְג

New member
אכן קשה לראות עלייה שמעידה על ביוץ

אבל יש לי שאלה. באיזה מד חום את משתמשת? משום שאני רואה שלפעמים את כותבת את הטמפ' בשתי ספרות אחרי הנקודה ולפעמים רק בסיפרה אחת... אם זה מד חום דיגיטלי עם שתי ספרות - אז זה מדהים שכל כך הרבה ימים החום שלך הוא בדיוק בספרה שלמה . אבל אם את עם מד חום כספית - אז אולי זה מסביר את הטמפ' הזהות יחסית... ולכן קשה לזהות ביוץ.

go zy

New member
../images/Emo41.gifהיי ושוב תודה

על התגובות, אני משתמשת במדחום דיגיטלי עם ספרה אחת אחרי הנקודה. פשוט יצא לי למדוד חצי שעה מאוחר יותר אז הורדתי 0.05 כמו שקראתי כאן שצריך לעשות, אגב היום החום שלי שוב 36.7 אז אולי..

למעלה