חדשה

חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שלום, קוראים לי שחר! אני רוקדת מאז ומתמיד! ראיתי את הפורום הזה וישר רציתי להיכנס! ריקוד זה החיים שלי! אני רוקדת ג'אז מודרני וקלאסי! ואני מקווה שתקבלו אותי פה! ממני שחר

ברוכה הבאה!

וברור שנקבל אותך לפה....למה לא??? חחחחח אני בר בת 14 וחצי רוקדת קלאסי,ג'אז ופוינט ושוב...ברוכה הבאה!

תודה! אני ..

אני בת 13, בכיתה ח'... רציתי לשאול אותכם אם מישו שמע על ארגון ריקוד ישראלי "ממי"? ואם כן האם תוכלו לספר לי קצת עליו?

חחח סורי זאת אני פשוט בשם הישן שלי.

אז רגע מישו שמע על ה"ממי" הזה?! היה כתוב איפושהו שזה מועדון מחול ישראלי של מרכזי המחול בישראל מישו יודע משו על זה?

תווים

New member
כן...אני מכירה...

יש נראה לי תחרות פעם בשנה של קבוצות ממש טובות.. הקבוצה של אחותי זכתה מקום שני...בשנה שעברה.....

תווים

New member
אזאם את זוכרת היא הייתה בשורה ראשונ

ה כל הזמן עם עוד 2 בנות... ושלושתן רקדו מדהים.. את הריקוד המדהים...חח

האמת..

הריקוד לא ממש עניין אותי.. סורי. הייתי עם הלהקה.. ואני ממש לא זוכרת מה היה.. לא בטוח שראיתי אותו בכלל.. אבל זכרתי שהם זכו מקום שני.. אור הנס מקום שלישי ואנחנו ראשון, כפרה עלינו =)

תווים

New member
אתם זכיתם מקום ראשון???

הריקוד שלכם היה ממש ממש פצצה!!!! וזה היה מגיע לכם!!!!!!!!!! תיגיד לי אם אני צודקת... זה היה זה שהייתה מישי שעמדה כל הזמן ואמרה כל מיני דברים וצעקה לפעמים...(כאילו במוזיקה).... ובינתיים האחרים רקדו?? נראה לי היו לבושים בלבן...??

כן.. "שלווה"

ריקוד מעלףףףףף... אני ממש ממש אוהבת אותו... כן, הייתה מישהי שעמדה בצד וצעקה וכאלה ובינתיים אנחנו רקדנו. ואני אשלח לך בפרטי תמונה מהריקוד.. ויש בה לבן..=) תודה..ד"א.. =)

MiniMe20

New member
"ממי"

קודם כל ברוכה הבאה.... כן אני מכירה את "ממי", המורה שלי לכוראוגרפיה הוא יו"ר הארגון (נראה לי* ידידיה עמרם אם את מכירה. בעיקרון זה ארגון של מורים מכל הארץ. אני יודעת שהם עשו שנה שעברה תחרות של קב' הבוגרים והייתה הופעה גם של הצעירים. אם יש לך עוד שאלות אשתדל לענות או אולי אוכל לברר משהו. לילך

למעלה