חדשה!~

OOתמי OO4

New member
חדשה!~ ../images/Emo24.gif

ממ.. אני תמר, אבל אם תקראו לי ככה אני אנשך אתכם!~ קראו לי תמיP: ממ אני בת 13, עוד מעט בת 14... וערפדים זה דבר מדהים. ראיתי כבר את כל העונות של באפי[הסדרה האהובה עליי] ואני מתכחשת לחצויה S: אממ גם לא חובבת דמדומים גדולה אבל רק בגלל הסרט -.- וגם בגלל הפרחות מהכיתה שלי שמתלהבות ממנו ומחציוה S: אנא קבלו אותי בחיבה
ואל תסקלו אותי באבנים O,O

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אנחנו לא מסלקים,מקסימום נושכים.. ודרך אגב כדי להתקבל לפורום את חייבת להביא לנו ליטר דם!

Berethor

New member
למה קצב?

אנחנו רוצים ליטר מדמך, לחלק בין חברי בפורום. בתור אימו בהכחשה זאת לא אמורה להיות בעיה להיות בעיה..

OOתמי OO4

New member
P:

יאי יש פה אנשים נחמדים XD חועחוע מיד אני חותכת פה ושומרת בצנצנת
סתם ^^"

Berethor

New member
welcome

טוב תמר..סתם סתם, לא לנשוך!. אני לא מאמין שפרחות רואים דמדומים וחצויה, רק פקצות יש מצב. אנחנו לא סוקלים באבנים. רק בבקבוקי תבערה מטרו בלאד..

Bartal j

New member
חח בקבוקי תבערה מטרו בלאד .. אהבתי!../images/Emo3.gif

ואל תדאגי Friends don't let friends drink freinds!

OOתמי OO4

New member
בליב מי,

בתור אחת שיש לה בשכבה רק פריקית אחת[אני=\] וכל השאר פרחות-פקצות, לא מצאתי הבדל בין שני המינים D: אבל המורה שלנו אוהבת את יון תומרקין והסכימה לשתי בנות לתלות מול המקום שלהן פוסטר שלו O,O חשווווד. בכלל אני חושדת שהיא איזה שד D:

Bartal j

New member
פוסטר של יון תומרקין?

לפחות הוא חושך בפוסטר את "הניבים" שלו? ולחשוב שבזמנים שאני הייתי בתיכון הכי רחוק שיכולנו לתלות היו תאריכי יום הולדת בפינת ימי הולדת או את מגילת העצמאות חחח

OOתמי OO4

New member
הוא דיי..

עם הפרצוף של "הוהו, אני סו קולד ערפד!~ מוחעחעחע" אבל בצורה מטומטמת נורא =.="

Slow Cheetah

New member
*רואות../images/Emo140.gif

למרות שפרחות הן עבמ"ים, לא צריך לדבר עליהן בלשון זכר

Bartal j

New member
וולקאם אני ברטל

נעים להכיר...
ואין לי בעיה שתנשכי חח נשיכות זה דבר טוב דווקא LOL אבל זה קצת בעייתי לנשוך את מי שכבר "ננשך"

למעלה