חדשה שלום לכם.. אני חדשה כאן... חח אני עוקבת אחריך שירנוש..(כל פורום שאת נמצאת אני שם חחח) באמת לא..
A As היחידה New member 28/3/04 #1 חדשה../images/Emo23.gif שלום לכם.. אני חדשה כאן... חח אני עוקבת אחריך שירנוש..(כל פורום שאת נמצאת אני שם חחח) באמת לא..
חדשה../images/Emo23.gif שלום לכם.. אני חדשה כאן... חח אני עוקבת אחריך שירנוש..(כל פורום שאת נמצאת אני שם חחח) באמת לא..
M MikeY fReAk New member 28/3/04 #3 ../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifמה? אחרי את לא עוקבת? *אהם פורומתמונות מצחיקות* ברוכה הבאה
M MikeY fReAk New member 28/3/04 #6 ../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאני חייבת להגיד את זה... החתימה שלך מדהימה
W White TigeR New member 1/4/04 #46 i want a place in your signature u are in mine odelia!! by the way welcome new gir?
A As היחידה New member 28/3/04 #4 תודה ../images/Emo13.gif אמ.. מה יש לספר? חתכתי אתמול והתעלפתי בגלל שאיבדתי דם.. אאוץ'.. ועכשיו אני צילמתי תחתך חחח זה כזה מצחיק.. צריך לתעד את הארוע..
תודה ../images/Emo13.gif אמ.. מה יש לספר? חתכתי אתמול והתעלפתי בגלל שאיבדתי דם.. אאוץ'.. ועכשיו אני צילמתי תחתך חחח זה כזה מצחיק.. צריך לתעד את הארוע..
A As היחידה New member 28/3/04 #9 זה היה בטעות ../images/Emo11.gif הייתי בעצבים. שמתי תתפוח על היד ודפקתי עם הסכין. כנראה שדפקתי יותר מידי. =\
זה היה בטעות ../images/Emo11.gif הייתי בעצבים. שמתי תתפוח על היד ודפקתי עם הסכין. כנראה שדפקתי יותר מידי. =\
ב בֶל New member 28/3/04 #11 אגב אני אלכס ואני בת גרה בבית שמש, לומדת בכיתה י' עם שירן. אני בת 15... השאר בכרטיסישי נעים להכיר אותך אנה!
אגב אני אלכס ואני בת גרה בבית שמש, לומדת בכיתה י' עם שירן. אני בת 15... השאר בכרטיסישי נעים להכיר אותך אנה!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 28/3/04 #21 אתה לא בת../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif אני עדיין בהכחשה..
ה האחמית New member 28/3/04 #12 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אנההההה../images/Emo24.gif חחחחחחחח כנסי לאייסיקיו...התגעגעתי!
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אנההההה../images/Emo24.gif חחחחחחחח כנסי לאייסיקיו...התגעגעתי!
ה האחמית New member 28/3/04 #16 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif חח לא נורא../images/Emo13.gif