חדשה!!

karyn

New member
חדשה!!../images/Emo204.gif

אני חולה על פלוריסינטה (הסדרה לא הדמות) אבל אתם יודעים מה מציק לי? למקסימו מותר לבגוד בדלפינה עם כול בחורה יפה שהוא פוגש. לפלורנסיה מותר לבגוד בסגונדו, ועוד לבגוד עם גבר נשואי!!!. אבל דלפינה מתנשקת עם לורנסו לאאאא זה אסור! ברור שאסור לבגוד בכללי. אבל מקסימו שבגד בדלפינה כול כך הרבה פעמים מעז לכעוס על זה שהיא בוגדת בו?! אני שונאת אותו >.< אם שמת לב אני חולה על דלפינה ולורנסו
מקווה להשתלב

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif

אני הכי שונא את לורנסו ודלפינה!
מחכה לפרק שיגלו שהכל שקר ויזרקו אותם מהאחוזה!

sweet shir

New member
ברוכית!! ../images/Emo9.gif

גמאני חולה על פיני ולולו, אבל פחות מאת האחרים.. ואת לגמרי צודקת במה שאת אומרת, בהתבסס על המ שהם יודעים עליהם! כמון שהם הרעים, אבל השאר לא יודעים מה הם עשו.. ככה שהם ממש לא פיירים בהאשמות! אני שיר, בת 13 וחצי מרעננה. אני מקווה שתשלבי מהר ונפתח עוד דיונים..חחחחח

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif:] ברוכית שירה11

אני אוהבת ת'חתימה שלך:)

didalf

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

את צודקת

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifברוכית../images/Emo24.gif

אני אדוה
אממ העלת נקודה די מעניינת... אני חושבת שבעיקרון פשוט דלפינה משחקת אותה כאילו היא לא יודעת שמקס בוגד בה עם פלור כי זה משתלם לה בסופו של דבר.. ולגבי סגונדו, הוא אוהב את פלור כל כך שהוא מוותר לה על הכל. דלפי ולורנסו זה כאילו אסור מבחינה מוסרית ומקס ופלור טובים אז הם לא מעלימים עין מזה..

yulo

New member
../images/Emo207.gifזה רק אני או ש..

1. פלור ממש חסרה..ו3 ימים זה ממש הרבה..במיוחד כשהסוף של הפרק האחרון היה מותח במיוחד..גגרר 2. החופש טססססס :(:(:( 3. כל עם ישראל היה היום בים (כולל אני
) ונשרפתי
אתם מוזמנים להוסיף

../images/Emo175.gifתודקת לגמרי..../images/Emo26.gif

אבל לעומת זאת אני דווקא תפסתי צבעע
אבל עדיין נשרפתי קצת

didalf

Well-known member
אני מפגרת../images/Emo122.gif ../images/Emo109.gif

מלא זמן לא הבנתי למה אמרת שפלור חסרה, כי היא הייתה בכל הפרקים השבוע עד שקלטתי שהכוונה לסדרה
. החופש בהחלט טס
דווקא לא הייתי בים
הייתי שבוע שעבר.

מסכימה

אני חושבת שהחופש עבר מהר ופםלור נעלמה אני נסעתי לבריכה ולא נשרפתי-לבשתי חולצה!! וחזרה מוצלחת ללימודים לכולם!!

למעלה