חדשה

corporeal

New member
חדשה../images/Emo204.gif

אני גל , בת 17
נעים להכיר. אני רוצה להתחיל ללמוד בלט קלאסי, ואין לי ממש היסטוריה חוץ משנתיים בגיל 6
אני עובדת על גמישות בבית כבר כמעט חודשיים, ואני דיי גמישה (שפגט, מתיחות, חיזוק גב, שרירי בטן....) אני רוצה עוד לרדת טיפה במשקל לפני, ואז להיכנס לזה. השאלה שלי אם אני בכלל יכולה להגיע לרמה גבוהה (אני רוצה לעלות על פוינט...) בגיל כזה? אני מוכנה להשקיע המון זמן, למרות שאני טיפה מתפדחת להיכנס לשיעורים של ילדות קטנות.... יש קבוצות מתחילים לבוגרים? או שאני בכלל יכולה להתחיל ללמוד עם הבנות הבוגרות גם אם אני לא טובה כמוהן? וואי, כמה שאלות
מצטערת על החפירה!

היי!../images/Emo54.gif

אני עינב עוד מעט בת 13.. אז ככה, הגמישות באמת תעזור לך אבל בכל מקרה את צריכה טכניקה... את יכולה ללכת לסטודיו B אבל אני לא יודעת איפה את גרה,איפה את גרה? אני לא חושבת שתוכלי לעלות על פוינט השנה... כי את צריכה חוזק ברגליים..

ראיתי שיעורי מתחילים בסטודיו B...

וזה לא מקום להתחיל בו ולקבל בו טכניקה...בכלל,בקלאסי זה ממש לא נראה טוב

היי

לעלות על פוינט זה לא דווקא רמה גבוהה אבל אם תשקיעי ויש לך גוף תוכלי תוך שנה שנתיים לעלות לדעתי. זה תלוי במקום באיזו רמה תלמדי. אצלנו החדשות נכנסות אלינו ומשתלבות לאט לאט. איפה את גרה?

corporeal

New member
אני מחיפה

יש סטודיו שנקרא תנועות בחיפה לפי מה שהבנתי, אבל יש שם רק מתקדמות, והמתחילות שם הן ילדות קטנות.

Sorcerer59

New member
מצטרף לפייה

היי גל, את יכולה להתחיל לרקוד בכל גיל. אני התחלתי לרקוד בלט קלאסי ברצינות כשהייתי יותר מבוגר ממך ב-6 שנים. ואני גבר. לגברים זה יותר קשה פיזית (הגמישות). ומה זה השטויות האלה על להוריד טיפה במשקל לפני? את יכולה להתחיל עכשיו - אלא אם יש לך איזשהו רצון מיוחד להיראות ממש טוב בבגד גוף - שזה מיותר לגמרי. חוץ מזה, המחול עצמו מעצב את הגוף. :) יש קבוצות מחול לבוגרים, תחפשי באמת בחוגל. שיהיה בהצלחה. וכן, אם תשקיעי כמו שצריך ותרקדי ברצינות כמה פעמים בשבוע - תוכלי גם לעלות על פוינט ואפילו להופיע.

למעלה