חדשה.......

לילח

New member
חדשה........./images/Emo20.gif

שלום לכולכם! אני חדשה פה ואנסה את כוחי,אשמח לקבל תגובות. הכרנו בצאט,אני אשה צעירה נשואה עם ילדים והוא בחור רווק וחם שחיפש מישהי עם קצת ניסיון. לאחר שיחות לוהטות נפגשנו,הוא בחור מהסס אך מדהים ביופיו ואני מתרגשת כולי על עצם העובדה שאני הולכת לשכב עם מישהו אחר חוץ מבעלי. התחלנו את הערב במועדון רגוע עם מוזיקה חרישית ונעימה,קמנו לרקוד כששנו כבר אחרי מספר כוסיות של מרטיני,הראש קצת מסובב. השיר היה שקט והוא הצמיד אותי אליו קרוב כך שהרגשתי את אברו על אגני,קרב אליי את פניו והחל לנשק אותי בעדינות,מה אומר לכם היה לו טעם כל כך מתוק כמו לשוקולד,שפתיים מלאות וחושניות שנוגעות בשפתיים הבשרניות שלי ואני כמעט נמסה. הוא החדיר את הלשון שלו לפי,מעט מהסס ואני את לשוני לפיו והרגשנו את הנשיקה בכל עוצמתה,פשוט ינקנו האחד את לשונו של השני. הוא התחיל ללטף את גופי בזמן הריקוד ואני כולי נדרכת למגע ידיו והשיר הופסק........... החלטנו להמשיך את שהתחלנו במקום אחר. הלכנו לביתו .שם שתינו מעט שמפניה ואז כשכבר כל אחד מאתנו כבר לא יכול לחכות יותר המשכנו,הוא קרב אליי והתחיל לנשק אותי ותוך כדי הפשטנו האחד את השני,כששנינו נשארנו רק בתחתונים ואברו בולט ממנו כל כך תיכף קורע את תחתוניו, מדבר בשביל עצמו כבר אין לו סבלנות,אך מחכה לאישור. הוא התחיל ללקק אותי מהצוואר,ירד לפטמותיי שהזדקרו למגע לשונו ליקק כל אחת מהן מבלי לקפח אף אחת מהן.......... להמשיך?....

טלסקופ

New member
מעולה לעולה כוחינו עולה

בטח להמשיך! סוף סוף מישהי שלא כותבת כמו ילדה בת 16

*g99

New member
ברוכה הבאה!!!

איזה סיפור חם! מזכיר לי המון דברים..... ואת שואלת אם להמשיך??? בוודאי שכן! אני אישית לא אוותר לך!!! אני פה,ממתינה להמשך. g99...

izak64

New member
היי

אנא המשיכי זה מאוד דומה למה שקרה לי לפני מספר שנים

למעלה