חדשה!

sai kon

New member
חדשה!../images/Emo20.gif

שלום קוראים לי עדי ואני בת 11 וחצי! אני סוגדת לסאי והוא כמובן רק שלי ולא משנה מה תגידו!>< יש לי כמה שאלות... זה שאלות לגביי ספוילר.... אז...
1-ראיתי את הפרקים באתר ורציתי לדעת...יש רק 75 פרקים? ועם כן האם המנגה ממשיכה? 2-במנגה סאי חזר? 3-במנגה היקארו ביצע את המהלך "האלוהי"? ראיתי את הפרקים באתר וממש בכיתי-לא אני לא פקצה אבל זה היה יפה ועצוב*מנגבת דמעות* אני מקווה שתענו לי,מקווה להשתלב
! 1-

star_female

New member
../images/Emo58.gif למעלה (למרות שהזהרת בהודעה

כדאי להזהיר גם בכותרת כדי שלא יקראו בטעות). 1 - כן, לשתי השאלות. בנוסף לאנימה יש גם ספיישל של שעה וחצי שמכסה חלקים ממה שקורה בהמשך של המנגה. לפני שאני עונה על השאר, יש לי 2 שאלות... *ראית* את כל הפרקים? או שקראת תקצירים, שמעת שמועות וכו'? :X ולמה לא לקרוא את המנגה בעצמך אם זה כל כך מעניין אותך? היא מאוד טובה. אם הבעייה היא להשיג אותה, יש חנויות שמוכרות (אבל אני לא חושבת שהם הגיעו לווליומים מתקדמים כל כך) ויש מקומות באינטרנט שאפשר להוריד משם. אם את רוצה מקום כזה, את יכולה לשאול בקומנת מנגה ואנימה הורדות (הייתי שולחת לך במסר אבל אני לא מכירה אתרים שאפשר להוריד מהם היקאגו). לבכות, במיוחד בסדרות ששוות את זה, זה לא מבייש. בכיתי בפרקים האחרונים של פרוטס באסקט כל פעם שראיתי אותם (3 פעמים), ובעוד סדרות שאני מניחה שאת לא מכירה.

sai kon

New member
נממ...

ראיתי את כל הפרקים... החנויות שמוכרים בהם את המנגה רחוקות מדי בשבילי... ואין לי מושג איך למצוא את המנגה באתרים..

למעלה