חדשה!

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
לא יודעת, הוא אמר שזה מה שהם חושבים עליו

ואני אפילו יכולה לצטט: "Germany thinks that I have no sexual organs" קרא את הראיון האחרון איתו בP4K, הוא ממש טוב, למרות ההתייחסות החוזרת לבריטני ספירס
כבוד גדול לזאב, הוא פשוט אדיר! מה השיר האהוב עלייך?

Runt

New member
המלצות? ../images/Emo12.gif

זה לא נחשב להמלצה אם באיזשהו שלב לא אמרתי "תקשיב לזה, זה אדיר!!!!!!!!!!!#$@$"

sha na na revol

New member
אין לי מושג מה לעזאזל הוא אמר...

Pitchfork: So you're not cutting music in general or performance in particular out of the equation? PW: People love stories like that. I'm sure they'd love me to be the new Richey Manic [Richey James Edwards, Manic Street Preachers lyricist and guitarist who has been missing since 1995 --Ed.] or the next self-destructive singer-songwriter, the new Nick Drake that will die in two weeks, and everyone can celebrate my back catalogue and share stories about seeing me wasted on the streets of London כאילו, אז מה בעצם התשובה שלו
איזה מעצבן. וטאו - תשימי רצועה על החברים שלך מדי פעם, איך ריצ'י בדיוק קפץ לו לראש

Runt

New member
"טאו - תשימי רצועה על החברים *שלך* מידי פעם"?

פטריק לא חבר של אף אחד!!!
מתי תבינו שהוא ישות נעלה ונשגבת או משהו כזה ועל כן כל דבר שיאמר הוא קדוש. וסטאף. ואם כבר אז הוא חבר רק שלי ואנחנו הולכים מידי פעם לתפוס פרפרים ברשת ואז לשחרר אותם ואז לשיר יחד את "פרידום" של ג'ורג' מייקל! התשובה היא שלא.

sha na na revol

New member
אז בעצם הוא לא פורש../images/Emo35.gif

הוא רק *הבהיל* את כולם
הבנתי שיהיו לו עוד הופעות וזה כל מה שהבנתי.

Runt

New member
אחרי נובמבר

הוא יוצא להפסקה ממש ארוכה ואחריה יחזור עם שני אלבומים חדשים ^^

t a o t a o

New member
לי אין שום בעיה עם זה...

בבקשה, קחי את פטריק וולף. לא, בבקשה. באמת באמת, פליייייייייז קחי אותו. רחוק רחוק.

Runt

New member
i wish i could

*ריף גיטרה עצבני* i wish i COULLLLLLLLLLLLLLLLLLLD טא טא טא טא אדא טא דא דאדא! *הדבנגינג* ... ......... .. ................. ........ *אבא של דום מת* טוב זה לא מצחיק

milkofamnesia

New member
ברוכה הבאה

אני אלון ו... אני מאגניב בכל מקרה נעים מאוד=] וקלה יותר מגניב *מגלגל עיניים*

למעלה