חדשה

דנושקע

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

היי רקדני היפהופ :] אני דנה בת 15 מקריית גת ואני מאוד אוהבת לרקוד היפהופ ולצערי החוג היחיד המקצועי שהיה בקריית גת נסגר לפני יותר משנה ועכשיו זה רק לרקוד עם חברות במסיבות לצערי...בחופש הגדול הייתי בפרויקט שנקרא חיידק הריקוד והיו שם כמה סדנאות עם רקדני היפהופ מעולים שמאוד נהניתי מהסדנאות האלה. מקווה להשתלב בפורום
אגב בחופש הגדול האחרון היה איזשהו יום כזה בת"א יום שלם של ריקודי היפהופ וברייקדאנס מישהו היה?כי אחד מהמורים שקוראים לו טום עשה לנו סדנא ואחר כך אמר שמי שממש אוהב היפהופ יכול להשיג דרכו כרטיסים ב-60 ש"ח ליום ריקוד. מכירים את הטום הזה? לדעתי הוא רקדן מעולה :]] (לא יודעת ת'שם משפחה שלו חחחח) יש לנו בקריית גת פרויקט כזה כל יום שלישי שנקרא "רוקדים ברחובות" ויש משטח כזה מגודר וDJ ומלא רקדנים של היפהופ וברייקדאנס רוקדים במשטח פריסטייל ויש הרבה צופים..זה אמור לחזור עוד מעט זה היה בהפסקת חורף. מקוה שאז יהיה לי איפה לרקוד :((( מקווה להשתלב :]]]

me MAYself n i

New member
../images/Emo24.gifוואלקםםםםםם

אמרת שסגור את החוג, אז למה לא שאת ועוד כמה חובבות היפ בופ תפתחו קבוצה משל עצמכן? או שאתן לא ממציאות ריקודים לבד? ואני לא מכירה את התום הזה אבל לא נורא :) ומה שאמרת על ה"רוקדים ברחובות" נשמע פצצההה.. הלוואי פה חח השתלבות נעימההה

me MAYself n i

New member
אה אגב שכחתי ^-^ ../images/Emo26.gif

מעין אבל רצוי מאי, 17 ביום רביעי הזה, מנצרת עילית :] nice 2 meettt

best in me

New member
ברוכה הבאהההה..!

אני מכירה את זה שאין איפה לרקוד! מבאס אש!!
אני הדר

למעלה