חדשה!

חדשה!../images/Emo13.gif

היי כולם, אני חדשה פה אבל אני מאוד אוהבת את אוהד!, יש לי את הדיסק המדהים שלו! אני חולה על "תגידי לו"! אומנם להופעות עוד לא יצא לי ללכת,אבל(וזה אבל גדול מאוד) עוד לפני שאוהד התפרסם הוא היה מופיע עם אח שלו (תמיר) בקיבוץ שאני גרה בחגים!!!ושם הייתי רואה אותו מספר פעמים-עכשיו כמובן הוא כבר לא מופיע אצלנו אבל שהוא הופיע היה שווה ביותר!!! דרך אגב, אני ים סיטון ואני מגבעת חיים איחוד (קיבוץ ליד חדרה), מקווה להשתלב!

ענת 19

New member
ברוכה הבאה חמודה...../images/Emo24.gif

בטח שתשתלבי פה... וספרי חוויות על ההופעות שראית לפני שהוא התפרסם...

תודה ו...

קודם כל תודה רבה לכולם, אני כבר מרגישה שייכת,וע"פ רצון לדעת יותר אני אספר לכם על חויות מהמופעים של אוהד בקיבוץ שלי, אז ככה" מי שקיבוציניק בטח יודע שאת החגים בקיבוץ כולם עושים ביחד בחדר אוכל, אז אצלנו ביקבוץ בגח"א יש מנהג מיוחד שבכל חג בא זמר מבחוץ ועוד כל האנשים בקיבוץ שיודעים לשיר והם שרים ומנגנים את שירי החג...אז שלוש שנים או שנתיים התפקיד הזה היה שייך למשפחת חיטמן ובכל חג\ארוע\יום עצוב היו באים תמיר אוהד והאב חיטמן....תמיר היה אחראי על הימי זיכרון והאב חיטמן (לא זוכרת את שמו) ואוהד היו אחרים על החגים...!כמובן שהיה הכי יפה בעולם(כי אוהד וגם תמיר זמרים מדהימים) והם היו עושים לנו חגים שווים ביותר!מה שהכי זכור לי שהאב חיטמן היה נראה בדיוק כמו עוזי, ותמיד היינו מתבלבלים וחושבים אם זה הוא או לא....(זה היה עוד לפני שעוזי ז"ל מת)....זהו אם תרצו אולי אני ימצא תמונות מהחגים האלו ואני יביא לכם לראות...ושוב תודה!

למעלה