חדשה

קארין 555

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

אתמול ראיתי באמטיוי את ההופעה החיה שלהם והיא הייתה אדיירה !! ומלא שירים קליטים שהכרתי ולא ידעתי שהם שלהם, ובכלל הסולן חתיך בקליפים. אז אפשר קצת מידע עליהם ? הם מתכננים להגיע לארץ ? תודההה

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אממ כרגע לא ידוע על הופעה בארץ , הם מתחילים סיבוב הופעות אמריקאי ולא ידוע על אחד עולמי לצערנו...אז לא. ובקשר למידע עליהם... איזה מידע את רוצה לדעת? תשאלי שאלות ונשמח לענות :) ברוכה הבאה

kathrin4

New member
וולקאם!!!!

והם אכן טובים!!!!!! ולא הם לא מתכוונים להגיע לכאן בקרוב... :/

קארין 555

New member
אה חבל מבאס שהם לא מתכננים לבוא.שאלות../images/Emo13.gif

איך קוראים לסולן ? חח זה בסיסי אבל מה אני יעשה לבנתיים מכירה רק את השירים . איך קוראים לכל הלהקה בכללי, מתי הם התפרסמו ? איך קוראים לאלבום שלהם ? מה השיר הכי מוכר שלהם ? תודה

תשובות../images/Emo13.gif

איך קוראים לסולן? - אדם לוין איך קוראים לכל הלהקה? - אדם לוין - קולות וגיטרה , ג'יימס ולנטיין - גיטרה , ג'סי קרמייקל - קלידים , מאט פליין - תופים וכלי הקשה ומיקי מאדן - בס (בהתחלה המתופף היה ריאן דאסיק אבל הוא פרש) מתי הם התפרסמו? בהתחלה הם היו להקה ששמה Kara's Flowers והוציאו אלבום אבל האלבום לא כל כך הצליח ואז הם צרפו את ג'יימס והפכו למארון 5... הפריצה הייתה בשנת 2002 כשהאלבום הראשון יצא (בעיקרון כשThis Love יצא כסינגל) איך קוראים לאלבום? האלבום הראשון הוא songs aboud Jane והאלבום השני הוא It Won't Be Soon Before Long יש להם עוד שני אלבומים, האחד הוא אלבום אקוסטי מהופעה חיה והשני הוא אלבום מהופעה חיה + דיוידי. מה השיר הכי מוכר שלהם? סביר להניח שThis Love ו She Will Be Loved הם השירים הכי מוכרים של מארון אבל יש להם עוד כמה שירים שמאוד הצליחו ברדיו כמו Wake Up Call , Harder To Breath , Makes Me Wonder , Sunday Morning. , Won't Go Home Without You מקווה שעזרתי

קארין 555

New member
אוה בטח שעזרת לי תודה ../images/Emo13.gif

זהו אני תאכלס הכי מעדיפה את this love והסולן אדם פשוט חתתתתיך אבל שמעתי שהרבה מעדיפים את מיקי .... וואי בא לי שהם יבואו לארץץץץץ, ולא ידעתי שיש להם שני אלבומים חשבתי הם חדשים. בכל מיק הההתתאהבתיי בהם מההופעה, פשוט ישר הלכתי להוריד את כל השירים כל שיר מתאים לסיטואציה אחרת, ובכלל הקליפים מדהימיים . חחח התלהבתי XD

Mrs Brightside

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזו הופעה הייתה אתמול?
פספסתי
(אני הילה, תהני כאן!)

למה???

פיספסתי את ההופעה.... כל היום אני על MTV ודווקא את ההופעה שלהם פיספסתי..
(אם היה פרצוף עצוב יותר הייתי שמה אותו!)

קארין 555

New member
אממ אפשר עוד שאלות ?../images/Emo13.gif

הם לא חדשים נכון ? כי השירים שלהם נשמעים כאלה ממש מוכריםםם ..
והשיר this love הוא ישן ? כאילו מתי הוא יצא בערך ?

../images/Emo13.gifתשובות

- הם לא חדשים, הם עוסקים במוסיקה מ1997, אך בתור מארון 5 הם פועלים משנת 2002. - This Love משנת 2002 -אדם בן 29

למעלה