חדשה... היי! אני עדי... בת 13[עוד שבוע 14] מהמרכז ו...זהו... יומנעים...
I its only ma New member 4/11/07 #1 חדשה...../images/Emo13.gif היי! אני עדי... בת 13[עוד שבוע 14] מהמרכז ו...זהו... יומנעים...
E Ebony המקורית New member 4/11/07 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ליוני עוד מעט 16 מת"א. ספרי לנו קצת על עצמך: למה את אוהבת השבט , ממתי התחלת לראות, וכ'ו. אה.. ותהני
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ליוני עוד מעט 16 מת"א. ספרי לנו קצת על עצמך: למה את אוהבת השבט , ממתי התחלת לראות, וכ'ו. אה.. ותהני
I its only ma New member 4/11/07 #4 וול... אמ...אני אוהבת את השבט כי זאת סדרה יפה סתם...כי אני אוהבת אותה... התחלתי לראות...וואי.. מלפני כמה שנים...כל הזמן יש שידורים חוזרים...אז ראיתי פעם ב...עכשיו אני רואה בקביעות... אם יוצא לי.... וכו...:וכו... תודה!
וול... אמ...אני אוהבת את השבט כי זאת סדרה יפה סתם...כי אני אוהבת אותה... התחלתי לראות...וואי.. מלפני כמה שנים...כל הזמן יש שידורים חוזרים...אז ראיתי פעם ב...עכשיו אני רואה בקביעות... אם יוצא לי.... וכו...:וכו... תודה!
O OOתמי OO4 New member 7/11/07 #7 נצל"ש-חדשה גם[: אכן, גם אני רואה השבט בקביעות. שמי תמי, אני בת 12 מהמרכז[: ספרו לי קצת על עצמכם ואת הדמויות האהובות עליכם ביי ביי
נצל"ש-חדשה גם[: אכן, גם אני רואה השבט בקביעות. שמי תמי, אני בת 12 מהמרכז[: ספרו לי קצת על עצמכם ואת הדמויות האהובות עליכם ביי ביי