חדשה!

shiran19916

New member
חדשה! ../images/Emo13.gif

שלום לכולן..אני שירן..קוראת סמויה בפורום הזה כבר תקופה דיי ארוכה.. חבר שלי עדיין לא חייל אבל הוא סיים י'ב וכרגע הוא בשלב של כל מיני גיבושים ומיונים וכל מיני כאלה..
הוא בן 19 עוד מעט ואני בת 16 וחצי..אנחנו ביחד כבר שנה!! (בלי עין הרע) השאיפה שלו זה להיות בקורס טייס ושבוע הבא יש לו גיבוש (שאגב היום האחרון שלו נופל על השנה שלנו..מזל שהוא חוזר בערב
) אני ממש אשמח לשמוע איך אתן מסתדרות עם חבר בצבא..עם היציאות הדפוקות שיש בטח לכמה מהחברים שלכן פה.. מקווה להשתלב!!!

Hadara121

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום ... מקווה שהוא יעבור את הגיבוש ומזל טוב על השנה
אני הדר בת 18 וקצת. לחבר שלי יש יציאות די סבבה ביחסית ליציאות של החיילים של הבנות פה (שאני מעריצה אותן על איך שהן מחזיקות מעמד
) בהתחלה זה קשה, את מתרגלת לראות את החבר כל יום ולבלות איתו ופתאום את יושבת משתעממת רק מחכה שהוא יחזור. אבל עם הזמן לומדים להעריך כל דקה שיש איתו (למרות שבהתחלה היו לנו קצת ריבים כי סתם האשמתי אותו בדברים שהוא לא שולט בהם...אבל הכל היה מגעגועים)... מתרגלים עם הזמן...החייל שלי בצבא כבר שנה ומשרת בחיל האוויר. בקיצור ברוכה הבאה

טייס..

קודם כול ברוכים הבאים.. אני חברה לשעבר של בחור בי.. שהשתחרר לפני חודשיים.. וכמעט כול החברות שלנו הייתה שהוא היה בצבא.. ותכלס זה היה די קשה בהתחלה אבל בהמשך התרגלתי לעניין.. רק שתדעי, שטייס זה ממש קשה.. בכול רגע הוא יכול ליפול מזה.. והיציאות על הפנים..

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 18 עוד 3 חודשים..
אנחנו ביחד כבר 9 חודשים (מחר
) והוא בתותחנים.. ככה שהיציאות..... לא משהו. אני לא רוצה לבאס אותך, אלא רק להכין אותך - היציאות של קורס טיס די גרועות למען האמת. לחבר שלי יש חבר שהוא כרגע בקורס טיס והוא יוצא כל 28 יום.. ככה שזה די קשה.. אבל אם אתם אוהבים אז זה באמת אפשרי. בהצלחה לשניכם!

Clueless Maiden

New member
אוח, טייס

חבר שלי היה בטייס, ונפל משם בצ'קים, אם את יודעת מה זה אומר. אם חבר שלך מתקבל, תחזרי לכאן, יש לי מלא מלא טיפים לחברות של פרחי טייס :p

bisly p

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני נופר בת 17 וחצי מעפולה אני והחבר יחד 3 שנים וחודש (= מממ.. הוא במשטרה צבאית, אבל כרגע הוא בקורס קצינים.. היציאות לא משהו אבל אם יש אהבה אפשר להתגבר (= שיהיה בהצלחה!

ברוכה הבאה! [=

אני שירז, בת 18. החבר שלי גדול ממני בשנה מינוס 3 ימים, בן 19. אנחנו יחד מה16.8..חודש וחצי. קשר טרי יחסית אבל מרגיש הכי עמוק ומדהים שיכול להיות.והלוואי שיימשך עוד הרבה זמן. הוא בנ"מ ואני לקראת גיוס..

McBlack

New member
היי לך ../images/Emo9.gif

אני מאיה, בת 18 ומשהו... |מזדקנת|
תהני
נראה לי שיש מישהו בדלת

למעלה