חדשה

I am Cornholio

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שמי נופר (בת 16 ושמונה חודשים בערך), כרגע סיימתי לראות את העונה הראשונה של SG1 והתחלתי את השנייה.. אני צופה דרך האינטרנט...
מעניין אותי לדעת מה דעתכם על אטלנטיס? אני אישית לא אוהבת כל כך סדרות גרורות של סדרות אחרות.... אבל אם אתם ממליצים אז בכיף
אה כן... Space Monky

סלמאק

New member
ברוכה הבאה, תהני מהפורום ככל האפשר!!!

ממליץ בחום על אטלנטיס, אבל רק לאחר העונה השביעית של סטארגייט! אחרת לא תביני הרבה, ועקב כך גם לא תהני כמו שבאמת צריך. יש החושבים אותה להעתק של סטארגייט, אבל בינינו, היא מאוד שונה ומעניינת... תראי - תביני.

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo42.gif

אני אישית חושבת שאטלנטיס היא סדרה מעולה בזכות עצמה. העונה הראשונה קצת מדשדשת, אבל מהעונה השנייה והלאה הפרקים של הסדרה הופכים להיות מותחים ומצויינים. אני אישית נהנתי יותר מהעונות השנייה והשלישית שלה מאשר מהתשיעית והעשירית של SG1

Iced Hammer

New member
ברוכה הבאה...

בעניין אטלנטיס ... אני באופן אישי פחות אוהב את הסדרה... חסר לי ההומור של SG1...

weinerit

New member
ברוכה הבאה!!

ליאור 14 וחודשיים. כשאחד חושב שתוכנית נגררת ואחד שואל למה לא מזכירים את התוכנית השניה בראשונה ולהפך, זה אומר שיש בעיה נכון?

ilovenewyork

New member
העונה הבאה של אטלנטיס - עונה 4 |ספויילר|

תשלב גם את אטלנטיס וגם את SG-1 כאשר אמנדה טאפינג AKA סמנתה קרטר - תפקד על המשלחת - ותהיה דמות קבועה למשך 14 פרקים כריסטופר ג'אגד AKA טיאלק , יבוא לבקר את סם אולי גם דניאל ומיטשל , אולי ככה אלה שאוהבים את SG-1 יהנו ואלה שאוהבים את SGA יהנו ובכלל מעכשיו צריך לקראות לתוכנית SGA -1

סלמאק

New member
../images/Emo58.gifמעליי!!!!!!../images/Emo58.gif עונה 4 של אטלנטיס

לא שמתי לב שבאת לרשום ספוילר, צריך שהאדום יקפוץ בעין

Freemee

New member
צודקק....!!!!

האמתי שהספוילר היה ספוילר יפה אבל עדיין הייתי מעדיף לדעת את זה בעצמי לבד.

GoldenEye2015

New member
ברוכה הבאה

אני אישית אוהב את אטלנטיס. למרות שבאופן כללי היא דומה ל-SG1 יש בה הרגשה שונה. בכל מקרה כדאי לך לנסות ולראות בעצמך אבל רק אחרי עונה 7 ושני הפרקים הראשונים של עונה 8 של SG1.

למעלה