חדשה
ד דורין יפת New member 8/10/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif שלום וברוכה הבאה לפורום שתיהיה לך השתלבות נעימה.....שמי דורין .....נעים להכיר....
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif שלום וברוכה הבאה לפורום שתיהיה לך השתלבות נעימה.....שמי דורין .....נעים להכיר....
ט טלי לשלטון New member 8/10/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את מוזמנת לענות על השאלון לחדשים: שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את מוזמנת לענות על השאלון לחדשים: שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
ז זוביק התינוקת New member 9/10/06 #7 ורב הסיכויים שגם ככה תישארי../images/Emo9.gif אני רק מצדיקה את הכינוי שלי לירוע
ז זוביק התינוקת New member 9/10/06 #9 אוווווווווווו חשבתי ש"לכתוב הודעת נאצה כדי לעורר אנשים לענות ולהגיב" עובד רק על מלאני, מסתבר שטעיתי. עזבי, יבוא יום ותביני את הטירוף שלי. בינתים, ברוכה הבאה
אוווווווווווו חשבתי ש"לכתוב הודעת נאצה כדי לעורר אנשים לענות ולהגיב" עובד רק על מלאני, מסתבר שטעיתי. עזבי, יבוא יום ותביני את הטירוף שלי. בינתים, ברוכה הבאה
נ נ ו נ י י י י New member 9/10/06 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
מ מיקיציקי New member 10/10/06 #11 ../images/Emo9.gifחח.. תודה! אבל ת'אמת לא ניראה לי שאני נשארת בסוף בפואום הזה..