חדשה..

debiliT

New member
נצל"ש.. חדשה!!!../images/Emo23.gif

היי כולם! אני ליאן בת 14.5... רוקדת 6 שנים:) שנה שעברה רקדתי עם המורה הכי טובה בעולם, רק חבל שהשנה החליפו בסטודיו הנהלה לסיגי ניסן ואני עוד מתלבטת... אם מישהו תוכל לתת עצה בקשר לאיפה לרקוד הכל מתקבל! עדיף שיהיה סטודיו באיזור יהוד-קריית אונו-גני תקווה...
ליאן!:):)

debiliT

New member
וגםם...

באותה הזדמנות... עד היום למדתי רק ג'אז... ברמה גבוהה והכל אבל רק ג'אז /"... והשנה אני ממש רוצה להתחיל בלט!!! אני יודעת את כל המושגים ולמדתי שנה שעברה קצת מודקני כי המורה שהייתה לנו עשתה לנו מידי פעם שיעור מודרני.... אבל אני עדיין ממש לא בטוחה אם זה לא מאוחר מידי להתחיל ללמוד קלאסי ומודרני.....? ועוד שאלה... מה ההבדל בין נעליבלט לנעלי בלט מפוצלות? בתתודה רבה רבה ליאן

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

קוראים לי מעין... בנעלי בלט מפוצלות הסולייה מפוצלת ואז יותר קל לעשות פויינט... לדעתי זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד קלאסי ומודרני! אני גם בערך בגיל הזה התחלתי ללמוד מודרני...

SoulDancer

New member
מגניב!

גמני עושה אתר על מחול במגמת מחשבים..חח ואי כמה בגרויות יש לך? אני נפלתי על6..בעע (גמני בי')

איפה את לומדת? ../images/Emo108.gif

אולי את לא עושה שפות? איזה זה יכול להיות? היסטוריה, עברית (=לשון, ספרות והבעה). את מחשיבה את זה בתור 2 מקצועות?

סתיף

New member
וואוו

לא נסחפוווו אני לומדת בגימנסיה בראשון אבל בכיתת ספורט אז בעיקרון אני לא לומדת שפה זרה שניה... אז נראה לי פה באמת ההבדל... וגם לא מחשבים...בעיקרון מה שיש לנו זה היסטוריה ולשון..זייהו... טוב לא נורא שיהיה לנו בהצלחה בבגרויות..כשיגיעו..

חחחח בהחלט! ../images/Emo110.gif

המוןהמוןהמון בהצלחה! (אה, כן, שכחתי - אני בכיתת מחוננים אז הקדימו לנו את הבגרות באזרחות והבגרות באנגלית..)

אממממ אם אני לא טועה-7. ../images/Emo110.gif

מחשבים 5 יח"ל שאלון אחד באנגלית לשון הבעה ספרות צרפתית 1 יח"ל היסטוריה אזרחות. זהו בעצם, חח יצא 8... כן, הפציצו אותנו בבגרויות.

בכיף! ../images/Emo118.gif

אחרי שנלמד להעלות אתרים לאינטרנט (למרות שאני יודעת, אבל אין לי כוח...). מבטיחה שבשנייה שיהיה לי קצת זמן, אני אעלה. מזה השקעתי בזה - אפילו צילמתי את אחותי (בת 10 ורוקדת 5 שנים) ללוגו. בואי נגיד שזה ברמה מאוד מאוד בסיסית של הטמל.

למעלה