חדשה

liat1953

New member
חדשה../images/Emo122.gif

החל מדקות אלה אני מחוסרת עבודה, בדיוק אחרי 11 שנות עבודה. איני יודעת כלל איך לחיות עם העובדה שלא אקום בבוקר ואתרגן לקראת יציאה לעבודה. כעת אני נכללת בסטטיסטיקה הכואבת של מובטלים. עד עתה זה היה השכן ממול,החבר מהעיר הסמוכה ההוא ההיא וההם... אך החל מהיום זו גם אני . לא יודעת עדין איך ומה יהיה, תקותי שלא לאורך זמן, למרות שהמציאות נשמעת שונה...

orom

New member
נכון שהמציאות לא קלה

אבל ישנה התעוררות מסויימת בשוק העבודה ויש יש משרות בחברות ההשמה השונות ובלוחות הדרושים בעיתונים. במה את מחפשת עבודה? אולי תעלי את קו"ח שלך לפורום?

liat1953

New member
תודה על העידוד../images/Emo42.gifו-orom

בשלב ראשון אני עוד רוצה מעט להנות מבטלה, אחרי עבודה ממושכת ,מסביב לשעון שנים רבות. 11 שנים בשיווק נדל"ן וכ-20 שנה בהוראה. לאחר מכן,אתחיל לבדוק את האופציות. אני מאמינה שכאשר ניסגרת דלת אחת- נפתחת אחרת. כל סוף זו התחלה חדשה. שבוע טוב לכולם

orom

New member
זה נכון

אבל עדיין אפשר להכין קו"ח ולהתכונן לכך שתקופת החופש שלך תהיה ארוכה (אפילו כמה חודשים). בכל מקרה תהני מתקופת הבטלה הקרובה

רז 68

New member
אל תעשי את הטעות הזו !!!

יקירתי... גם אני חשבתי כך !!! אחרי 14 שנים רצופות של עבודה סיזיפית יומיומית.... נסגרה הבסטה. וגם אני אמרתי , לא נורא יוני יולי ביביסיטר לבנות ,אח"כ חגים....וסוכות...ובסוף יום רודף יום והבטלה משכרת ומשרקרת. ואני שולח קורות חיים וכו.. אך צריך ליזום. חוצמזה.. מי שרגיל לעבוד לא יודע להינות מהבטלה

hoolon

New member
מציאות לא קלה? זה יחסי

ישנם אנשים שהיו מתים שהבעיה שלהם תהיה אחרי 31 שנה של עבודה ועשייה. ישנם אנשים שלא מגיעים לגיל 10, כל מה שאני אומר, זה שמרגיז אותי שאנשים אומרים אוי איזה חבל תראו לא נוח לי ואני סובל, והם לא מבינים שמה שיש או היה להם זה משהו שלא יהיה לאחרים לעולם. סך הכל מה שאני אומר זה שהכל יחסי, תצאו מהבועה

למעלה