חדשה :) היי אני מיכל ירושלמית עוד מעט בת 16 מקווה להשתלב, מוזמנים לשאול שאלות לילה מקסים ונהדר
פ פטרולאתר New member 3/8/10 #1 חדשה ../images/Emo121.gif היי אני מיכל ירושלמית עוד מעט בת 16 מקווה להשתלב, מוזמנים לשאול שאלות לילה מקסים ונהדר
חדשה ../images/Emo121.gif היי אני מיכל ירושלמית עוד מעט בת 16 מקווה להשתלב, מוזמנים לשאול שאלות לילה מקסים ונהדר
T Tom Sawyer10 New member 3/8/10 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif קוראים לי תומר, בן 16 מחור בשפלה עוד יהיו שאלונים שבהם נקרא אחד על השני כבר ד"א, ברור שיהיה לך לילה מהנה... עם הלחות הנמוכה של ירושליים??
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif קוראים לי תומר, בן 16 מחור בשפלה עוד יהיו שאלונים שבהם נקרא אחד על השני כבר ד"א, ברור שיהיה לך לילה מהנה... עם הלחות הנמוכה של ירושליים??
פ פטרולאתר New member 3/8/10 #3 חם פה כמו לא יודעת מה כול היום אני יושבת עם המזגן או מינימום מאוור צמוד
E enigma14 New member 3/8/10 #4 לחות יש בכל מקום בימים האחרונים..../images/Emo178.gif אני מבאר שבע,עיר שהדבר שהכי זוכרים עלייה זה שהיא נטולת ים (כלומר,לחות נמוכה) ועדיין מכוניות מזיעות אצלנו בחוץ!אפילו שזאת עיר חמה...
לחות יש בכל מקום בימים האחרונים..../images/Emo178.gif אני מבאר שבע,עיר שהדבר שהכי זוכרים עלייה זה שהיא נטולת ים (כלומר,לחות נמוכה) ועדיין מכוניות מזיעות אצלנו בחוץ!אפילו שזאת עיר חמה...
D dolev45 New member 3/8/10 #5 ברוכית ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif אני דולב, גרה בחור ליד נתניה השתלבות מהירה!
K Kessler1Ashkenaz New member 3/8/10 #6 מעלה אבק טל אבל אני מתחנן, תקראי לי קסלר ממקום מטורף כזה ליד נתניה