לדעתי אפשר לקרוא לPink Cream 69 Old School Power
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/8/05 #39 זה מין ביטוי שכזה... כמו שבלאק סאבת' נחשבים לאולד סקול מטאל. זה מין כינוי למקימי וותיקי הסגנון.
P powermetal1 New member 29/8/05 #50 עתיקים??? הם הוציאו רק שני אלבומים. מה הם התפרקו רשמית? לא מצאו סולן חדש?
M Musta Susi New member 28/8/05 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמעי Blind Guardian דחוף! שמעי גם Celesty Magic Kingdom Mob Rules ועל כל מה שכבר המליצו לך
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמעי Blind Guardian דחוף! שמעי גם Celesty Magic Kingdom Mob Rules ועל כל מה שכבר המליצו לך
I IllyriaB New member 28/8/05 #17 זה היה עוזר אם. ../images/Emo11.gif מישהו היה מספק לי את הסחורה. כי אני נטולת תוכנת הורדה. ;[
M Musta Susi New member 29/8/05 #31 הייתי מביא לך דיסקים. יש לי. באמת. רק צריך שהיד שלי תבוא במגע עם היד שלך על מנת שתקבלי אותם
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/8/05 #20 *בשוק שאת מכירה את ניר והוא לא ניסה לדחוף לך סונטה * אז קיצר תשמעי אותם. סונטה זה טוב. sonata arctica ונממ הייתי ממליצה על עוד אבל כבר המליצו לפני. אבל על שתי אלו לא: shaaman freedom call
*בשוק שאת מכירה את ניר והוא לא ניסה לדחוף לך סונטה * אז קיצר תשמעי אותם. סונטה זה טוב. sonata arctica ונממ הייתי ממליצה על עוד אבל כבר המליצו לפני. אבל על שתי אלו לא: shaaman freedom call
A airgirl New member 28/8/05 #21 ברוכה הבאה רעות!../images/Emo24.gif את מכירה את בעלי? O_O אה אני אולגה..אבל את כבר יודעת את זה P:
V vampire girl 1 New member 29/8/05 #35 טוב אז אני בין האחרונים כמו תמיד אין מה לעשות איתי אה אז שמי יוליה וברוכה הבאה לפורום שלנו מקווה שתהני וההמלצות על הלהקות כבר כתבו הרבה להקות מאוד טובות שממש כדי לך לישמוע
טוב אז אני בין האחרונים כמו תמיד אין מה לעשות איתי אה אז שמי יוליה וברוכה הבאה לפורום שלנו מקווה שתהני וההמלצות על הלהקות כבר כתבו הרבה להקות מאוד טובות שממש כדי לך לישמוע