חדשה

RevnayA

New member
חדשה../images/Emo11.gif

אוקיי בואו נתחיל בהכרות רשמית.. קוראים לי תו, אני בת 13 וחצי וגרה בחור מסריח איפשהו במרכז הארץ. מכורה לתרבות הנקראת היפ-הופ (עם דגש ענק על ברייקדאנס וראפ) ועוסקת ב-3 מתוך ארבעת האלמנטים בנושא (ברייק, ראפ וגרפיטי) אניווי, הפעם הראשונה ששמעתי את אמינם הייתה בכיתה ה' (לפני 4 שנים בערך), ומאז אני מכורה=)) מקווה להשתלב

Envenom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גמני גר בחור מסריח במרכז הארץ, אולי אנחנו שכנים?

Envenom

New member
אני ידעתי אנגלית בכיתה ה' ../images/Emo12.gif

ויש גם דוברי אנגלית וכאלה, ואנשים שחיו באנגליה\ארה"ב..

Envenom

New member
וחוץ מזה..

לא צריך להבין אנגלית כדי לשמוע אמינם. כמו שאני מת על ראמשטיין אבל לא מבין עשר מילים בגרמנית

RevnayA

New member
תודה, אנשים=)

גרה בעמק חפר, אולי שמעתם על המקום המסריח הזה... ואני יודעת אנגלית עוד מכיתה ד' אגב..."-.-

lony21

New member
אני אישית למדתי מכיתה ד' אנגלית....

וכמו שכבר אמרו... לא חייבים לדעת ת'שפה בשביל לאהוב ת'מוזיקה.... ידיעת השפה זה רק יתרון וראמשטיין דוגמא מצוינת, בול כמוני

Altryne

New member
בטח...

בכיתה ה' יודעים אנגלית ברמה של להבין את אמינם וחוץ מזה אמינם שונה הרבה יותר מרמשטיין משעקרוני אצל אמ בשירים שלו זה הליריקס ואם אין ליריקס אז אין כלום! ואם לא יודעים אנגלית ומעריצים את אמינם אז זה הערצה עיוורת כי אמינם היה באמ טי וי או ברדיו וזה בולשיט!

k k1

New member
../images/Emo11.gifישנה!!

חחחחחחח סתם סתם... ברוכה הבאה!! אני קרין וגם גרה בחור(יהודה) <נכון זה נשמע כמו קבוצת תמיכה לאנשים שגרים בחור? חחח> ואני מכירה את עמק חפר!! כילו רק יודעת שקיים מקום כזה..חח

למעלה