חדשה

מצב
הנושא נעול.

נ שימה

New member
חדשה../images/Emo10.gif

חדשה

הי, אני חדשה לגמרי בתוך העולם הזה ואשמח לשמוע מכם קצת טיפים שיעשו לי סדר בתוך הבלבול והשוק הגדול.. לפני חודש בבדיקת דם שגרתית התברר שיש לי FSH ברמות גבוהות, מאז נכנסתי לסשן של בדיקות נוספות בתקווה שיגלו שאולי יש טעות.. לפני 4 ימים בפגישה עם גנקולוג אנדוקרינולוג קיבלתי את המכה.. נאמר לי שברמות האלה לא בטוח שיש טעם בטיפולים והכיוון הוא הפריה חוץ גופית. אני בת 28, ללא בן זוג וכרגע בעיקר עם המון חוסר ידיעה ופחד.. אחרי כמה ימים של התפרקות (ולמען האמת עוד די בתוכם..) גיליתי את הפורום ויותר מאשמח לשמוע מיכם מי נגד מי.. כי אני מרגישה די אבודה.. המון תודה מראש ולילה טוב..

נטאשה

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo140.gif

חדשה

הי, אני חדשה לגמרי בתוך העולם הזה ואשמח לשמוע מכם קצת טיפים שיעשו לי סדר בתוך הבלבול והשוק הגדול.. לפני חודש בבדיקת דם שגרתית התברר שיש לי FSH ברמות גבוהות, מאז נכנסתי לסשן של בדיקות נוספות בתקווה שיגלו שאולי יש טעות.. לפני 4 ימים בפגישה עם גנקולוג אנדוקרינולוג קיבלתי את המכה.. נאמר לי שברמות האלה לא בטוח שיש טעם בטיפולים והכיוון הוא הפריה חוץ גופית. אני בת 28, ללא בן זוג וכרגע בעיקר עם המון חוסר ידיעה ופחד.. אחרי כמה ימים של התפרקות (ולמען האמת עוד די בתוכם..) גיליתי את הפורום ויותר מאשמח לשמוע מיכם מי נגד מי.. כי אני מרגישה די אבודה.. המון תודה מראש ולילה טוב..
בוקר טוב ושבת שלום

קודם כל ברוכה הבאה אלינו ואל תעלבי שלא ענו לך עד עכשיו מכיוון שככה אצלינו בשבת, יש פחות פעילות אבל בהמשך אני מבטיחה לך שכולם יגיעו ויהיו איתך. לא כל כך הבנתי משהו, הרופא שלך אמר שאת צריכה הפריה חוץ גופית או תרומת ביציות? בכל מקרה בשני המקרים יש הרבה מה לעשות ואת בוודאי לא צריכה להכנס ללחץ. בתור התחלה את יכולה לקרוא את כל החומר שהצטבר בפורום שלנו ואת יכולה להציץ גם בפורום פוריות. אני בטוחה שהמידע הרב יוכל לעזור לך קצת להרגע ולהבין שיש מה לעשות ויש גם הרבה מאוד הצלחות... בכל מקרה שתהיה לך שבת נעימה ואל תהססי לשאול גם בהמשך.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חדשה

ברוכה הבאה

פה אני לא חושב שתמצאי מיהוא נגד, מאחר ופורום הזה נועד לקדם את הנושא ולעזור לאילו שנמצאות בתוך המרעבולת הזאת. קודם כל אני ממליץ לך ללכת לקבל חוות דעת שניה ורופא אחר ובלתי תלוי. בנוסף לטיפולי פוריות חלק בלתי נפרד מהתהליך היינו ההתאבלות ועיכול הבשורה. יש כאלה שזה לוקח זמן ויש כאלה שהתהליך הזה עבר די מהר. אני מצרף לך קישור למאמר שנכתב ע"י פסיכוליגית בעיקבות קבוצת מיכה שהיה לפני כשנה + עם נשות הפורום. כל מי שהייתה באותה קבוצה ועברה את התהליך נכנסה להיריון. המון המון בהצלחה וברוכה הבאה. אני פה כדאי לתמוך בך וכאשר יהיו לך שאלות ובקשות לעיצות (ומניסיון יהיו) תקבלי את כל מה שנוכל לתת.

אדוינה

New member
הי נשימה וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

חדשה

הי נשימה וברוכה הבאה!

חסרים פרטים להבין את כל התמונה. כמו נטאשה,אני שואלת האם הרופא הפנה לIVF? מאיזה סיבה FSH גבוה,לדברי הרופא? האם את רוצה להביא ילד לבד? כולנו פה בפורום בסיפור דומה בסה"כ,אך עם ווריאציות . כדי לקבל מידע מדוייק צריך לשאול שאלות מדוייקות ולתת רקע. יש המון מידע בדפים הקודמים. אנו פה איתך. בהצלחה!

היי נשימה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חדשה

היי נשימה וברוכה הבאה

ליבי איתך ואני כל כך מבינה את המצב שאת נמצאת בו זה אכן אחד הדברים שכל כך קשים לעיכול אבל כמו שכבר נאמר לך זה לא סוף הדרך ובהחלט יש מה לעשות. וגם אני אשמח לשמוע פרטים יותר מדוייקים

פיש10

New member
קחי נ שימה עמוקה... דברים מסתדרים

חדשה

את יכולה למצוא אצלנו אוזן קשבת, המון טיפים והסברים ובעיקר המון תמיכה!!! לכל אחת מאיתנו בעיה קצת שונה אבל עם פתרון זהה... וכשמגיעים לתוצאה הסופית האושר הוא עילאי! בהצלחה!

נ שימה

New member
פשוט תודה...

את יכולה למצוא אצלנו אוזן קשבת, המון טיפים והסברים ובעיקר המון תמיכה!!! לכל אחת מאיתנו בעיה קצת שונה אבל עם פתרון זהה... וכשמגיעים לתוצאה הסופית האושר הוא עילאי! בהצלחה!
פשוט תודה...
אחרי יום לא פשוט, בו היה לי הרבה זמן לחשוב על הכל, להתבלבל ולהלחץ בערך מהכל וגם.. לבכות.. זו ממש הפתעה מחממת את הלב למצוא את התגובות העוטפות והדואגות של כולכם, עוד לפני שבכלל הכרתם אותי... ועל כך תודה ענקית.. זה די מדהים שמצליחה קצת יותר לבטא את עצמי כאן, בפני דמויות שלא ממש מכירה, כשבמציאות לא כ"כ מצליחה לדבר על זה בקול רם וברוגע עם חלק מהקרובים אלי.. יודעת שהתהליך מלווה בתהליך אבל ועיבוד, שמרגישה אותו טוב טוב בימים האחרונים.. מתארת לעצמי שכחלק מזה גם הפרטים הלא מלאים שכתבתי, כי במפגש הראשון עם הרופא השבוע הועלו כל כך הרבה דברים שכרגע לא לגמרי מתחברים אחד לשני ומודה שמהשוק גם לא זוכרת הכל.. אבל לאט לאט מנסה ללמוד את עולם המושגים החדש הזה . כרגע עוד לא ברור ממה נובעות רמות ה-FSH הגבוהות, ביום חמישי ערכתי בדיקות דם רבות בתקווה שמשהו בתוצאות יסביר קצת יותר את המצב (למרות שהרופא הכין אותי שבחלק מהמקרים לא מוצאים את הסיבה). ברגע שיגיעו התוצאות, אני מעונינת לפנות לחוו"ד נוספת, אבל מודה שלא כ"כ יודעת למי לפנות ומה הלאה.. וברגעים מסוימים גם לא כל כך רואה איך מתקדמים הלאה.. לפני שהעייפות תשלט סופית על המייל הזה.. שוב תודה, ושבוע טוב..

על FSH../images/Emo132.gif

פשוט תודה...
אחרי יום לא פשוט, בו היה לי הרבה זמן לחשוב על הכל, להתבלבל ולהלחץ בערך מהכל וגם.. לבכות.. זו ממש הפתעה מחממת את הלב למצוא את התגובות העוטפות והדואגות של כולכם, עוד לפני שבכלל הכרתם אותי... ועל כך תודה ענקית.. זה די מדהים שמצליחה קצת יותר לבטא את עצמי כאן, בפני דמויות שלא ממש מכירה, כשבמציאות לא כ"כ מצליחה לדבר על זה בקול רם וברוגע עם חלק מהקרובים אלי.. יודעת שהתהליך מלווה בתהליך אבל ועיבוד, שמרגישה אותו טוב טוב בימים האחרונים.. מתארת לעצמי שכחלק מזה גם הפרטים הלא מלאים שכתבתי, כי במפגש הראשון עם הרופא השבוע הועלו כל כך הרבה דברים שכרגע לא לגמרי מתחברים אחד לשני ומודה שמהשוק גם לא זוכרת הכל.. אבל לאט לאט מנסה ללמוד את עולם המושגים החדש הזה . כרגע עוד לא ברור ממה נובעות רמות ה-FSH הגבוהות, ביום חמישי ערכתי בדיקות דם רבות בתקווה שמשהו בתוצאות יסביר קצת יותר את המצב (למרות שהרופא הכין אותי שבחלק מהמקרים לא מוצאים את הסיבה). ברגע שיגיעו התוצאות, אני מעונינת לפנות לחוו"ד נוספת, אבל מודה שלא כ"כ יודעת למי לפנות ומה הלאה.. וברגעים מסוימים גם לא כל כך רואה איך מתקדמים הלאה.. לפני שהעייפות תשלט סופית על המייל הזה.. שוב תודה, ושבוע טוב..
על FSH

FSH היינו הורמון שתפקידו לגרות את השחלות ליצור זקיקים (ביציות). רמותיו בגוף מצביע על מצב רזרבה השחתי ו/או איכות הביציות. הוא לא הגורם לאי-פוריות אלא אינדיקטור לרזרבה השחלתי. ככל ש- FSH נמוך יותר, משמעו שרזרבה השחלתי טובה יותר ויותר קל לשחלות להפיק זקיקים. ככל שרמותיו יותר גבוה משמעו שהגוף מתאמץ יותר ליצור זקיקים מהשחלות. ניתן להוריד את רמות ה- FSH בצורה מלאכותיות אך למעשה כל מה שעשתי שטיפלת בתוצאה ולא בגורם (רזרבה השחלתי). לצערי ולמיטב ידעתי זו מצב בלתי הפיך ולא ניתן לשפר את הרזבה השחלתי מאחר ואישה נולדת עם מספר מסוים של ביציות והם לא נוצרים במהלך החיים. לגבי רופאים מומלצים של הפורום: ד"ר קלדרון - אני אישית יכול להמליץ עליו ובזכותו החתימה שלי. פר' זיידמן פר' לב-רן פר' משיח פר' בר-חווה אני בטוח שיש עוד אבל בעיני הם המובילים בתחום. המון המון בהצלחה

ROSMARY

New member
מלח - מה שלומך ?

על FSH

FSH היינו הורמון שתפקידו לגרות את השחלות ליצור זקיקים (ביציות). רמותיו בגוף מצביע על מצב רזרבה השחתי ו/או איכות הביציות. הוא לא הגורם לאי-פוריות אלא אינדיקטור לרזרבה השחלתי. ככל ש- FSH נמוך יותר, משמעו שרזרבה השחלתי טובה יותר ויותר קל לשחלות להפיק זקיקים. ככל שרמותיו יותר גבוה משמעו שהגוף מתאמץ יותר ליצור זקיקים מהשחלות. ניתן להוריד את רמות ה- FSH בצורה מלאכותיות אך למעשה כל מה שעשתי שטיפלת בתוצאה ולא בגורם (רזרבה השחלתי). לצערי ולמיטב ידעתי זו מצב בלתי הפיך ולא ניתן לשפר את הרזבה השחלתי מאחר ואישה נולדת עם מספר מסוים של ביציות והם לא נוצרים במהלך החיים. לגבי רופאים מומלצים של הפורום: ד"ר קלדרון - אני אישית יכול להמליץ עליו ובזכותו החתימה שלי. פר' זיידמן פר' לב-רן פר' משיח פר' בר-חווה אני בטוח שיש עוד אבל בעיני הם המובילים בתחום. המון המון בהצלחה
מלח - מה שלומך ?
אני מקווה שהכל בסדר . תגיד את לויט אתה מכיר ? הוא גם לרומניה לא? לפי מה שאני מבינה - אתה היית מאוד מרוצה מקלדרון ? איזה כתובת הוא נמצא ? עוד שאלה , אתה הצלחת אצלו בפעם הראשונה? תודה לתשובותיך רוזמרי .

בודאי שאני מכיר את לויט../images/Emo45.gif

מלח - מה שלומך ?
אני מקווה שהכל בסדר . תגיד את לויט אתה מכיר ? הוא גם לרומניה לא? לפי מה שאני מבינה - אתה היית מאוד מרוצה מקלדרון ? איזה כתובת הוא נמצא ? עוד שאלה , אתה הצלחת אצלו בפעם הראשונה? תודה לתשובותיך רוזמרי .
בודאי שאני מכיר את לויט

הוא מקןדרון משותפים במסלול הזה ופעם לויט טס ופעם קלדרון טס. במקרה שלנו קלדרון היה הרופא המכין ומלווה. זו הייתה תורו של לויט להיות ברומניה והוא ביצע את השאיבה וההחזרה. אנחנו אכן הצלחנו בפעם הראשונה. את האוצר מהטיפול הזה ראיתם הרבה פה
יש לקלדרון מרפאה בבית-לחם גלילית שבעיני פלפלת חבל"ז. שמעתי גם שהוא פתח עוד מרפאה בחיפה במקום זו שהייתה במרכז כרמל אבל אנחנו אף לא היינו שם. המון המון בהצלחה

ronitili

New member
מאחלת לך הצלחה רבה../images/Emo140.gif

חדשה

מאחלת לך הצלחה רבה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חדשה

ברוכה הבאה
ו

את נמצאת במצב שבו כל אחת מחברות הפורום היתה בעבר- כולן כאן מבינות אותך, את הבלבול וגם יודעות שלוקח זמן עד שהכל מסתדר בראש- המונחים, המידע, ההשלמה הנפשית והיכולת להתחיל אחרי המסע הנפשי גם במסע הפיזי של התהליך.

ROSMARY

New member
שלום לך נ שימה

חדשה

שלום לך נ שימה
אני לא כל כך מבינה בFSH גבוהה חוץ מזה שזה מראה על רזרבה שחלתית ירודה - דהיינו אין הרבה בציות , ואם יש אז האיכות שלהם כנראה נמוכה . האם בכלל מוכנים לנסות לך הפריה חוץ גופית ? בכל מקרה מאחלת לך המון המון הצלחה בכל דרך שתפני . מכל כל כל הלב רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה