חדשה D: היי(: אני שרית עוד מעט 13 מהרשמי ואני חברה של דילב הדוב D:
ד דילב לוי XD New member 19/4/07 #3 ../images/Emo210.gifשממממממן D= איזה הפתעעעה חח לא צייפיתי D= רק שתדע שרק בגלל שאתה חדש אז מותר לפתוח הודעה זה לא כמו הרשמי פה שמותר לפתוח חופשי את עושה לאחד מההודעות ורושמת מה שבאלך :] הכי טוב שתקראי ת'חוקים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=71367965 אני יסביר לך באייסי ת'חתימה.
../images/Emo210.gifשממממממן D= איזה הפתעעעה חח לא צייפיתי D= רק שתדע שרק בגלל שאתה חדש אז מותר לפתוח הודעה זה לא כמו הרשמי פה שמותר לפתוח חופשי את עושה לאחד מההודעות ורושמת מה שבאלך :] הכי טוב שתקראי ת'חוקים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=71367965 אני יסביר לך באייסי ת'חתימה.
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 19/4/07 #7 ../images/Emo110.gifחחחח דילבבבבבבבב זאת זאת שאת תמיד רושמתת במסןן שריייייייי וכול אלה??Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo110.gifחחחח דילבבבבבבבב זאת זאת שאת תמיד רושמתת במסןן שריייייייי וכול אלה??Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 19/4/07 #4 ../images/Emo110.gifהייי שריתוש=]]]] חחחח דילב הדובבבבבבבבבב היא נבלה לא דוב!חחחחח ברוכה הבאה מאמיי אני ספיר נהריההההה 15 ט' חולה על דמושליי כפרלעיו איסיי:251713457כנסי עם באלךךךך=]]]]] שימי תמונה שלךך נשמההה ואת מי את הכי אוהבת מהבויז???? ישתלבות מהירהההההההההה ספיר=]]]
../images/Emo110.gifהייי שריתוש=]]]] חחחח דילב הדובבבבבבבבבב היא נבלה לא דוב!חחחחח ברוכה הבאה מאמיי אני ספיר נהריההההה 15 ט' חולה על דמושליי כפרלעיו איסיי:251713457כנסי עם באלךךךך=]]]]] שימי תמונה שלךך נשמההה ואת מי את הכי אוהבת מהבויז???? ישתלבות מהירהההההההההה ספיר=]]]
נ נופר סלב שכזאת New member 19/4/07 #9 ../images/Emo20.gifברווכה הבאה : ] השתלבות מהירה , והתמכרות מהירה D: !, נופר בוסקילה , קריות , ט' , 14 וחצי לא אוהבת את הגיים בויז ,! חברה של דילב >הפאקצה :]] נייס :] להית'
../images/Emo20.gifברווכה הבאה : ] השתלבות מהירה , והתמכרות מהירה D: !, נופר בוסקילה , קריות , ט' , 14 וחצי לא אוהבת את הגיים בויז ,! חברה של דילב >הפאקצה :]] נייס :] להית'
מ מריה סנדלר New member 19/4/07 #10 ../images/Emo108.gifהייי ברוכה הבאהההה מריה 13 וחצי אוהבת את שרון... והשתלבות מהירה וממכרתת חחחחחחחחח
../images/Emo108.gifהייי ברוכה הבאהההה מריה 13 וחצי אוהבת את שרון... והשתלבות מהירה וממכרתת חחחחחחחחח
S ShuSha9 New member 20/4/07 #13 ../images/Emo107.gifברוכה הבאה מאמי=] קוראים לי קסניה אני בת 13.5 ואני מחולון השתלבות מהירה ומהנה מותק
../images/Emo107.gifברוכה הבאה מאמי=] קוראים לי קסניה אני בת 13.5 ואני מחולון השתלבות מהירה ומהנה מותק
מ מיכלוש יוסף New member 20/4/07 #17 קסנננננננננננננניה . ../images/Emo24.gif כמה זמן לא היית פה ... ברוכה השבה . P=
M MaStuLa76 New member 20/4/07 #15 אהאה , P; אני מכירה אותך , או משהו כזה XD שירקי , מוכר? כן כן ,לא לא , לא מעניין . D;
מ מיכלוש יוסף New member 20/4/07 #16 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה מאמי . [[: מיכל , 14 , אשקלון . [:
L lililulu New member 20/4/07 #18 אממ... ברוכה הבאה ומזל טוב [אין סיבה למזל טוב סתם בא לי להגידD:] נמממ.... עמית 14 והרבה [או במילים אחרות עוד מעט 15] D: השתלבות מהירה ואני מאחלת לך הרבה הנאה בפורומינו הקטXD
אממ... ברוכה הבאה ומזל טוב [אין סיבה למזל טוב סתם בא לי להגידD:] נמממ.... עמית 14 והרבה [או במילים אחרות עוד מעט 15] D: השתלבות מהירה ואני מאחלת לך הרבה הנאה בפורומינו הקטXD