חדשה D;

falloutgirl XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טל בת 12 ושמונה חודשים מקריית שמונה.. משגב זה לא כל כך רחוק מקריית שמונה.. אולי אני מכירה אותך כי יש לי כמה חברות ממשגב =] ואיזה כיף לך שאת גיטריסטית ומתופפת! גם אני רוצה
איפה את לומדת לנגן? ---- התמכרות נעימה

S h A y K i

New member
היי באמת? מי אלה אולי אני מכירה :]

ובא אליי מורה פעם בשבוע..כאילו הוא כבר לא ממש בא כי לי יותר מידי זמן בגלל ביצפר.. ומי אלה החברות שלך? אולי אני מכירה..:) וקריית שמונה זה בערך שעה נסיעה..אם לא יותר >< ותודה D;

fall out girll

New member
ברוכהה!!! = )))

ברוכה הבאה חח :))) היי אני חוה בת 14 מרמת גן... 345429694 [email protected] אמ... ויש לי גם שוקס אבל לא משנה... = ))) ביי בייי השתלבות נעימה.. P:

וואלקם!!

אני רעיה ואני בת 17 יאא תמיד רציתי להיות מתופפת הבעיה שאין לי חוש מוזיקלי בשיט!! נכשלתי בחלילית בכיתה ג' ,אפילו יונתן הקטן לא הצלחתי לנגן... אך זה מראה שיש הרבה אנשים כישרוניים בעולם הזה!...ואני לא אחד מהם! אה כן ,ברוכה הבאה

S h A y K i

New member
לא נראה לי שאני כזה כישרון בזה XD

[לא כדאי לכן לשמוע אותי מנגנת
] ותודה D;

shani192

New member
וואלקם../images/Emo24.gif

אני שני בת 15 מראשון אני גם רוצה ללמוד לתופף אבל ההורים שלי אומרים שזה סתם כאב ראש=/ אוישש ההורים האלה לא מבינים כלום בגרושש....

S h A y K i

New member
את מספרת לי?

לקח לי שנה בערך לשכנע אותם ללמוד ולקנות לי מערכת. אבל הראיתי להם שזה משהו שאני כל הזמן רוצה..ובגלל שיש לי בעיות קשב וריכוז אני כל הזמן מתופפת על מה שלידי [אפילו על ראשים של אנשים XD חח לא סתם..] אז הם חשבו שזה יעזור לי להפסיק אם יהיו לי תופים ואני יתרכז בללמוד תופים..

למעלה