חדשה D:

Kaori chan

New member
חדשה D:

כבר יומיים שאני קוראת על חצלולים ואני מתה לנסות! התחלתי היום יומן, למזלי אני זוכרת כל חלום ממש ממש טוב. אישית אני לא רוצה לנסות את ה- WILD בגלל שאני יודעת עד כמה שאני אפחד ואפילו אבכה מפחד >< אבל בגלל שזיכרון החלומות שלי ממש טוב אני אנסה MILD... שיהיה לי בהצלחה! ספרו על חוויות שלכם, אני כבר מתה לנסות ולפגוש את הג'וקר בחלום!! D: קראתי איפשהו שאפשר לזמן מדריך שיעזור ויסביר לנו, אפשרי?

yarden41

New member
אהא

שלום לך! וכן אפשרי (דא! כתבו על זה D: ) אני ניסיתי לזמן את לונה לאבגוד מהארי פוטר xD אבל לא הצלחתי, וזה מכיוון שדיברתי איתה על המדריכות שלי איתה רק בחלום אחד, ואני צריך לזמן אותה בקביעות בשביל שהיא תיהיה מדריכה. כמו כן אני חושב שזה מגניב שיש מדריך X_X והוא גם יעזור לנו להבחין אם זה חלום או לא אם נפגוש אותו בחלומות מדי פעם, כי מיד נזהה כי זהו המדריך שלנו, והזמנו אותו להופיע בחלומות צלולים, ואז נבין שזה חלום ובלה בלה בלה xD אניוואי, אני ממליץ לך, והקטע המגניב, שכל אחד יכול להיות המדריך P: בהצלחה בחיצלולים D:

Kaori chan

New member
זה יהיה כל כך מגניב ג'וקר כמדריך *-*

אבל ייקח לי זמן עד שאתחיל לחלום חלומות צלולים כי אני מתעצלת לקום אחרי 6 שעות .-.

Kaori chan

New member
וואי איזה חלום... זה היה חיצלול O:

טוב, היה לי הלילה חלום מוזר ביותר! חלום בתוך חלום! והוא הלך ככה: התעוררתי וראיתי דיי מעורפל... לא הייתי בשום מקום, הכל היה אפור ופתאום צעקת בהתרגשות "אני חולמת!!!" אחר כך אמרתי "רגע לא! אני חייבת להירגע!" נרגעתי ופקדתי "הגבר צלילות עכשיו" זה לא עבד אז שיפשפתי ידיים והכל נעשה מעורפל עוד יותר ואז נהיה טוב יותר, עשיתי את אותו הדבר שוב והכל השתפר. פתאום אמא שלי נכנסה לחדר והתעוררתי מהחלום ושאלתי אותה: "למה הערת אותי?" אני חושבת שידעתי שאני חולמת אבל התעלמתי מהעובדה והתעוררתי, הפעם באמת. זה היה חיצלול? O:

yarden41

New member
נמנמ

1. חצלול ^^ 2. תלוי אם היית מודעת לזה. למשל, ששיפשפת ידיים, את בעצם שיפשפת את היידים כי היית -מודעת- שאת בחלום? אם כן, בירכותיי ! DD: ואם לא, זה לא אומר שהכל לשווא! זה אומר שאת מתקדמת! קונגרייט'ז! D=

Kaori chan

New member
הייתי מודעת לכך שאני בחלום כששיפשפתי את ידיי

D: חיצללתי!!

למעלה