חדשה D:

חדשה D:

החלטתי להצטרף ^-^ פעם הייתי בימי הקומונה... וראיתי את האנימה וקראתי את המנגה.. הפסקתי כמו הרבה בגלל הפילירים והשבוע התיישבתי לראות את כל שיפודן שיצא :) אהבתי נורא את איך שעשו את שיפודן וממש את השיר הראשון (אני עוד אוריד אותו ^^ ) את השיר השני.. מהשנייה הראשונה לא סבלתי :X ודיאדרה סתם משעמם |: אני בת 16, יא'.. וקוראים לי עטר ^-^

Guid

New member
ברוכה הבאה~!

אני עידן, בן 20. האמת שגם אני לא אהבתי את השיר השני אף פעם, הוא לא משהו בכלל... תהני בפורום~ /tapuzforum/images/emo13.gif

¥otamsh

New member
0:

מכל הפעמיים שהוא שודר- אףףףףף פעם לא אהבת אותו?!?! XDD

Guid

New member
כן. XD

הוא אולי שודר רק פעם אחת, אבל שמעתי אותו יותר מפעם אחת, יש לי מנהג כזה שכל שיר מאנימה שאני עוקב אחריה נכנס לMP3 שלי... /tapuzforum/images/emo6.gif

¥otamsh

New member
ברוכה הבאה ותהני!!

דאיידרה באמת מעפאן לגמריי.... ורק דבר אחד- אצלנו לא מורידים X.X (רשום בצד כזה)

Guid

New member
בטח... /tapuzforum/images/emo3.gif

אנחנו קונים, לפעמים משכירים, אבל בשום פנים ואופן לא מורידים. זה הרי לא חוקי... D:

כן... בטוח! :)

מה... לך אין מטוס פרטי שמביא לך דיסק מקורי של פרק כל שבוע הישר מיפן?! {וצוות פרטי שמתרגם לך אותו?!} איזו גרועה את.

Guid

New member
XDDDD /tapuzforum/images/emo6.gif

ואני בן, אגב /tapuzforum/images/emo8.gif

כי הוא מיוחד :/

"איך קוראים לך?" "עטר" "אדר? הדר? הגר?... וכד'" כבר יש לי פוביה מלומר את השם שלי לאנשים :S תמיד ששואלים אותי אני כבר מתעצבנת מראש >< דאמ. או או שמנסים לכתוב אותו נדיר לחלוטין שמישהו מצליח לכתוב אותו כמו שצריך.. או תחילת שנה, עם מורים חדשים = כל המורים יחושו חכמים ובכל שיעור ושיעור בתחילת השנה מצאנו את עצמנו שומעים את המורים מסבירים מה זה עטר וממה זה בא וכד' X_X מציק! ועוד כלמיני דומים >< הייתי מעדיפה שם נורמלי! ^^"

lgmtk

New member
נורמלי? גם שלך נורמלי...

הוא פשוט לא נפוץ :) חבל שהיית מעדיפה שם אחר, שלך מאוד יפה ואל תתביישי בו ^_~

Reyoga

New member
ברוכה הבאה!

------------------------------------------------------------- |אנו מבקשים להוריד נעליים בכניסה על מנת לכבד את המקום| ------------------------------------------------------------- (אני לא מאמין שהיא הורידה נעליים!! - החדשים האלה נופלים תמיד בפח...) (עזבי לכי לחתום באפסנאות על שפכצוליים ואז נדבר...)

ליסאן

New member
ברוכית ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

תהיי פעילה ותהני פה המון . כי הפורום די נטוש . וכמו שרשמו לך אנחנו "רוכשים" את הפרקים |>>| אז שוב ברוכה הבאה ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני זוכרת אותך עטר ../images/Emo9.gif מה קורה?

:):):)ברוכה השבה!

למעלה