חדשה 1

lilitwitch

New member
חדשה 1

"כבר אנחנו פה..מצויין ! נשארו שלבים אחרונים בתוכנית שלי" ככה הרהרתי לעצמי בליווי של חיוך קטן וזומם שהתפשט על שפתיי.היינו אני ובעלי במסיבת פורים נחמדה אצל חברים, מסיבת תחפושות כזאת חביבה.בחוץ קריר,קצת גשם ריח מעולה שאחריו. כל זה תרם, אבל כמובן ,שכבר כמה ימים ,שעות ודקות ארוכות לא על זה חשבתי.חשבתי על מה שאני הולכת לעשות לו,ממש התנפחתי מגאווה עצמית על ההגאונות שלי,היכולת התכנונית והמזימתית.הוא הלך להביא כמה מתאבנים ואני נשארתי מחייכת, זוממת, מתחרמנת יותר יותר..אבל החזקתי את עצמי בידיים דיברתי עם חברות, חברים.. כשהוא הלך להביא את האוכל, השתייה דיבר גם הוא עם חברים ואני פשוט התחלתי לבחון אותו.לאט.. לאט..מהראש עד הרגליים עם נעיצת מבטים במס' אזורים, בלי שהוא שם לב ..התחלתי להתרגש...זה בעלי כבר מס' שנים מכירה אותו טוב..כמה טוב! אבל השילוב הזה של החיוך ,ריח הבגדים הנקיים המהולים באפטרשייב ,היחס האדיב לחברים החיוך הצחור כבר אמרתי?השפתיים המלאות שנוגסות באוכל ברעב, בטריפה נסתרת,הידיים עם האצבעות המלאות ,הרכות והעדינות שלוחצות ידיים בלחיצה איתנה עם אנשים אחרים מתוך כבוד ,נימוס..ומהוות המשך של זרועות חזקות ואיתנות..והכי חשוב- שהוא לא יודע , לא חושד...אוף הציפייה הזאת הורגת אותי !בא לי פשוט.. פשוט לבוא לקחת אותו ו.. ..לקחת אותו ..יאממ..לנשום אותו..לטרוף.. "די תפסיקי !"גערתי בעצמי .."תרגעי" יגיע הזמן.."מזל שיש פה אנשים" חשבתי. לקח לי קצת זמן לנסות לשכנע אותו להתחפש לאיש סקוטי..אבל הוא בחור חבר'מן ,עם חוש הומור, אז בסוף הוא הסכים. חולצה לבנה מכופתרת (דורשת להפתח , להקרע להראות את השרירים..הפטמות העומדות) שרוולים מקופלים לחצי..שעון עבה..חצאית סקוטית גרביים עד הברך ונעליים שטוחות בלי שרוכים "תחפושת מעניינת !יהיה מצחיק! ממש לא רגילה..לא אופייני .." כך שיכנעתי..והצלחתי כי לא באמת היה לו אכפת...מסיבה..לאכול קצת,לפגוש חברים ,לחזור הביתה מחר חופש...סבבה... הכל התקדם לפי התכנון.

lilitwitch

New member
חדשה 2

אני דרך אגב...התחפשתי לזורו...חולצה מכופתרת שחורה קצת צמודה בחזה מכנסיים שחורות לא צמודות מחמיאות, גלימה מגפיים וכובע שחור..צמה סינית עגילים חישוקיים ,הכנתי לי גם חרב מקרטון ביצוע והכנסתי אותה במעין נרתיק חרבות מאולתר בחגורה עבה.הייתי לגמרי בשליטה. לפני כמה ימים לפני המסיבה נפלט לי "אתה חייב להתחפש לסקוטי! בשבילי! נו..אני מבטיחה לספר לך במסיבה למה.זה כל כך חשוב.אבל רק אם תתחפש" עכשיו כשרקדנו כבר כמה דקות סלואו (כשהחזה שלי צמוד לשלו והוא נושם לי על הצוואר בסבבה, רגוע..ואני משתגעת, חרמנית מהמהוגנות שלו)..הוא פתאום שאל אותי "נו, תגידי למה רצית שאני אתחפש לזה..את מוכנה אולי להגיד לי כבר" הגעתי למסקנה שזה הזמן כי הוא מכיר אותי טוב והוא יבין את המצב שלי עוד מעט, זה עניין של זמן.לקחתי יד אחת שלו ואחת בידי בצד את ידי השנייה שמתי על המותן שלו והתקרבתי..אליו לאוזן ואמרתי לו " אוקיי אני אספר לך"בקול החלטי ונתתי לו מבט לתוך העיניים הכחולות המטריפות התמימות והלא מבינות כלום.."רציתי שתתחפש לאיש סקוטי מסיבה מאוד פשוטה...שזה מדליק אותי בטירוף..זאת תמיד הייתה הפנטזיה שלי ,להזדיין עם סקוטי, אין לך מושג מה זה עושה לי אם לא היו פה אנשים..הייתי מצמידה אותך לקיר קורעת ממש את הבגדים ועוברת על כל הגוף שלך עד שהייתי מתייבשת.. זה עונה לך על השאלה?" נעניתי בגמגום ,החלפת צבעים והשתעלות קטנה.."אוקיי,סבבה ,אוקיי" הוא אמר וחייכתי אליו את אותו החיוך שמקודם הסתרתי עכשיו הייתי לגמרי בשליטה שוב...כי עד כמה שאני הייתי חרמנית .הוא עקף אותי בהרבה .התחלתי להרגיש את הזין שלו עומד בטירוף..המשכנו לרקוד צמודים כשאני מסתכלת לתוך עיניו ורואה שם קצת מבוכה ופחד שמישהו ישים לב. זה הדליק אותי עוד יותר, הלכתי לדבר עם חברה שלי כדי להפרד ממנה..או כך לפחות אמרתי לו. חזרתי הביתה במונית.

lilitwitch

New member
סליחה על בילגון ההודעות המשך 3

הדלת נפתחתה אני כבר הייתי בבית.ישבתי על כסא בצורה שהמשענת קדימה ..מוכנה..לטרף שלי.. הוא נכנס..משב של האפטרשייב...סקסי עם החצאית הזאת ..יאמייי! ואז הוא ראה אותי.קתי הוא. התקרב אליי, ראיתי את החרמנות בעיניים את הבטחון העצמי של "עכשיו אני הולך לזיין אותך..חרמנת אותי ועזבת אותי תיראי מה זה זיון!" ואז..במרחק של מטר אחד מהשניה שלפתי את החרב שלי ואמרתי לו "עצור" הוא הסתכל עליי במבט משועשע מופתע כזה ..אבל שיתף פעולה ועצר.. לקחתי את הכסא ואמרתי לו "שב!" ..הוא ישב..חייכתי לקחתי את החבל של זורו וקשרתי בעדינות את זרועותיו מאחורי הכסא..עמדתי מולו מחייכת,בוחנת. רואה איך הזין שלו עומד ועושה אוהל מהחצאית , מבט חרמן בטירוף אליי..עדיין החזקתי את החרב שלי והתחלתי. עברתי על הכפתורים של החולצה, על הפטמות מתחת על הלחי בצד על השפתיים..לאט לאט..מעבירה את החרב הגעתי ליריכיים..הרמתי מעט את החצאית עם החרב והחזרתי ושוב בצד השני ראיתי שהוא נהיה אדום בפנים נושך שפתיים..מתפתל ממגע החרב, מתפתל בידיו הקשורות...תמיד רציתי לעשות את זה!שמתי את החרב בנרתיק הוצאתי את החגורה שלו וזרקתי אותה על הרצפה..הוצאתי את הגלימה..תוך כדי שאני מסתכלת עליו..על האוהל בחצאית ושוב בעיניים ומחייכת חיוך ממזרי..התקרבתי במס"מ ממנו והתחלתי לפתוח את כפתורי החולצה שלי..לאט..עדיין עם הכובע..הוא ניסה לקלוט כל רגע כל מבט שהתאפשר לו לחזה שלי אבל פתחתי רק שני כפתורים..אחר כך עוד אחד..הייתי כ"כ קרובה אליו..אבל הוא לא יכל לגעת בי. ראיתי שזה מתסכל אותו אבל מחרמן כל כך..גם אותי...התקרבתי אליו ונתתי לו נשיקה בלחי, בלחי השניה, במצח.. העברתי ליקוק על השפה התחתונה שלו ואחר כך על העליונה תוך כדי שאני לוחשת "אתה יודע שהשפה העליונה קשורה בעצבים לאיבר המין" מצצתי את התנוך של האוזן וכשיד אחת שלי מלטפת את העורף והשניה.. מלטפת את היירך שלו מעלה לאט לאט את החצאית למעלה..לגברים יש את הפעולה הסקסית הזאת של להרים לאשה חצאית לגלות מה מסתתר שם..לנו אין..וסופסוף הצלחתי לממש את זה..עברתי לחזה שלו לכתפיים ..מצצתי את הפטמות ליקקתי... הוא נאנח והתחיל לגנוח קצת .זה הטריף אותי..אבל המשכתי באיטיות לעבר הבטן הידיים מצצתי וליקתתי את האצבע האמצעית כדי שיראה מה אני הולכת לעשות לו בזין.. עברתי גם על צידי הגוף על המותניים עם הפה שלי..עם הלשון, המשכתי ללטף את הירכיים את הרגליים נושמת על הזין נוגעת ליד.. והוא מתחרפן..הידיים קשורות הזין עומד בטירוף...הסתכלתי עליו..חייכתי , הוא הסתכל עליי במבט מתייסר.. בעיני "תזייני אותי" העברתי את הלשון לאט על הזין העבה , האדום, עם הורידים המפעפעים..בקצה הרטוב קצת..ונשפתי אוויר קר הוא גנח "אלוהים" לקחתי את כל הזין לפה מצצתי ליקתתי נשפתי שוב, ליקקתי הביצים תוך כדי שיד אחת על הזין יד אחת על החצאית..על הירך, הוא השתגע..קמתי התחלתי להתפשט הוא התחיל לזוז על הכסא מנסה להשתחרר ראיתי את הורידים בזרועות כמעט כמו את הורידים בזין.. נשארתי התחתונים ובחזיה..ושמתי עליו את הכובע השחור, כך שהוא לא ממש יכל לראות שדה ראיה מלא...אלא רק מבט מטה..התפשטתי לגמרי השענתי אותו על המשענת והתיישבתי על הזין שלו הוא לא יכל לראות את פניי רק את החזה המקפץ שלי נשען על שלו ואותי משתפדת עליו והתחת שלי נחבט לו בביצים שחררתי יד אחת שלו ..והוא תפס אותי במותן בטירוף והביר אותה על החזה שלי..אבל היינו כבר עך הסף.הוא לא עשה מעבר ..אני עליו היד שלו על המותן שלי מבט בעיניים משתפשפים לא לקח לנו הרבה זמן..גמרנו ביחד הסתכלתי בעיניים הכחולות ונזכרתי כמה רציתי להזדיין עם איש סקוטי.

למעלה