חדשה, תובנות..

NATALAI

New member
חדשה, תובנות..

שלום לכולן!
זאת הפעם הראשונה שאני פה וזה הסיפור שלי..
כל החיים שלי היתי שמנה, באמת ששמנה ויפה, בהירה שיער בלונד גולש עיניים כחולות, גוף סקסי ופרופוציונלי למרות המידות הגדולות וכל הסביבה שלי כמובן הסכימה עם העובדה שאני יפה ותמיד היה ברקע המשפט שתמיד אומרים לכל שמנה :"אם הית מרזה היו עומדים בשבילך בתור" "כמה חבל שאת לא מרזה יש לך פנים יפות" וכל מיני כאלה וזה תמיד עבר ליידי, הרגשתי יפה וסקסית ושתמיד הנוכחות שלי במקום מסויים מורגשת.
לפני כשנה התחלתי לצאת עם מישהו, בן אדם עם ראש על הכתפיים, חכם מאוד, ניראה סבבה, עבודה מסודרת הכל טוב ויפה רק שהיתה לו בעיה אחת. הוא אף פעם לא הסכים להביא אותי לבית שלו כי הוא היה מתבייש, הוא התבייש מזה שאני שמנה וגם הוא התחיל עם המשפטים:" רק אם תיהי רזה אני אתן לך את הכל", "זה לא בריא" "את לא יכולה להכנס להריון כככה" עבר הזמן התרחקנו קצת ופתאום מצא חברה אחרת (יש לציין שהיא לא משהו בכלל) והוא אמר לי אני יודעה שהיא לא יפה ושהיא לא חכמה במיוחד אבל היא רזה. המשפט הזה חדר לתוכי כל כך וכל כך פגע בי שפתאום עירר את כל הביטחון שלי, אני כבר לא מרגישה סקסית ולא מרגישה יפה, אני מרגישה גדולה, גדולה מידי.
בקיצור אחרי כל כך הרבה דיאטות הבנתי שזה לא בשבילי והחלטתי ללכת על קיצור קיבה, הניתוח הולך ומתקרב ואני חושבת לעצמי האם אני כל כך פסיכית שאני מסוגלת שיחתכו אותי יכניסו לי גוף זר לגוף ליחיות הרמת חיים הרבה יותר נמוכה, לא להנות מאוכל יותר בגלל שכמה טמבלים לא יגידו לי את הדברים האלה? והתשובה היא כן אני חושבת שזה קצת פסיכי, זה לא הפתרון הכי טוב בשבילי אבל זה הפתרון היחיד..
תודה לכן על ההקשבה...
נטלי

אם לקצר את הסיפור שלך

את מעדיפה ללכת לניתוח ולחתוך את עצמך מאשר להודות בזה שיצאת עם אפס . בהחלט יכול להיות שהבחור שיצאת איתו נראה סבבה, ויש לו עבודה מסודרת. ואפילו יכול להיות שהוא חכם בדברים מסוימים ויש לו הבנה בכל מיני נושאים. אבל זה עדיין לא אומר שהוא חכם מכל בחינה או יש לו ראש על הכתפיים בכל נושא שבעולם למשל בקטע הזה הוא התנהג בצורה מטומטמת לאללה. אבל תמשיכי לעשות ממנו מושלם, אין בעיה.

supersonic777

New member
שנה טובה וחג שמח...

אולי תחכי עוד קצת עם הניתוח...

supersonic777

New member
מה את עושה עם אחד כזה שלא מעריך אותך?!

תעיפי אותו לכל הרוחות!!!
את אוהבת שמשפילים אותך?למה את שם..?!
תעצרי את זה כאן ועכשיו,ויפה שעת אחת קודם...!

בוביץ

New member
מבין את הרצון לרזות

אך נראה שאת כננסת לניתוח לא מהסיבות הנכונות
. רק בגלל בחור מטומטם את נכנסת לניתוח?

אין לי שום בעיה שתלכי לניתוח ק תעשי את זה מהסיבות הנכונות ולא רק בגלל בחור..
הרי לא בטוח שהוא יחזור אלייך כשתרזי

היי נטלי

כל החיים אנשים יעירו לך, יאמרו לך מה שחושבים, יציעו לך, יתערבו לך. ובתור שמנה זה הכיף הלאומי להציע לך דיאטה, להעיר לך ומה לא.
אבל את תמיד אהבת את עצמך תמיד חשבת שאת יפה וסקסית - ובשביל בחור - שאמנם אמרת שהוא חכם אבל זה לא נשמע כך, את הולכת לניתוח? כי הוא חושב שזה לא יפה? למה?
אם היית אומללה ממצבך, לא יוצאת מהבית, בוכה כל היום, לא מצליחה בחיים הייתי אומרת לך לכי לחיות! תעשי הכל כדי לאהוב את עצמך. חברה טובה שלי עברה ניתוח אף והחיים שלה השתנו, פתאום התחילה לצאת לבלות, להינות מהחיים. אם הניתוח יגרום לך לאהוב את עצמך - תפאדלי. אבל בשביל עצמך. לא בשביל אף אחד מלבד עצמך.
כי את לא בטוחה שזה יגמר בזה. יבוא בחור עם ראש על הכתפיים, חכם, מסודר וירצה שתעשי ניתוח חזה כי החזה שלך קטן מידי, או אין לך מספיק עצמות לחיים. איפה הגבול לשנות עצמך כדי להתאים למישהו אחר?

חכי עם הניתוח. לכי לייעוץ ,טיפול כל מה שאת צריכה כדי לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך. מישהו יתן לך הכל גם אם תשארי כמו שאת, תוכלי להיכנס להריון גם אם תשארי כמו שאת, ותוכלי להיות בריאה גם אם תשארי כמו שאת.

נשמח להכיר אותך.

בבקשה אל תלכי לניתוח

בגלל חדל אישים אחד שמתבייש בך, האם את קולטת מה שכתבת? מתבייש בך...את הולכת לחתוך את עצמך, לקצר לעצמך את החיים ולפגוע באיכותם? הוא אידיוט, ועמוק בתוכך את יודעת את זה. מה שמוזר הוא שאת כן מודעת ליופי שלך, למה שאת מקרינה ולסקסאפיל שלך, אז מה? בשביל חרא אחד את הולכת לפגוע לעצמך בגוף היפה שלך?
הוא שאמרתי ואתם לא הסכמתם - כל הגברים חארות (טוב, מוכנה להתפשר על כך שרק חלקם....)

הערב ישבתי בבית קפה בקניון

הייתי עם הפנים אל הקהל העובר ושב. אז יש לי חדשות (כאילו שלא ידענו זאת...) ראיתי המון המון בחורות ונשים שופעות ושופעות מאוד. לא יודעת אם יש קשר אבל רובן הגדול עם פנים מדהימים ממש. לא ראיתי אפילו בחורה אחת נניח בגילאי 20-30 שהתהלכה לבדה. כולן עם מה שנראה כחבר אינטימי. גברים חתיכים, גבוהים, רזים, מלאי סקספיל - ונראים נורמטיבים לגמרי. גם הנשים המבוגרות יותר התהלכו עם בטחון עצמי רב ואפשר היה לראות איך הן מקבלות את עצמן, ואיך הן מקרינות את העובדה שהן נשים נאהבות.
שמחתי.
תשמחי גם את.

Blue Rose

New member
תקראי את מה שכתבת כאילו שאחרת כתבה את זה...

אחר כך...תכניסי לזה במקום שומן דברים אחרים..
חזה קטן? נמוכה/גבוהה מאוד? חכמה מאוד?אף גדול? מעשנת?

אם מישהו מתבייש בך- הוא לא ראוי לך. ונשמע שהוא קיבל בדיוק מה שהוא ראוי לו...(ולא - אשה רזה זה לא האישיו פה) הוא קיבל מישהי שהוא לא מעריך במיוחד- לפי דבריו... אני מקווה שיש שם אהבה- אחרת היא מקבלת פחות ממה שמגיע לה...

היה לי חבר לפני שפגשתי את בעלי, שאמא שלו היתה איזה סוג של הומאופטית מומחית...רזה רזה (עם בעל שמן ובן שמנמן).

לא נאמר כלום, אבל ידעתי שאני לא מספיק טובה לדעתה בשבילו - אבל הייתי איתו לא איתה (למרות שגר עם ההורים) אז לא היה אכפת לי. נתתי לה כבוד כאמא שלו...למרות שראיתי שהיא רוצה שארד במשקל...מאוד מאוד מאוד...

גם מולה- לרגע לא הרגשתי שהוא מתבייש בי. ואם הייתי בכלל מעלה על דעתי שזו אופציה- הייתי מיד מפסיקה את הקשר....
חשבתי אז ואני עדיין באמונה מלאה שאני שווה לא פחות מאף אחת אחרת ואם מישהו שופט אותי לפי המשקל (ולא משנה הסיבה...) הוא זה עם הבעיות ולא אני. מי שלא מקבל אותי כמו שאני (וההערות שלו שציינת מעידות שזה היה המצב אצלו) - הוא לא ראוי לי.

רוזי! שמקווה שתרמה...

polegra

New member
חשבתי הרבה על מה שכתבת

אני אתחיל דווקא מהפן הניתוחי.
אני עברתי ניתוח כושל בעבר ועכשיו שנים רבות אחרי עברתי לפני 4 חודשים מעקף תרסריון שהוא הניתוח כי קיצוני שיש מהבחינה הזו.
הגעתי להכרה שבצורך לניתוח אחרי שנים רבות שהתנגדתי לכך ואחרי עבודה רבה עם עצמי ובהמשך עם קבוצת תמיכה למנותחים בתל השומר. לקח לי שנה וחצי לגבש את ההחלטה ועוד חצי שנה להריץ את שוב ולהפגש עם הרופא המנתח וכו...
זה לא כדור קסם ולא יורדים בבום. זה הליך ארוך פיזי ונפשי כאחד ולא הייתי מקלה בזה ראש והולכת לניתוח רק כי X אמר שאת לא יפה ולכן יצא עם רזה.
אם את הולכת על ניתוח זה צריך לבוא ממך מתוך הכרה בשינויים שאת צריכה לעשות ומתוך שלמות נפשית כי זה לא משהו שניתן להחזיר לאחור ולמרות הכיף של הירידה במשקל יש לזה פן נפשי מאוד חזק ולא פשוט.

לגביו...תמיד יהיו אדיוטים שיגיו כך או אחרת. מי שבוחר ללכת לא לפי צו הלב שלו בגלל המשפחה חברים או לא משנה מה לא ראוי להיות איתך.
אני יצאתי עם מישהו שחובב רזות כשהייתי במשקל של כנעט 200 קילו...גם הוא התבייש לי ונרדנו בשל כך אבל מהר מאוד הוא הבין מה באמת חשוב ואחרי 13 שנה ו2 ילדים הכל היסטוריה והוא אוהב אותי ומקבל אותי כמו שאני וגם המשפחה שלו אוהבת אותי והחברים. האהבה אינה תלויה במראה בלבד צריך לקבל אדם שיאהב אותך את כל המכלול וכזה גם יגיע.
לרזות לא יותר קל למצוא אהבה. לא חסר רזות שאין להן בן זוג ולא מוצאות את האחד. אל תפילי את זה על המשקל שלך.

את רושמת שזה לא הפתרון הכי טוב עבורך....אז זה לא הפתרון היחיד!!
תחשבי עם עצמך אם נפשית את יכולה לשבת בארוחה ולאכול רק כמה כפיות אם את יכולה להתמודד עם החיים אחרי הניתוח
אולי תקחי את הזמן להבשיל עם הרעיון ולא לרוץ בגלל אדם אחד כי זה באמת לא שווה את זה

תהיי שלמה עם עצמך! זה מה שחשוב

טלי

Loliath

New member
תמיד יהיו גברים שלהם זה לא יפריע

קחי כדוגמא את עולם הפורנו - יש ז'אנר לכל סוג גוף, לזקנות, לצעירות, לשמנות ולמה שאת לא מעלה אפילו בדעתך.

נכון, בד"כ בחורים שיוצאים עם שמנות לא עושים זאת מבחירה, ואת לעולם לא תראי כוכב או סלב עם מישהי ממש שמנה (עובדה, אפילו נינט רזתה בשביל יהודה), אבל יש בחורים כאלה.

למעלה