חדשה-שתי שאלות

machshfa

New member
חדשה-שתי שאלות

היי אני חדשה בפורום הזה ומישהי הפנתה אותי לכאן אחרי ששאלתי אותה על פעילות מרצ. למי שאין כח לקרוא יעבור ישר לשאלות... אני גרה באילת והייתי מעוניינת לדעת אם יש פעילות כלשהי.. אממ אני גם בצופים אני לא חושבת שזה בכלל נוגד אחד את השני.. (למי שלא יודע הצופים הם תנועה א-מפלגתית ולא נתמחת ע"י שום מפלגה) ולכן אנחנו מציגים את כל האפשרויות וכן אנחנו גם שמים את האדם במרכז. לא באתי לעשות שטיפות מח על זה שהצופים יותר טובים. כל אחד ודעתו האישית.יש כאלה שיעדיפו נוע"ל או שמו"צ. בכל אופן. הייתי גם רוצה יותר לדעת יותר על מה שבעצם "מרצ" אומרת אני יודעת שעל שוייון בין בני האדם בלי הבדל דת גזע מין ונטיות מיניות. ושזה בעיקר מפלגה שמאלנית. אני לא חושבת שאני יודעת מספיק.. אז מי שאין לו כח לקרוא את הכל 1 האם יש פעילות של נוער מרצ באילת? 2 האם אפשר לקבל קצת יותר מידע על נוער מרצ?

אמ...

אני זוכרת שפעם היה בחורצ'יק מאילת שהיה מגיע לסמינרים וטוען שיש לו עוד אנשים בסניף. סניף אילת קיים?

dandobin

New member
אני אנסה להסביר קצת

אבל באמת קצת. זאת הדרך בה אני רואה מרצ והדברים בעצם על אחריותי בלבד, אשמח אם יתקנו אותי. מרצ היא מפלגה סוציאל-דמוקרטית. מה זה אומר? שלמרות התדמית שיצאה לנו, תדמית של מפלגה של אליטות ועשירים מצפון תל- אביב וקיבוצניקים מיד מרדכי אנחנו בעצם נורא סוציאליים(חברתיים) קרי אנחנו דואגים לדברים של חברה. למשל: קצבאות לעניים או שכר מינימום. אנחנו גם מאוד דואגים לשוויון. בין כולם. בין יהודים לערבים ומיעוטים אחרים. בים נשים לגברים. בין סטרייטים להומואים. ביחסים עם הפלשתינאים אנחנו שואפים להסכם(ולא לחד-צדדיות כמו קדימה) על בסיס יוזמת ז'נבה(ירושלים בירת שתי מדינות, חוזרים בערך לגבולות 67, מפרקים התנחלויות מבודדות, שלום וסיום התביעות, פליטים יפוצו וחלק קטן יחזור לישראל על פי שיקולה). מרצ גם פעילה מאוד בנושאים של זכויות אדם, זכויות בע"ח ו איכות הסביבה. בוודאי שכחתי מליון דברים אבל זה העיקר מה שהצלחתי לחשוב עכשיו.

the mnm factor

New member
הלו הלו

1. לפי מה שאני יודע אין פעילות באילת. אבל! אם תמצאי מספר מסוים של אנשים מאילת אני בטוח שתוכלו ליצור פעילות באילת- אני חושב שזו עיר מאוד חשובה לפתח בה פעילות של הנוער. 2. במאמרים יש כמה דברים שיוכלו לעזור לך- אולי הם טיפה לא מעודכנים אבל זו התחלה. ברוכה הבאה לפורום.

machshfa

New member
אז מה אני צריכה לעשות בשביל זה?

כמו שאמרתי לזאת שהפנתה אותי לכאן אם אפשר לקבל טלפון של מישהו שאחראי על הקבוצות האלה כי סתם אני לא יכולה לקבץ אנשים ולהחליט שאנחנו פעילים בנוער מרצ בלי להיות מוכרים לונער מרצ אני לא מדברת רק על פעילות מרצ אני מדברת כאן גם על פעילות איגי שלא קיימת בעיר. ושוב פניתי לפורום(לפני קצת יותר מחודש) ולא קיבלתי תשובה עדיין...

hushhash

New member
דווקא עדיף שתפני לרתם, הרכזת

פרטים שלה יש בעמוד הנוער באתר המפלגה וגם: ברוכה הבאה

למעלה