חדשה שיש לה שאלה

אורית,

קראתי את השאלות ואת התגובות. לא אוכל לומר שאחדש כאן הרבה. ובכל אופן אני רוצה להתייחס. הגילוי הוא עובדה קיימת, ממש כמו הילד ואמו. החלטה כבר נעשתה - אנחנו נשארים ביחד למרות הכל. והחשוב מכל לדעתי כרגע הם הילדים ואחר כך את. הילדים - יש לספר להם בצורה כזו או אחרת, רצוי עם יועץ על הגילוי, על העובדה שיש להם אח נוסף. הרי אינכם מתכחשים לילד, ושמועות מגיעות ממקומות שלא מצפים להם, לכן עדיף ורצוי שאתם תכינו את הילדים ותספרו להם על האח שלהם. את - עצם העובדה שנשארת עם בעלך, דיברתם על הילד, ליבנתם בינכם את הנושא, מעיד מבחינתי כאלף מונים על מערכת יחסים טובה שלכם. נכון, לבעל יש ילד מחוץ לנישואים, ומדובר לדעתי גם במשבר אמון שדנו עליו בשבועות אחרונים, אבל זו לא סיבה לזרוק אותו מהבית, ולכן את לא שומעת את העצה הזו. מה שנכון לדעתי, אל תקפצי כל כך רחוק בנושא אימוץ. הרי לילד יש אמא שמטפלת בו ולא בטוח שתרצה להתנתק ממנו. אם הילד זקוק לאב והאב מוכן להכיר בו, דינו יהיה כדין ילד להורים גרושים, ואת כל המשתמע מכך אמרו לפני. אז המתיני מעט, תני זמן לעצמך לעכל את הדברים, הרי ברור לי שעם כל ההבנה את גם כעוסה, אל תחפזי בהחלטותייך. מאחלת לך שתצליחו לשמור על יציבות הנישואים גם לאחר הגילוי (לא מדובר בסוף העולם). ולסיום אל נא תשכחי את ילדייך, זכרי שהם צריכים להיות בראש דאגותייך. שולחת לך
גדול.

לא סוף העולם

אבל מלחיץ מאד, ועוסקת בזה לא מעט משעות היום , פעם חושבת כך ופעם אחרת , את כל מה שכתבתם פה סיפרתי לעצמי עוד לפני שכתבתי כאן, כנראה שכתבתי כאן לקבל חיזוקים בנושא האימוץ בשנייה הראשונה התגובה שלי הייתה לא לשמוע ולא לראות את הילד ובמחשבה שנייה הוא חלק מבעלי ואני לא יכולה להתעלם מכך , לגבי הילדים אני יודעת שצריך לספר להם אולם עדין לא מוכנה נפשית לערב אותם ולעמוד מול מטח שאלות שאין לי תשובות. כרגע אני מבולבלת מאד וחייבת להרגע ולעשות עם עצמי סדר בדברים , לאחר שאני אדע את כל התשובות ואגיע לכל ההחלטות אז כנראה אוכל גם להעביר מסר לילדים. ושוב מודה לכם על ההתיחסות והלוואי שבאמת היו תשובות קלות לבעיות גדולות ותודה גדולה על החיבוק הגדול שמנצלת אותו עד תום. אורית

למעלה