חדשה + שאלה

r o b b i

New member
חדשה + שאלה

היי :] אני לי. זה כבר פעם 3 שאני רואה את הסידרה, וזה מדהים איך זה מרתק אותי כל פעם מחדש. שאלה קטנה: בפרק שקווין ומגי הלכו לחפש עולם בשביל מגי והעולם שלה הם הגיעו לעולם של קויין ומגי לא יכלה לנשום. בפרק של אתמול שקווין ומגי סוף-סוף הגיעו לעולם של קווין (שהוא לא ממש העולם של קווין) למגי לא הייתה שום בעיה לנשום. איך זה אפשרי? וגם ראיתם שבעונה ה2 היו כמה פריקם שקולין השתתף בהם. מוזר לא?

גלבטרון

New member
מענה

הריאות של מגי התחזקו אם כל גלישה שחלפה. מגי וקוויין היו בכ-10 עולמות במשך 3 חודשים בין העונה השלישית לרביעית ולכן היה לגוף שלה הרבה זמן להסתגל. בפרק "הצד האפל של הגלישה" ריקמן מסביר זאת למגי (שהפיזיולוגיה שלהם שונה, חזקה יותר, מסתגלת יותר). בנוגע לצ'ארלי אוקונל, כן, הוא הופיע במס' פרקים לפני העונה הרביעית אבל לא בתור קולין. הוא הופיע בתור מהגר לא חוקי בפרק "בחלוף הזמן" , כגופה הצפה של קוויין בפרק "הצעירים וחסרי מוסר" ובריינג'ר/שוטר בפרק "גלישת הדרקון". אחרי הכל הוא האח של ג'רי אוקונל (קווין) + זו גם אחת הסיבות שהוא צורף לעונה הרביעית (במקום שחקנים אחרים שהיו לפניו בתור) וזו גם אחת הסיבות שהסוף המקורי של עונה 4 שונה.

למעלה