הנה הספוילר אם החדשות.
הוצאתי מבלוג של מישי את הדברים הללו. אני יודעת שהמקורות שלה נכונים. הנה... : הספר השביעי בסדרת ספרי הארי פוטר אמור להיות הספר האחרון שתכתוב ג'יי. קיי. רולינג במסגרת סדרת ספרי הארי פוטר. ספר זה אמור לסכם את עלילת הסדרה. רולינג הבהירה כי היא אינה מתכוונת לכתוב עוד ספרי המשך לסדרה, וכי עד סוף הספר השביעי נדע כל מה שאנו צריכים לדעת. אולם, היא אכן אמרה כי ייתכן שהיא תכתוב ספר נוסף, יותר אנציקלופדי בטבעו, בו היא תמסור את כל חתיכות המידע שלא הצליחה להכניס בשבעת הספרים. הספר צפוי לצאת בין השנים 2007 ו2009. רולינג הודיעה כי תתחיל לעבוד עליו רק בסביבות השנה 2006. בספר זה הארי פוטר רון וויזלי והרמיוני גריינג'ר אמורים להיות בני 17. רולינג הצהירה פעמים רבות שאת הפרק האחרון בספר כבר סיימה לפני זמן רב, אך יכול להיות שהיא עוד תשנה אותו פעמים רבות עד שתסיים לכתוב את הספר. הפרק האחרון יהווה אפילוג, ויספר מה קרה לדמויות ששרדו את הספר. תקציר העלילה יתכן שבניגוד לספרים הקודמים, הוגוורטס, בית הספר לקוסמות, לא יהיה מוזכר מנקודת מבטו של הארי, מכיוון שבסוף הספר השישי דובר על סגירת בית הספר, והארי אף הכריז שאינו מתכוון לחזור לשם גם אם בית הספר לא יסגר. בספרים הקודמים הקוראים גילו שהארי או וולדמורט יאלצו להרוג את השני למען שהשני יוכל לחיות בשלווה, כנראה שתעלומה זו תיפתר בספר השביעי. כמו כן, אנו יודעים שלאחר מותו של דמבלדור תהיה מנהלת חדשה, פרופסור מקגונגל, לשעבר, ראש בית גריפינדור, וזאת, במידה ובית הספר כן יפתח. רולינג הודיעה שהמילה האחרונה בספר השביעי תהיה צלקת אך זה עלול להשתנות בעתיד. בנוסף, פירסמה רולינג כי במהלך הכתיבה "הרגה" שתי דמויות שלא היו צפויות למות בספר זה, ולעומתן העניקה "חנינה" לדמות אחרת. מידע מהסופרת על הספר כותרת בראיון למגזין "טיילר" רולינג אישרה שהיא כבר החליטה על כותרת לספר השביעי, באומרה: "אני כ"כ קרובה להגיד לכם את הכותרת, כמעט התפתתי ואמרתי". כמו כל שאר ספרי "הארי פוטר" שם הספר צפוי להתחיל כ: "הארי פוטר ו..." בכל מקרה רולינג הצהירה בראיון ל:"רדיו סיטי מיוזיק הל" בניו יורק, שהיא חשבה על כותרת אחרת. הפרק האחרון רולינג כבר כתבה את הפרק האחרון של הספר השביעי, המילה האחרונה בפרק האחרון היא כיום "צלקת". אך רולינג אמרה גם שזה עלול להשתנות. הפרק האחרון של הספר השביעי יכיל מידע על מה שקרה לדמיות ששרדו. "זה דבר שמאוד פיקפקתי אם להגיד לך, זה הפרק האחרון של הספר השביעי, סיימתי הכל, זה אחרית הדבר. אני כמובן אגיד מה קורה לכל אחד מהדמויות אחרי שהם עזבו את בית הספר-אלה ששרדו כמובן- כי יהיו מקרי מוות-הרבה מקרי מוות בדרך. זאת הייתה דרך להגיד לעצמי: "טוב,את תגיעיי לזה, את תגיעי לספר השביעי יום אחד! ואז תצטרכי את זה!" אז אני רק רוצה להזכיר לילדים שמגיעים למקום ביתיי, שמתגנבים לתוך הבית ומחפשים בכל מיני ארונות!! שזה כבר לא שם, הספר השביעי כבר לא שם! אני לא שומרת את זה בבית יותר, מסיבה מאוד ברורה". ג'יי קיי רולינג אמרה שיכול להיות שלהארי תהיה עוד חיית מחמד, היא גם רמזה שלפוקס, עוף החול של דמבלדור יהיה עוד תפקיד. רולינד הצהירה שלא יהיה קווידיץ בספר השביעי. [ לילי פוטר נלמד משהו מאוד חשוב הנוגע ללילי בספר השביעי: "עכשיו, הדבר הכי חשוב על אמא של הארי, הדבר שבאמת בעל משמעות אתם הולכים לגלות בשני חלקים, אתם תגלו עליה משהו מדהים בספר השביעי" - ג'יי קיי רולינג. רולינג כבר אמרה מזמן שיש חשיבות לדימיון העיניים של הארי לעיניים של לילי. הוגוורטס מישהו מהכיתה של הארי, לא הארי, רון או הרמיוני וגם לא מי שהקוראים הכי מצפים, יהפוך למורה בהוגוורטס. מה שמציין שהוגוורטס אכן יפתח מחדש, אך קודם צריך לראות מה יתרחש בספר השביעי. כללי סנייפ הוא דמות מאוד חשובה ומיסתורית לאורך הספרים-הנאמנות האמיתית שלו תמיד נשארה לא ברורה. הדמות תשרוד, הנאמנות שלו תתגלה בעימות האחרון בספר. רולינג הצהירה שנלמד עוד על פיטר פיטגרו, דמבלדור והמשפחה שלו. היא סירבה להגיב כשנשאלה האם הדלת הנעולה במחלקת המיסתורין במשרד הקסמים תהיה קשורה לספר האחרון. בפסטיבל הספרים באדינבורו רולינג הזכירה שמשהו על הדודה פטוניה הולך להיחשף. "יש בדודה פטוניה יותר מאשר מה שהיא, היא לא סקיבית, למרות שזה ניחוש מעולה. אוי אני נותנת כאן יותר מידי מידע.." גם אם זה קשור או לא, רולינג גם אמרה שדמות שהיא מוגל תבצע קסם, בכל מקרה היא גם אמרה שדודה פטוניה לא תהיה זאת שתבצע את הקסם. בפסטיבל הספרים באדינבורו רולינג הזכירה את ריטה סקיטר: "היא מעוררת סלידה, אבל אני לא יכולה להפסיק להעריץ את הקשיחות שלה" תצפו לעוד דברים עם ריטה סקיטר". בנוגע לדולורס אמברידג': "זה יותר מידי כיף לענות אותה, אני חושבת שאני אכתוב עליה עוד לפני שאני אסיים". ויקטור קרום צפוי להופיע שוב. אנחנו נגלה מה היה הזיכון הנורא ביותר של דאדלי כשהוא עמד לפי הסוהרסנים בספר החמישי. האופנוע המעופף של סיריוס בלק צפוי לחזור, רולינג סירבה להגיב לשאלה אם סיריוס עצמו יחזור בדרך כלשהי, אבל היא גם אמרה שיש סיבה למותו של סיריוס. רולינג אמרה שיהיו חברים של מסדר עוף החול שלא נראו הרבה, יהיו חשובים בספר השביעי. שני דמויות ימות בוודאות בספר השביעי והאחרון. רולינג אישרה שדמבלדור בהחלט מת! רולינג נשאלה שאלה זאת כבר שלוש פעמים וכל פעם ענתה את תשובה זאת מחדש ובכל פעם נשמעה יותר משכנעת. כשנשאלה איזה חמש דמיות היא הייתה רוצה להזמין לארוחת ערב היא בחרה את הארי, הרמיוני, רון...אבל אז היססה לגבי שתי הדמויות האחרונות ואמרה: "תראה אני רוצה מישהו שהוא למען האמת מת". מראת ינפטה תופיע שוב . וואו מגילה OO שווה לקרוא לא? =] את הספוילר הזה העתקתי מ- lorda