חדשה+שאלה

InBaR 85

New member
חדשה+שאלה

היי אני ענבר בת 14,אני גרה באזור המרכז ויש לי כמה שאלות
מה הסיכוים שישוגרו טילים לאזור המרכז? בעוד כמה זמן משוער המלחמה תיגמר? יש סימנים להפסקת המלחימה? אני אשמח להצטרף לפורום

Fleddermaus

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

שלום ענבר, ברוכה הבאה לפורום. מה הסיכוים שישוגרו טילים לאזור המרכז? השאלה היא מה את מגדירה כאיזור המרכז. יש סיכוי, אמנם קטן מאוד, שהטילים יגיעו לאיזור חדרה, או אפילו לאיזור נתניה. אם חיזבאללה ישגר טילים לשם, תשמע אזעקה עולה ויורדת, ואז צריך להיכנס למבנה סגור ולחדר פנימי. אבל שוב, הסיכוי קטן. בעוד כמה זמן משוער המלחמה תיגמר? אני לא חושב שאפילו הרמטכ"ל יכול לענות על השאלה הזאת. זה תלוי בכל כך הרבה גורמים, שממש אי אפשר לדעת. זה כנראה לא יהיה בימים הקרובים, נקווה שכמה שיותר מהר תיגמר המלחמה. יש סימנים להפסקת המלחמה? כן, הפסקת ירי הקטיושות, הפסקת הפעולות של צה"ל בלבנון, וכו'. יודיעו בתקשורת כשהמלחמה תיגמר. מקווה שעניתי על השאלות שלך.

תשובות

יש סיכויים שיגיעו טילים למרכז... 50% אין זמן לסיום המלחמה אין סימנים להפסקת המלחמה.. את יכולה לראות לבד ואני אשמח אם תצטרפי לפורום =]

Fleddermaus

New member
50%?

אני לא בטוח לגבי זה. בכלל לא בטוח שהחיזבאללה בכלל מחזיק בטילי זילזאל-2, ואלה הטילים שיכולים להגיע למרכז (טווח: כ-200 ק"מ). מאוד קשה לשגר אותם, ומאוד קל לאתר את אתר השיגור ואת השיגור עצמו. מה שכן, הוא נושא ראש נפץ רציני ביותר, זה לא סתם קטיושה. טילי הפאג'ר-5, שאותם בטוח יש לחיזבאללה, יכולים להגיע לטווח של 80 ק"מ, כך שהם יכולים להגיע לחיפה וקצת מעבר. למרות זאת, גם אותם קשה לשגר. ייתכן שהטיל שפגע בסטלה מאריס הוא פאג'ר-5.

הטיל שפגע בסטלה מאריס הוא

קטיושה רק קצת יותר טובה... ובקשר לעניין שאם יש להם או אין עדיף להאמין להם כי הם לא שקרנים.. בנתיים הם אמרו וביצעו בגלל זה אמרתי 50 אחוז =]

S h a y D u

New member
נכון..

למזלנו (למזלי..), לאזור המרכז כבר לא יגיעו. הייתי מוסיף גם שכל "זילזאל-2" שווה לפחות כמה אלפי דולדרים/עשרות אלפי... ולכן ממש לא משתלם להם לנסות אותם בהתחשב בעובדה שמאד קל לאתר את מקום השיגור.

Fleddermaus

New member
ועכשיו נדמה שטעיתי.

בפיקוד העורף אומרים גם לתל-אביב להיערך...

קקטוסץ

New member
אה, נו

רק היום חברשלי ואני ראינו שובל לבן שנראה בבירור כפאג'ר 5 ובין ביס לביס בשווארמה הבנו שזה עומד להגיע למרכז. ת"א - צפי פגיעה. היום אולמרט נתן לי הערכת זמן של יומיים, נסראללה של שבוע. סגרנו על ארבעה עם אופצייה למרפסת שמש. יש סימנים לזה שתושבי הצפון אוכלים חרא וחיילים מתים סתם, בקשר לסיום הלחימה לא נמצאו עדויות. מצד שני, זה תלוי באם לאולמרט יעמוד הזין הלילה או לא ואולי אז הוא יחליט להפסיק לשחק בחיים של חיילים.

GreatGTM

New member
ברוכה הבאה

מה הסיכוים שישוגרו טילים לאזור המרכז? - תלוי מי משגר, לחיזבאללה ככל הנראה אין טילים לטווח הזה אבל כמו שהמצב נראה עכשיו איראן וסוריה די מעורבות בעסק ולהן יש טילים בטווח הזה אז נחייה ונראה. בעוד כמה זמן משוער המלחמה תיגמר? - לא ידוע, אנחנו נלחמים כבר כמעט 60 שנה בערבים, כל פעם חזית אחרת, לעיתים היקף המלחמה גדול לעיתים קטן... יש סימנים להפסקת המלחימה? - לא.

the new L

New member
תלוי איזה טיל

קטיושות למינהן בהחלט לא יכולות להפיל בניין. סקאד/שיאהב וכו' זה כבר סיפור אחר.

שמולק

New member
כמו ששמעתי עכשיו בחדשות אמרו

שיש לחיזבאלה טיל זילזל 3 משהו כזה והוא יכול להגיע גם לתל אביב

למעלה