חדשה...שאלה...

ellaor

New member
חדשה...שאלה...

שלום לכולם,ותודה על הפורום הזה... אני חדשה יחסית בצליאק, ורציתי לדעת האם מעדנים של באדי (מצויין עמילן מעובד?!),האם הם מותרים?,כיוון שבפסח הם לא היו על המדפים... לא כתוב שום דבר עליהם בספר של העמותה... תודה

מידיעה עצמית

מה שכתוב עליו "עמילן מעובד" (או כל עמילן אחר שהוא לא מזוהה) אני לא אוכל...

אין סיבה להימנע בצורה גורפת

תמיד אפשר להתקשר לחברה, לבקש לדבר עם טכנולוג מזון ולשאול. בנוסף יש את המדריך של העמותה, ויש הרבה דברים שמותרים למרות שהם מכילים עמילן.

marinegirl16

New member
אם כבר- נושא ההימנעות...

אחותי אוכלת דברים שהם לא 100% GF ואני בדיוק ההפך. בהפסקות אוכל מציאים לי שוקולד ואם יש ליד זה לחם אין סיכוי שאני יגע בזה (אני אומרת ליד, אני אפילו לא בטוחה שזה נגע או התפורר) אז השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאפשר להיות אובססיבים לגבי זה? או שזה בריאות ועושים מה שצריך לעשות?! (האפשרות השנייה נשמעת לי הגיונית יותר... אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים!)

noosh 19

New member
אבל עם זה של תנובה או שטראוס

דברתי עם שתי החברות, והם אמרו לי שעם במצור שלהם יש גלוטן הם כותבים. אז עם כתוב במצור שלהם עמילון מעובד, ולא כתוב גלוטן אז זה בלי גלוטן.

נועית7

New member
לפי הספר הירוק של העמותה

באדי מותר (רשום שם מה שאסור), וחוץ מזה אני אוכלת אותו כל בוקר וזה לא עושה לי כלום.

meitush123

New member
לפי החברה

יש חברות שמסמנות. באופן כללי זה חובה אז אני כן אוכלת עם עמילן מעובד (אני חייבת לאכול משהו) , ולא התרשמתי שזה גורם לי למשהו.

למעלה