חדשה+שאלה

didalf

Well-known member
חדשה+שאלה

היי אני חדשה פה אני קוראת בפורום הרבה זמן... והחלטתי להצטרף..
ויש לי בקשה קטנה מישהו בבקשה יכול לכתוב לי על המחלה שלה ועל הניתוחים שהיא עברה... אני מנסה להסביר לחברה שלי למה בדיוק היא עברה ניתוחים כי היא מאד התאכזבה מזה היא כתבה לי ככה "כבר חשבתי שהיא יפה באמת" אז אני מחפשת מידע בשבילה

בובה151

New member
אאא

אנהי הייתה אנורקסית זו המחלה היחידה ולמזלנו היא עברה את התקופה הזאת כבר לפני שנתיים היא עכשו רק מעשנת.. היא עברה פעמיים הגדלת חזה{אבל לא כדי שיהיו לה ענקיים פשוט רק שיהיה לה קצת} כי לא היה לה בכלל ציצים בפעם הראשונה שהיא עשתה השתלים דחו את גופה ואחד מהם היתפוצץ על הסט של כיתה 406 והשני בסדר עד עכשיו...

LimoR L

New member
אה של אנהי?! ../images/Emo99.gif

היא עשתה הגדלת חזה אבל עכשיו כבר אין לה..לפי מה שאני יודעת

Hadas 87

New member
היא יפה באמת חח

תגידי לחברה שלך שאין לה מה לדאוג- היא יפה. :) אני לא מומחית הרבה, לעניני אנהי חן היא המומחית הגדולה חח אבל הבנתי שהיא עשתה 2 ניתוחים להגדלת חזה שלא הצליחו, הגוף דחה את השתלים או משהו כזה. בגלל האנורקסיה היתה לה נסיגת חניכיים והיא היתה צריכה לעבור ניתוח בשיניים, בגלל זה הן נראות כ"כ בולטות. וזהו... האנורקסיה האמת שינתה אותה מאוד. אם תראי תמונות שלה לפני המחלה ואחרי לא תאמיני שזו אותה אחת. לדעתי עכשיו היא יותר יפה ... אבל היופי הכי גדול שלה, לדעתי, מסתתר בעיניים שלה. יש לה עיניים פשוט מושלמות. הן גדולות, יש להן צורה יפה וגם צבע מהמם! וזה שום ניתוח או מחלה לא עשו. היא פשוט נולדה עם עיניים כאלו.

osh360

New member
ברוכה הבאה

אני מעיין בת 13 וחצי מיחולון הישתלבות נעימה ומהירה אנהי לא כ"כ טיבעית כי אי פעם היא כן עשתה הגדלת חזה אבל היא יפה,זה כן..

sapir1000

New member
ברוכיתת

אני ספיר בת 13 מפ"ת צירפתי לפה תמונה של אנהי בתקופה שהיא הייתה אנורקסית=[

ייווווו איזה מפחידה היא פה!!!

למישהו יש פה עוד תמונות שהיא הייתה אנורקסית?! או של אחת משחקניות הסדרה כי שמעתי על עוד שחקניות בסדרה שהיו אנורקסיות אם אני לא טועה

ועוד משהו חחח... סורי על הקירצוץ!!!

שלחו לי תמונות אם יש של אנהי לפני כל הניתוחים והאנורקסיה אתם יודעים!

HEN0121

New member
רותם כנסי

אנהי טבעית ! מה שיש לה כרגע בגוף זה מה שעשו לה בשיינים שחיזקו לה אותם בגלל האנורקסיה אין לה שום דבר אחר שונה אז את לא תראי אותה שונה זה בטוח חוץ משיותר רזה

Hadas 87

New member
חחחחחחחחחחחחחח

את הורגת אותי עם התגובות שלך חחחחחחח

למעלה