חדשה + שאלה :)

bigbird33

New member
חדשה + שאלה :)

שלום לכולם...

פורום מקסים, ממש אי של שפיות
רוזי את לא מכירה אותי אבל בא להיות חברה שלך
צלמת טבע את מהממת כמו כל הכוכבות שהספקתי לקרוא עליהן ואותן מהדפים האחרונים.

קצת עלי,
אני שמנה. נצר לשושלת נשים שמנות (ומקסימות) אני שרופה על אוכל. בעיני הוא קסם אמיתי של ביטוי ויצירתיות, אני עדיין מוקסמת כשהקמח הופך לבצק ואז ללחם, כשהעיסה תופחת לעוגה וכשהירקות הופכים למרק מהביל. כשאני מבשלת ביום שישי לקראת שבת, אני הכי נזכרת בסבתא שלי אישה גדולה גם במשקל אבל בעיקר בנפש. סבתו'ש צבעה את העולם בצבעי כמון ו"חרכום" (כורכום במרוקאית) זה הזמן היחיד ששביבים מהנשמה שלה עוברים לי דרך הידיים ולא כדמעות מהעיניים. היא היתה ועודנה האישה החכמה ביותר שהכרתי , כמו גם הבשלנית הטובה ביותר.

אוכל בעיני הוא דרך לפנק,
דרך לאהוב וכשהילדים שלי מתענגים על לחמניות שהכנתי אז הלב מתרחב טיפה וגם המותן. כשבעלי מוציא מוציא איזו "נהמונת"... מתבשיל אז חיוך מתגנב. אז כן אני אוהבת אוכל ולא מתנצלת על זה. אני מאושרת רוב הימים ואהובה רוב הלילות השבח לאל ולא להרואין שיק, אפילו לא בא לי לכתוב את זה... כי יש הרגשה ששמנה תמיד צריכה להוכיח שהיא לא אוטוטו מתפוצצת מהתקף לב או שהיא לא/בנוסף איזו אומללה שנמקה בתוך ארבע קירות.

אני כן אכתוב שאני שמחה לפגוש אתכן בנות יקרות,
ועכשיו לשאלה, בשעה טובה אחותי כלה
ואני מחפשת שמלה שתחמיא ל112 הק"ג שלי (בעיקר באזור הבטן) שמתפרשים על1.70 גובה, לשמלות שראיתי לא התחברתי "באנדסטייטמנט" והן עולות הון תועפות. למשהי יש ניסיון עם הזמנה באי ביי? אני אשמח לדגשים,טיפים והפניות.

תבוא עליכן הברכה

ברוכה הבאה

ואני גם מזמינה אותך לפורום אופנה מלאה בדיוק לשאלה הזו. יש שם נשים שקונות באיביי יש שם נשים שלובשות שמלות וזה נראה לי שילוב טוב.
ולמרות שאין לי אישית תשובה בשבילך מאד נהנתי לקרוא את מה שכתבת.

Blue Rose

New member
בוקר אור ציפורה....

חברים זו שמחה....
ברגע שאצליח לארגן מפגש בריכה אזמין את כולם וכמובן גם אותך....

בענייני שמלות...יש לי הצעה..אני בתולת איביי ודומיו...מתעקשת למדוד לפני קניה....(בת 35 היום ומרגישה זקנה כשאני כותבת את זה....ואז זה עובר לי
)
אבל תנסי לקחת חצאית ולהרים לגובה של סטרפלס....יש חצאיות מקסימות עם דגמים צעירים וססגוניים שמשום מה נמנעים מהם בחולצות לנשים שמנות....

אז אני כבר כמה שנים במקביל מודדת חצאיות כסטרפלס....זה מרחיב לי את המגוון, ואם צריך אני מוסיפה שרוולון, אבל גם יצא לי ללכת עם חזיה וחצאית כזו...זה נראה ממש כמו כתפיות ובכלל לא בעיה...
לפסח שזה הטופ של הטופ אצלינו ולחתונה של בת דודה שלי מקנדה לבשתי חצאית ארוכה של דיסקרט (שאין להם מידות שלי אבל באזור הכתפיים זה עולה עלי בקלות) בלבן ושחור...שלמען האמת אם הייתי חושבת על זה לפני החתונה שלי....יתכן מאוד שהייתי לובשת משהו בסגנון הזה ולא שמלת כלה....משום מה- כחצאית זה גם פחות יקר...

תנסי....

רוזי! שגם אצלה רוב השומן מתרכז במרכז

bigbird33

New member
תודה רבה בננות :)

עוגיפלצת הפורום אופנה מלאה מעולה
ויש שם המון עצות פרקטיות מקווה שאאזור אומץ ואזמין (כמה א'לפים יצאו לי)
רוזי תודה רבה גם לך על סבר פנים יפות ועל עצות טובות.

למעלה